Petice na podporu Ferdinanda Porsche

Quoted post

Aleš Reiner

#40 Soud

2013-12-02 22:30

Takže ještě jednou pro ty kterým to pomaleji myslí:
F Porsche byl SOUZEN a shledán NEVINNÝM, protože se neúčastnil žádných VÁLEČNÝCH ZLOČINŮ. Je mi jasný, že některý lidi jsou chytrý jako rádio, takže POKUD MÁTE NOVÉ DŮKAZY NEBO SNAD CHYTŘEJŠÍ NEŽ MEZINÁRODNÍ TRIBUNÁL, MŮŽETE VZNÉST NÁMITKU ONI SE S TÍM URČITĚ MILE RÁDI BUDOU ZABÝVAT. Pokud nemáte žádné důkazy, nevim kdo vám dává právo zpochybňovat platný výsledek soudu. 

Dovolím si takovou malou dedukci s pomocí VAŠICH myšlenkových pochodů:
Tak vemte si dejme tomu takovýho dnešní padesátníka s vysokoškolským titulem. Tento člověk musel titul získat za bývalého režimu, kde se určitě na vysokou školu nedostal nikdo ,,nevhodný,,. Takže takový člověk by dejme tomu byl ve straně, ale to jen proto aby si mohl dodělat v klidu školy a využít svůj potenciál v nějakým lepším povolání, napříkald někde ve výzkumu. Tak a teď se dostávám k VAŠÍ BRILANTNÍ DEDUKCI... takže tenhle člověk byl komunista, mlátil lidi do hlavy při sametce a popravil pár nepohodlných lidí. Tleskám...parádní dedukce....

Odpovědi

Náhodný čtenář

#43 Re: Soud

2013-12-03 06:40:30

#40: Aleš Reiner - Soud

Pane Reinere!
Měl byste si o FP opravdu něco přečíst. Vaše argumentace je velmi chabá. Morálka versus moc, o to tu jde. Lidství proti barbarství. K tomu, že FP svůj boj se svody moci prohrál, nepotřebuje být odsouzen mezinárodním tribunálem. To je každému vzdělanému člověku jasné. O nasazení vězňů z koncentračních táborů ve svém podniku jednal osobně a z vlastní iniciativy i s Heirichem Himmlerem (cíl: dodejte vězně, já dodám SS přednostně auta - za to dostal SS-Prsten cti). Argument, že to dělali i jiní, neobstojí. Těmto lidem se památníky a pomníky za veřejné peníze nestaví.