Zrusenie povinneho cipovania psov

Quoted post

evka m

#344 Předmět

2013-09-28 17:18

Je peticia vytvorena pravnikom? Poradil sa niekto predtym ako ju tu zavesil? Aby mala teda aj platnu a realnu pravnu vahu, ked ste sa uz na to dali. Lebo ja som si napr vsimla ze sa v nej odvolavate na nejaky zakon o ochrane zvierat, na ktory prosim? Lebo SR nema zakon na OCHRANU ZVIERAT, uz davno... Bol zruseny... Tak aby peticia bola vobec aj platna. Mame len paragraf ochrana zvierat v zakone o veterinarnej starostlivosti, ale samostatne zakon neexistuje...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#345 Re: Předmět

2013-09-28 18:22:46

#344: evka m - Předmět

Ak aj ty tú petíciu podpíšeš tak sme bližšie k tomu,že si nás niekto musí všimnúť.Máme Ústavu Slovenskej republiky ,v ktorej je zakotvená slobodná vôľa človeka. Zákon na ochranu zvierát bude až keď nás úplne oblbnú a dáme čipovať svojích psov.Chovateľom psov a mačiek akosi nejdú obchody,lebo dali čipovať svoje šteniatka a mačiatka dobreže nie pri narodení,preniesli to do ceny za zvieratká,tak chcú zlikvidovať "množiteľov"-ktorí predávajú lacnejšie a vraj im ide o biznis- ako keby oni neboli množitelia a nešlo by im o biznis--. Potom bude aj zákon o ochrane zvierát.Majú to dobre premyslené.Ochrancovia zvierát sú za čipovanie.Organizujú sa pochody proti množiteľom zvierát,tak si to zrovnájme čo nám zostáva. Jedine sa vzoprieť a nedať čipovať. Hlavne každé nepodarené čipovanie nahlásiť.Najprv bola pokuta ak odmietneme čipovať 370€ teraz je 300€ ak sa nemýlim. Treba dúfať,že páni upustia od povinného čipovaniaa a nedať sa zastrašiť.

 


Nepřihlášený uživatel

#362 Re: Předmět

2013-09-30 13:45:06

#344: evka m - Předmět

K PRÁVOPLATNOSTI TEJTO ELEKTRONICKEJ PETÍCIE NECH SA VYJADRIA JEJ AUTORI, RESP. ZÁSTUPCOVIA PETIČNÉHO VÝBORU - MONIKA KONKOLOVÁ A LADISLAV SIPOS.