Zákaz norování


Nepřihlášený uživatel

/ #300 Re: norování

2015-05-04 13:44

#293: - norování  

 Vy si opravdu myslíte, že pouze myslivci vědí něco o zvířatech? Když si přečtu nějakou knihu věnovanou zvířatům, určizě na tom nebudu stejně jako před přečtením. Ačkoli myslivci prý znají zvířata ze všech zdepřítomných nejlíp, každý tu o nich píše něco jiného a očividně si vybírají pouze informace, které se jim hodí. Podle tady té vaší 'filozofie' bych očekávala, že musím hodiny pozorovat vaření guláše, abych se ho naučila vařit.

Svět jde do pr*dele a je to zcela očividné, kdyby ale všichni měli vědomosti nabývat pouze hodinovými pozorováními, už bychom v té prd*li byli. Naopak v některých ohledech by bylo lepší se učit pozorováním, ale nemůžete v dnešní době říct, že ten, kdo to nedělá o dané věci/zvířeti/činnosti nic neví.

V tom, co jste vypsal vidím pro ČR užitečné tak max 2 věci. Lov pro potravu je důležitý v Africe nebo podobných zemích, lov za účelem prodeje částí zvířat je asi tak potřebný jako zalévání kytek v dešti, je tu jen kvůli rozežranosti lidí a nic dobrého z něho neplyne. V dnešní době je lov téměř nepotřebný a hlavně pro zvířata nespravedlivý. Proti lovci s puškou, který na ně míří ze vzdáleného posedu se nemají zvířata jak bránit. Lov patří do pravěku a tam by měl taky zůstat, všichni mluví o civilizaci a kultivovanosti a přitom se stále chováme jak divoši.