podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1271 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce?

2015-01-10 21:51

#1264: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce? 

 Mám ho v hlavě, to není tak těžké. Mě se tam něco vejde.

Zvláštní že si neuvědomujete, jako další zde, že všechny velmoci jednají zcela stejně. Starají se o svůj prospěch a využijou každého. Dnešní USA je jako včerejší Sovětský svaz. O tom žádná.

Ale lidem v dalších zemích je nejlépe, když je těch velmocí více a žádná nemá jednoznačnou dominanci. Protože jakmile jedna zvítězí na celé čáře, začně požírat další.

Jasně CCCP by to udělalo. Ale udělá to i USA, když vyhraje. My jsme pak na řadě.

Nevšiml jste si, jak mizí sociální stát na západě, který jsme jim tak záviděli? Práce, slušný život, zabezpečení? Najednou to všude mizí. Nikomu z Vás to nepřišlo divné? Všude roste nezaměstnanost, každej prd je jen za peníze. Mizí důchody, zdravotnictví, nějaká jistota v práci, slušné zacházení.

Zmizelo to zde ale i na tom VAšem vychvalovaném "západě". A pár lidí nahoře je stále bohatší a mocnější a mizí střední třída.

Tohle nemůže mít dobrý konec. Tohle skončí průserem. A vy jste jedni z těch, kteří si taky řežou větev pod zadkem a myslí si, že sletí někdo jinej. Sletíte s nima, jen to ještě nevíte.

Teď si zase můžete říct něco vo tom, jak jsem komouš, ruskák, Putinovec, nebo třeba číňan, debil, pitomec, chci revoluci, znárodňování gulagy nebo nědo podobnýho. Pitomci jste ale Vy. Já chci jen normálně žít, co je na tom sakra špatného? A přeju to i druhým. Ale Vy tohle nevidíte, nechápete. Slepý, hluší, egoistický. Zlí a krutí. Zničíte jiné země, i když i pitomcovi musí být jasné jak to dopadne.

Ale to Vám je jedno, houšť a větší kapky, další a další. Hlavně zničit Rusáky. I kdyby to mělo zničit celej svět. Lidi, země, přírodní prostředí, na to sere pes. Hlavně zničit rusko, čínu, vyhrát, ukrást, zbohatnout.

Vy ale nebudete mezi těmi,kdo zbohatnou. Vy budete jen další "užiteční idioti" v řadě.

Nikdo z Vás nezažil válku, ale naše rodiče ano. Co to Evrope přinese.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1275 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoc

2015-01-11 09:43:54

#1271: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce? 

 Ty budeš mít v hlavě tak leda komunistické ideologické sračky. A samozřejmě lžeš a demagogicky oblbuješ, zřejmě jsi přesvědčen, že všichni ostatní jsou blbci a ty máš patent na rozum. Proto si dovolím tě familiárně nazývat blbečkem, neboť podle "argumentů", které zde uvádíš považuješ za blbečka ty mne. Ono totiž už není jediným zdrojem informací Rudé právo, na hranicích nehledají pacholci PS hlavně tiskoviny a neběží rušičky. Takže tvé blbé argumenty jsou opravdu k smíchu.

Ano, velmoci jednají ve svém zájmu (i malí jednají ve svém zájmu, snad jen zrádcovské krysy jako ty jednají v zájmu někoho druhého). Že by ovšem jednaly stejně je drzá demagogie blbečka jako jsi ty. Bratrskou pomoc, poradce pro vraždění našich českých lidí-vlastenců, rady jak udělat ze země koncentrák atd.atd. nám prokazatelně poskytla a takto jednala jen jedna "velmoc" - hádej blbečku která. Ty, jako rusácký pacholek asi stojíš o "dominaci" Rusáka, já ale ne a naopak, "dominace" USA mi nevadí. Z dominace Rusáka měli všichni submisivní jen materiální i duchovní bídu a srab, "stagnaci" (krásné slovo pro naprostý úpadek, krach a zaostalost), život pod teroristickým režimem za vlády primitivů. Dneska se můžeš, blbečku sám jet podívat (žádný pohůnek PS tě na hranicích nezastaví, výjezdní doložku po rusáckém vzoru nepotřebuješ), jak naopak dopadly státy pod "dominací" USA na západ od nás (Marshallovým plánem počínaje - krásný příklad, kdy čeští blbci dovolili "dominaci", neboť si hráli na "neutrály", na "most" mezi Východem a Západem. Však on jim Rusák ten "most" vyhnal z makovic!).

Jen se jeď, blbče, podívat, jak tam žijí lidé a CO jim tam "mizí" (asi to, na co jsme se, díky dominaci Rusáka u nás dosud ani náhodou ještě nezmohli....)

Ano, zničit Rusáky (pozor blbečku bolševický, ne RUSY, ale tupé, agresívní, blbé zaostalé primitivní Rusáky, s jejich syndromem spasitelů světa, poskytování bratrské pomoci a vlastní vyjímečnosti) by bylo pro svět požehnáním. RUSÁKY a islamistické zločince. Když nechceš tak tu válku. Od těch se jí totiž můžeš dočkat. Jestli se svět proti tomu ostře a hlavně včas nepostaví. Třeba pod tou "dominací" USA. Jak nás učili v socialistické škole (vidíš, i něco z toho socialistického "vzdělání" uznávám - ono něco takového tvrdí totiž i nesocialisti): "kdyby" se včas vystoupilo proti Hitlerovi....


Nepřihlášený uživatel

#1277 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoc

2015-01-11 11:31:50

#1271: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce? 

Pitomci jste ale Vy. Já chci jen normálně žít, co je na tom sakra špatného? A přeju to i druhým.

Dotaz: Také Ukrajincům co už nechtějí být poddanými Rusů, Tatarům na Krymu a podobným? Jak se tvé "přání" prakticky projeví?