Petice na podporu Ferdinanda Porsche

Quoted post

Aleš Reiner

#123

2013-12-10 08:18

Tak objednával je samozřejmě na práci, to je jasné i malému dítěti. To že to pro ně bylo lepší než zemřít v táboře je ale taky průzračně jasné. To doporučení ty literatury je pro Vás asi marné. Tohle malicherné chytání za slovo jen dokazuje, že nic lepšího už nevymyslíte. Navíc máte pravděpodobně i problémy s pochopením psaného textu, protože nikde nevidim že bych psal o tom, že si je objednával s tímhle úmyslem. Zkuste si to ještě jednou pročíst místo toto smíchu, třeba to napodruhé pochopíte.

Odpovědi

Rena

#125 Re:

2013-12-10 12:55:38

#123: Aleš Reiner -

Pane Reinere, rovněž vám bych doporučila nějakou literaturu, třeba Hitlerovi manažeři - Guido Knopp, již to zde padlo, např. příspěvěk č.18. Celou diskusi jsem četla, jen se radši řídím informacemi uznávaných historiků než různých samozvaných soukromých badatelů. A že nebyl FP odsouzen? To ještě neznamená, že si zaslouží být uctíván. Zákon je jen minimum morálky.

K úspěchu vaší petice oproti petici pana Hrstky asi tolik. Celá věc byla v posledních týdnech a měsících poměrně medializovaná (o vaší petici jsem se např. já dozvěděla z portálu iDNES), což samozřejmě zvyšuje vaši šanci na úspěch. Netvrdím, že by petici pana Hrstky v případě jejího vydání dnes ve stejné formě jako je ta vaše a stejně medializovaná, získala více podpisů.

Pokud by se FP narodil v Německu, žádná taková diskuze by se tam vůbec nevedla. Celá tahle petice je bohužel smutným obrázek dnešní české společnosti. Lidí s morálkou je asi méně než těch, kterým tohle slovo nic neříká.

Problémy s pochopením textu nemám, děkuji za váš zájem. Z charakteru vašich odpovědí, osobních urážek, ke kterým okamžitě sklouzáváte, zešměšňováním kohokoliv, kdo má jiný názor než vy, je myslím všem inteligentím lidem jasné, co to vypovídá o vás osobně a že jste to právě vy, kdo už nemá dále co říci. A proto nemá cenu se s vámi dále "diskutovat".  S pozdravem Jirásková.