podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1273 "Zhebnout" by měli podporovatelé zločinců jako ty

2015-01-11 09:00

#1270: - Re: Dýchlo na mne mládí.... 

 Jestli tak nesouhlasíš s "rozdmýcháváním válek", tak už dávno máš stát někde před Kremlem a řvát tam. Hlavní rozdmýchávač války v XXI.století sedí zrovna tam a tam byla také rozdmýchána "zatím" poslední válka v Evropě. Jenže o to ti nejde: ty jsi jen rusácká putinovská tlama, hraješ si na strašně "neutrálního" a "spravedlivého", ovšem spravedlivého jen tam, kde se to Putinovským zločincům hodí. Ne náhodou jsi stoupenec našeho Ožraly na Hradě, stejný prolhaný nečestný grázl: ten je také nesmiřitelně proti "zlodějům" kteří mu nejsou sympatičtí a podporuje všiváka Mynáře, neboť je to jeho člověk.... Takže svůj problém nazvi (když jsi takový "přemýšlivý" a "spravedlivý") správně: stojím na straně zločince Putina, Rusáků.... Já zase stojím vždy na straně USA a našich západních přátel a spojenců. Ona žádná "střední cesta" není, blbečku.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1279 Re: "Zhebnout" by měli podporovatelé zločinců jako ty

2015-01-11 21:26:22

#1273: - "Zhebnout" by měli podporovatelé zločinců jako ty 

 Aha, takže v Srbsku bombardovalo Rusko. Do Iráku vletěla Putinova armáda. Afghanistán, tam je savietskaja armia ještě asi dosud. Libyi bombardovaly Migy s Suchojema, V Pákistánu létají drony s rudou hvězdou na boku...

Lidi, kteří ríkají, že není žádná střední cesta (a taky se tak chovají) můžou za stovky milionů mrtvých. Blbečku.. Ne starou bačkoru, ty nejseš blbeček, ty jsem vrah.