Petice na podporu Ferdinanda Porsche

Quoted post

Náhodný čtenář

#43 Re: Soud

2013-12-03 06:40

#40: Aleš Reiner - Soud

Pane Reinere!
Měl byste si o FP opravdu něco přečíst. Vaše argumentace je velmi chabá. Morálka versus moc, o to tu jde. Lidství proti barbarství. K tomu, že FP svůj boj se svody moci prohrál, nepotřebuje být odsouzen mezinárodním tribunálem. To je každému vzdělanému člověku jasné. O nasazení vězňů z koncentračních táborů ve svém podniku jednal osobně a z vlastní iniciativy i s Heirichem Himmlerem (cíl: dodejte vězně, já dodám SS přednostně auta - za to dostal SS-Prsten cti). Argument, že to dělali i jiní, neobstojí. Těmto lidem se památníky a pomníky za veřejné peníze nestaví.

Odpovědi

Marek

#57 Re: Re: Soud

2013-12-04 15:49:15

#43: Náhodný čtenář - Re: Soud Těmto lidem se památníky a pomníky za veřejné peníze nestaví.

ok, takze jednomu nacistickemu zamestnavateli budeme udelovat oceneni "spravedlivy mezi narody" a tocit o nem filmy a druhemu namerime jinym metrem a budeme mocit na jeho hrob?

jo a mimochodem, ten Oskar, jehoz zasluhy nijak nezpochybnuji, take vyrabel material pro nemeckou armadu, troufnu si rict ze material vice vojensky, vice bezprostredne smrtici, nez jsou automobily. a take se musel sem tam snizit k analnimu alpinismu aby tak zachranil/zamestnal vezne z koncentracnich taboru.

Sanys

#95 Re: Re: Soud

2013-12-09 10:48:09

#43: Náhodný čtenář - Re: Soud

Myslim ze ti lide co si Porsche vyzadal do svich zavodu si oddechli..vsadim se ze se meli lip nez ti co museli v taborech zustat.. zamyslete se