MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#24751 Re: Ale houby, jen jsem sdělil to, že mnohé bolševické dětičky během revoluce.....

2014-12-14 18:34

#24732: - Ale houby, jen jsem sdělil to, že mnohé bolševické dětičky během revoluce..... 

 Já se nedivím že si lidé hledají cestu k bolševizmu.To co se děje od převratu nemá obdoby.Ve státě je bordel,krádeže,podvody nic se nedodržuje zákony jsou nevymahatelné,každý si dělá co chce není řád,na nic se nedá spolehnout ,slovo neplatí,právnici nám udělali ze života peklo,ke každé hlouposti musite mít advokáta atd.Lidé chtějí mít řád ,pořádek,aby jasně věděli co mohou a co né,ted si každý vše vysvětluje po svém a není pomoci, tak bych moh pokračovat.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#24753 A to já se divím.....

2014-12-14 18:52:36

#24751: - Re: Ale houby, jen jsem sdělil to, že mnohé bolševické dětičky během revoluce..... 

 bolševik ani nácek totiž žádné problémy veřejného prostoru nikdy nevyřešil, tak proč by najeddnou měli. Podívejte na toho blba ze Slovenska, co je to bolševickou zrůdu a po takovém bystě chtěl, "aby zaváděl pořádek". 

Život v demokracii skutečně není jednoduchý, protože život sám není nic jednoduchého, ale co je podstatné v demokracii je to život v totalitě je to hraní si na život, žije jej kdosi za nás. 

Nedivím si, že po revoluci nebylo možné se domoci práva. Kdo také za bolševika mohl studovat práva? Jen a jen komunistické velmi dobře prověřené dětičky a stejně tak VŠE a stejně tak mnohé další školy. 

Když jsou tedy komunisté s mocí utrženi z komunistického řetězu, je to děs a hrůza. 

Vláda Petra Nečase mnohé napravila a byla tu velké naděje. Pak byl zvolen komunista Zeman a ten opět uvádí do pozic komunistickou pakáž. Výsledek je nejen to, že je opět 100 mld. deficit. A logicky bude bohužel hůr, s ANO slušní lidé své jméno nespojí, tedy lepí se na hlupáci, kteří např. "chtějí zrychlit soudy tím, že zavedou datovou schránku i bezdomovcům", jak dnes bylo na Aktuálně.cz. Je to banda pitomců, co k tomu dodat. 


Nepřihlášený uživatel

#24754 Re: Re: Ale houby, jen jsem sdělil to, že mnohé bolševické dětičky během revoluce.....

2014-12-14 18:53:16

#24751: - Re: Ale houby, jen jsem sdělil to, že mnohé bolševické dětičky během revoluce..... 

24751 - Za komunistu se kradlo ve velkem, protoze vsechno patrilo vsem. Tak proc si nevzit, ze?  Hlavne se o tom nesmelo psat ani mluvit, ale vsichni to vedeli.  Co se tyka vymahatelnosti prava:  Dnes casto hraji roli penize.  Rozhoduje to, kdo ma na kvalitnejsiho s sikovnejsiho pravnika.  Tenkrat rozhodovala stranicka legitimace.  Dnes jsou moznosti se odvolavat, za komunistu byl rozsudek dan, a "spadla klec".  Zazil jsem to na vlastni kuzi, tak vim, o cem pisu.


Nepřihlášený uživatel

#24762 Re: Re: Ale houby, jen jsem sdělil to, že mnohé bolševické dětičky během revoluce.....

2014-12-14 19:19:32

#24751: - Re: Ale houby, jen jsem sdělil to, že mnohé bolševické dětičky během revoluce..... 

 Bohužel jsme z bolševikem nesrovnali účty hned po 89. a ten dobytek se plánovitě rozlezl do všech možných i nemožných pozic kde vytrvale škodí dodnes, Dokud s tím něco neuděláme tak nic dobrého nečeká.