MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#34151 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O Ukrajině.....

2015-01-21 21:03

#34142: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Volby v roce 2010 měli klíčové téma asociační dohodu s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerována změna Ústavy, což obvykle dělají bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU servery všechny dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, soudruh Janukovič se sešel se soudruhem Putinem, zrušil dojednávání asocičaní dohody a prakticky následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem nevěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další změna klíčových demokratických zákonů. Vznikly účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřely a dosoudily několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevily titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale ještě před ralizací uprchl k oupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizováí obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Dnes se evidentně Ukrajinci na Krymu s jakoukoliv národnstí velmi diví, jak se mohlo stát, že mají najednou pasy zločinného státu a místo reálných peně ruské bony a padesátiprocentní hodnotou, oproti době, kdy jim je ruská pakáž vyměnila. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#34169 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O Ukrajině.....

2015-01-21 21:32:00

#34151: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O Ukrajině..... 

 Asociační dohoda byl sranec a Janukovič prostě musel hodit zpátečku.

Demokratická ústava je sranec, protože žijeme v době POSTDEMOKRACIE, veškeré argumenty o demokracii jsou sranec a bezpodstatnost v diskusi o tomto konfliktu.

Jelikož počáteční umírněně vypadající protesty kvůli POZASTAVENÍ  asociační dohody, nikoli ZRUŠENÍ, nakonec přerostli v protistátní násilný puč, při němž došlo k právně nepřijatelným excesům (řádění čečenského veterána Olexandra Muzička) a docházelo k ohrožení zdraví a životů všech, kdo neprojevival pronacionalistickou hysterii.

Hlavně ve východních částech Ukrajiny se tedy cítili lidé ohroženi nacizmem, projevujícím se na západě Ukrajiny,kdy v počátku byly rovněž snahy zakázat na úřadech ruský jazyk a zákonitý efekt tohoto vývoje byl, že se lidé začali na východě Ukrajiny ozbrojovat a zvát si na ochranu specialisty třeba i z RF. 

To že něco podepsal Janukovič podivného z Ruskem, o tom by řadový občan Ukrajiny vůbec nemusel vědět, nebejt toho, že grázlové ze západu a s imperiálními zájmy, se řádně postarali, aby se to jako zástupná záminka dostalo do obecného povědomí.

Snažíte se soustavně ve svých příspěvcích prohazovat opravdovou příčinu stavu s následky.