Petice na podporu Ferdinanda Porsche

Quoted post

Rena

#112 žádný důkaz o zločinu????

2013-12-09 20:26

Pane Reinere, v úvodu píšete: "Dodnes ale neexistují zmínky o tom, že by se Ferdinand Porsche účastnil nějakých válečných zločinů, nebo snad genocidy." A například to, že AKTIVNĚ využíval otrocké prace vězňů z koncentračních táborů ve svém závodu vám nepřipadá jako zločin? Slovem aktivně, myslím skutečně aktivně, tzn. ze si vězně "objednával", věděl, v jakých podmínkách pracují a žijí a přímo tyto podmínky vytvářel. Uvědomte si, že pod pojmem vězni je nutné vidět obyčejné nevinné lidi, nešlo o žádné vrahy a násilníky. Myslíte si snad, že tak inteligentní člověk, jakým FP bezpochyby byl, nevěděl, za co jsou tito lidé vězněni?
Jinak SS byla organizací, která je označována jako zločinecká. Členství v ní bylo DOBROVOLNÉ a již pouhé členství lze považovat za zločin.

Odpovědi

Dominik von Mühlberg

#115 Re: žádný důkaz o zločinu????

2013-12-09 20:43:40

#112: Rena - žádný důkaz o zločinu????

Milá soudružko Reno ... otroky pro svůj vykořisťovatelský zločinný podnik si u Himmlera objednával i jistý Oskar Schindler, rodák ze Svitav. Zajeďte si do Izraele a plivněte tam na jeho památku.  Máte trochu divné historické konotace, ale na to jsem u Čechů zvyklý, tedy pokud Češka jste.

Marek

#131 Re: žádný důkaz o zločinu????

2013-12-12 11:55:17

#112: Rena - žádný důkaz o zločinu???? A například to, že AKTIVNĚ využíval otrocké prace vězňů z koncentračních táborů ve svém závodu vám nepřipadá jako zločin? Slovem aktivně, myslím skutečně aktivně, tzn. ze si vězně "objednával", věděl, v jakých podmínkách pracují a žijí a přímo tyto podmínky vytvářel. Uvědomte si, že pod pojmem vězni je nutné vidět obyčejné nevinné lidi, nešlo o žádné vrahy a násilníky. Myslíte si snad, že tak inteligentní člověk, jakým FP bezpochyby byl, nevěděl, za co jsou tito lidé vězněni?
Jinak SS byla organizací, která je označována jako zločinecká. Členství v ní bylo DOBROVOLNÉ a již pouhé členství lze považovat za zločin

uz to bylo mnohokrat napsano, ale asi jen zridka cteno:

1, Schindler takze aktivne zamestnaval "vezne" z koncentracnich taboru a s jejich pomoci vyrabel opravdove zbrane - primarne urcene k zabijeni, ne primarne urcene k transoportu. a take byl dost inteligentni aby vedel za co jsou vezneni. I jeho vezni byly vdecni ze jsou usetreni hruz koncentracnich taboru.

2,  doborvolne clenstvi v NSDAP a SS bylo asi tolik doborovolne co odmitnuti clenstvi v KSC pred 40ti lety - a dokud nebude verejne pranyrovano clenstvi v KSC, dokud nam bude bezelstne vladnout AKTIVNI clen STB, tak povazuji PROSTE clenstvi v SS za stejne zlocinne jako treba clenstvi ve skautu.