PETICE ZA ODVOLÁNÍ Mgr. Hrbkové Hrudkové

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#55 Re: Re: jiný pohled.....

2012-11-09 14:41

#52: - Re: jiný pohled.....

a všichni dobře pracovali....?? No tak se braňte...zase píšete ve věte dřív obhajobu vás a na děti se odvoláváte až poté.......To že pracuje s dětmi někdo s kriminální minulostí je špatné!!!

V této petici se bojuje za odstranění paní ředitelky prvotně z důvodu toho, že je nepříjemná zaměstnancům....a chcete ji vystrnadit proto, že nechcete pracovat jejím způsobem. Ona to cítí stejně, jen má jiné možnosti....

 

no comment...

 

To je jen ukázka toho, že celý tento soubor komentářů je spíš pubertální tahanice a z PETICE se stává něco, čím by být neměla...to je vše, na co jsem se snažil poukázat.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#56 Re: Re: Re: jiný pohled.....

2012-11-09 14:47:32

#55: - Re: Re: jiný pohled.....

Prvotní důvod je ten, že věděla, koho si bere s sebou, co inženýr provedl a že za to ponese odpovědnost a vědět to musel i zřizovatel a i to, že nemá žádnou praxi s dětmi ani s vedením zařízení


Nepřihlášený uživatel

#58 Re: Re: Re: jiný pohled.....

2012-11-09 15:17:00

#55: - Re: Re: jiný pohled.....

Díky za názor, leč se nemohu ubránit velkému nedorozumění. Tady vůbec nejde o změnu vedení a obranu původního ředitele. Paní ředitelka byla dosazena ministerstvem za pochybných okolností a i to by se dalo přejít. Jenže místo spolupráce nastavila vedení naprosté nekomunikace s podřízenými, nátlakem na některé pracovníky, aby odešli dohodou, jinak dostane zmíněný paragraf, navíc tito lidé spolehlivě pracovali na svých místech a nějakou dobu i paní ředitelka ráda využívala jejich služeb,než se "rozkoukala". Ano manažer má právo si vybrat své podřízené, ale jedná se o způsob a zákonné řešení, což se zde neděje - jak by se někomu líbilo, že aniž by ho někdo informoval, tak je na jeho místo vypsáno výběrové řízení? Tady nejde na pubertální tahanice, tady jde o spravedlnost, věřte, že v tomto druhu zařízení je člověk zvyklý na ledacos, děti i jejich rodiče přicházejí s různých poměrů a my jsme tu pro ně. A že se tu o děti nejedná, není pravda, ano zpočátku byly útoky vedeny hlavně na dospělé, ale nyní se nekorektní jednání týká i dětí, dětí, kteří si v životě prošly mnoha ústrky, dětí, které samy mají dost starostí samy ze sebou a nemají být zatahovány do sporů dospělých a nemá být jimi manipulováno. V diagnosťáku svojí práci máme rádi a proto ta petice, proto se obracíme na veřejnost, protože takovéto jednání nemá mít místo v žádné firmě, natož pak v zařízení pro ochranu a výchovu dětí. Jo a že nechceme pracovat jiným způsobem? Dodnes nikdo nepředložil žádné změny, nikdo neví, jaký záměr má paní ředitelka s ústavem, zda ho chce ponechat, zda přetransformovat, zda majetek rozprodat, věřte v této nejistotě se dobře nepracuje.

Bohemina

#60 Mily neprihlaseny

2012-11-09 16:29:57

#55: - Re: Re: jiný pohled.....

Co se tyce te "pubertalni tahanice", me je dost pres sedesat, a mam mnoho zkusenosti z prace v oboru. Jeste jsem nikde neslysela o tom, ze vyhrozovani pracovnikum vyhazovem ci dokonce fyzickym nasilim jak cinil pan "inzenyr" je prijatelnym zpusobem jak zmenit zestarle klima na pracovisti. Jeste jsem nikde neslyslea ze protusovani zakonu je akceptovatelnym pristupem k zavedeni noveho rezimu na pracovisti. Me se zase naopak zda ze Vy mate zelizko v oh ni a kopete za pani reditelku, nemam pravdu?