podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post

Igor

#1548 Re: Wellcome to hell, US boys!

2015-03-27 09:22

#1544: - Wellcome US boys! 

 Co od těch kolaborantů čekat. Místo, aby byli hrdými Čechy, raději budou na své území poníženě zvát cizí okupační armády. Dvě desítky let jsme měli hořkou zkušenost s jednou okupací a už sem cpou další, českým bezpáteřním podlézačům ve světě není rovno. Je mi na nic, když vidím ty falešné věty plné chvály na US army, která po světě ve své imperiální nadutosti a falešné ndřazenosti s mesiášským komplexem rozsévá jen bolest a zmar. USA se neštítí ničeho, aby dostála svým zájmům a udržela svoji krvavou hegemonii ve světě. Když bylo potřeba, sponzorovali proti Sovětům talibán, vypiplali si al-kajdu, jindy aktivně spolupracovali s nechvalně proslulým Thacim v Kosovu, tak jako stály u zrodu IS. Zatímco Obama a prohnilá žumpoidní západní média svorně světu lhala ohledně americké role při podpoře teroristických operací v Sýrii, bylo jasně odhaleno, že CIA dodává zbraně do Sýrie přes Turecko a přes Jordánsko už někdy od počátku roku 2012. A celá ta slavná FSA, kterou podporovali, spolupracovala s Islámským státem. Jednou se Usákům to vyzbrojování fanatických islamistických rebelů proti vládám tvrdě nevyplatí. Nestojím ve své zemi o průjezd těchto pekelných kovbojů, jejichž cesta je dlážděná kví tisíců nevinných, kterým není nic svaté. Nenažraný a zavšivený amík rozumí jenom tomu, když se mu dá jasně najevo, že jeho imperialistické choutky nebudeme akceptovat. Amíci táhněte z Evropy! "Ami go home and never come back"! Onanovači nad americkým konvojem jsou blbci, devianti a Obamvi agenti, kterým nejde o české zájmy, jen si připadají děsně cool, kyž západu penetrují rektum. Hrají si na peacemakery, přitom vítají nejagresivnější armádu na světě, která za poslední roky vyvolala nejvíce konfliktů a stála nejvíce životů, na to už je tuším i nějaká diagnóza. Někdy až žasnu nad tím, jak je možné, jak presstitutky dokážou něktrým lidem totálně vygumovat mozky. Vy amerikofilové jste zářným příkladem bezmeznosti lidské hlouposti.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1549 Re: Re: Wellcome to hell, US boys!

2015-03-27 09:55:13

#1548: Igor - Re: Wellcome to hell, US boys! 

 Tak pozejtří! A třeba se poser...


Nepřihlášený uživatel

#1552 Wellcome US boys! Do hajzlu s Rusáky!

2015-03-27 12:26:15

#1548: Igor - Re: Wellcome to hell, US boys! 

 Jistě ne náhodou je hajzl, který se tu vydává pomalu za vynálezce národa Čechů s autorskými právy na vše české, za vlastence všech vlastenců, skoro za praotce Čecha, takové hovado, že si dá nick "IGOR". Víc blbe už psát nemusíš.... sám odhaluješ, jaký ĆECH vlastně jsi: "Čech" z Putinovy pr.ele. Zhebni i se smradlavými Rusáky!

(Chtěl jsem napsat název celý anglicky, ale cenzor či kdo  to tu hlídá je nějak vzdělaný: Druhá věta v angličtině je prý "zakázaná". Tož po česku!)


Nepřihlášený uživatel

#1556 Re: Re: Wellcome to hell, US boys!

2015-03-27 13:50:54

#1548: Igor - Re: Wellcome to hell, US boys! 

 Kašli na ně Igore! Jsou to samí bezpáteřný podlízači s totálně vygumovanými mozky. Ty jim tu nabízíš bratra Rusa - a oni jen Američany, Američany, Američany. Ty jim nabídneš od Rusa rubášku, láptě, chlebnyj kvas, Alexandrovce ... a oni jen texasky, coca colu, bigbít... Onanují nad konvojem místo aby onanovali u Mauzolea na Rudém náměstí se soudruhem Leninem! Samej deviant! Aby pozdravili armádu bez imperialistických choutek, která si vezme dokonce i dovolenou a v přesčase obsadí nějaké to území sousedního státu jako třeba Krym, to ne, oni jen americký konvoj, pekelné kovboje, onanii. A ruský bohatýr jim SMRDÍ! Že prý je nenažraný (nebo mizerně krmený) a zavšivený, smrdí a je ožralý. A ještě říkají, že Rusové kradou hodinky... jako kdyby průměrný Rus hodinky potřeboval, když ani neví, na co to je. Při tom právě cesta ruské armády, jak každý posluchač Radia Putin dobře ví, je vždy dlážděna kvítím jako při procesí na Boží tělo a před ruskými tanky jdou vždy vojáci s košťátky, opatrně odmetávající z cesty každého mravenečka, aby mu ruský tank omylem nevjel na nožičku. Takoví Poláci, Finové, pobalťané, Maďaři, Gruzínci, nyní Ukrajinci by mohli vyprávět - těm Čechům s totálně vygumovanými mozgy, co už nepamatují, jak to bylo u nás.... To dělá asi ten onanismus, po něm prý měkne mozek.

Říkám ti, je to marný, je to marný, je to marný, kašli na ně Igore. Na onanovače jedny americký ....

V listopadu oslavíme VŘSR a bude nám zase dobře.


Nepřihlášený uživatel

#1560 Re: Re: Wellcome to hell, US boys!

2015-03-27 14:52:24

#1548: Igor - Re: Wellcome to hell, US boys! 

 Ano, takový Saddám má v celém Iráku na svědomí zlomek mrtvých oproti USA. Saddámovi je přičítáno 100-200 tisíc mrtvých za 20 let "hrůzovlády". A to tam měl regulérní povstání a 7 let války s Iránem, kterou úspěšně přiživovaly USA dodávkami zbraní oběma stranám. Mimochodem, ty chemické zbraně Saddámovi dodali amíci a frantíci. USA mají na svědomí v Iráku 1.5 milionu mrtvých po okupaci. K tomu stačí připočíst rozvrácenou a zničenou zemi na desítky let dopředu. V režimu sankcí mají USA na svědomí jen dětí - půl milionu. Krvavá Madla to v TV potvrdila a prohlásila, že půl milionu mrtvých iráckých dětí je cena, kterou stojí za to zaplatit. A co se týče napadení Kuvajtu Irákem - tak k tomu pošťouchly Saddama USA. Konkrétně když si Saddám stěžoval US velvyslanci, že Kuvajt krade ropu nad limity ze společných pohraničních nalezišť, tak mu jako odpověď vzkázal Bush sr. ať si to s Kuvajtem vyřídí na férovku.