NE pro Plavební stupeň Děčín

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#14

2012-03-14 20:26

6... to je vidět že tomu nerozumíte... :) říkají vám něco rybí schůdky? asi ne co? ryby mají možnost jezem proplout jak po tak i proti proudu. Podívejte se jak má stvba vypadat;) a čím by to posílali když ne kamionama... vlakem? pokud ste trochuinteligentni tak víte, že lodní doprava je nejen nejokologičtejší ale i nejlevnější... :) a nechtějte vědět jak by to tu dopadlo po povodni kdyby přehrady nebyli... zachytili miliony kubíku vody... nic o tomnevíte a píšete :) jen ať ji postavěj, sem pro a sem moc rád že už je to schválené... nějakej brouk o metr vejš vyleze a ryby si zvyknou... aspoň nebudou mít takový proud :)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16 Re: Ryby nebudou mít takový proud

2012-03-14 20:40:44

#14: -

Je vidět že o rybách toho víte opravdu hodně

džigit

#18 Re:

2012-03-14 21:00:37

#14: - Vy asi víte vše o těch schůdkách.Neprojektoval jste je náhodou?Udělají tam největší překladiště a ty kamiony tam budete mít i tak.Trošku selského rozumu by to chtělo.A jestli si opravdu myslíte,že těch pár zrezivělých lodí tu přepravu materiálu zajistí a nic a nikoho okolo to nebude stát,jste k smíchu...

 


Nepřihlášený uživatel

#22 Re:

2012-03-15 01:21:36

#14: - nejlevnější lodní doprava určo nebude, když se to musí minimálně dvakrát překladat a hlavně je to hrozně pomalé po vodě a v ekonomice čas jsou penize:-) a vlaky jezdí na elektřinu a lodě na naftu:-)

Dodlinka

#29 Re:

2012-03-15 18:34:54

#14: - Co tou lodní dopravou chcete převážet? Dejme tomu že posílám něco do Hamburku. Naložím to v Plzni do kontejneru. Pak to odvezu kamionem k Labi do přístavu. Pak to přeložím na říční lodˇ. Pak čekám týden nebo dva než to dopluje do Hamburku. Tam to zase přeložím na kamion a ten to odveze k záoceánské lodi. A nebo mám logičtější možnost to ráno naložit do kontejneru na kamionu a večer to z kamionu přeložit na záoceánskou loď. Kterou možnost myslíte že zvolím? A nejen já? Tak co na těch lodích za ty utracené miliardy chcete vozit?

 

M. Páleník

#50 Re:

2012-03-21 22:34:04

#14: - 6... to je vidět že tomu nerozumíte... :) říkají vám něco rybí schůdky? asi ne co? ryby mají možnost jezem proplout jak po tak i proti proudu. Podívejte se jak má stvba vypadat;) a čím by to posílali když ne kamionama... vlakem? pokud ste trochuinteligentni tak víte, že lodní doprava je nejen nejokologičtejší ale i nejlevnější... :) a nechtějte vědět jak by to tu dopadlo po povodni kdyby přehrady nebyli... zachytili miliony kubíku vody... nic o tomnevíte a píšete :) jen ať ji postavěj, sem pro a sem moc rád že už je to schválené... nějakej brouk o metr vejš vyleze a ryby si zvyknou... aspoň nebudou mít takový proud :)

Ryby "rybí schůdky" většinou nenajdou. (A pokud ano, vysiluje je to.) Brouk vejš nevyleze - nemá kam. Ryby si "nezvyknou", vymřou. Některé ryby proud ke svému životu potřebují