boj proti romske mensine (vetsine)

Petici jsem musel vytvořit, protože už jsem se nemohl dívat na to jak já dostanu míň za práci, než romské díťe na dávkách.

Titulky z novin:

Romská rodina, zneužívání sociálních dávek.

Nejmenovaná politická strana Romům: Dávky dostanete, pokud pošlete dítě do školky a školy. (idnes.cz)

Z praxe: Romům se pracovat nevyplatí

Muž se oženil se ženou ze Slovenska, která si s sebou přivedla 3 děti /jedno dítě je již nyní starší 18-ti roků/, spolu zplodili další 3 děti, z nichž jedno je postižené. Slovenská republika platí na 2 děti sirotčí důchod v celkové výši 10.000,-Kč. Postižené dítě dostává od našeho státu 11.500,-Kč měsíčně, dalších 5 dětí pobírá přídavky na děti v maximální výši 2.800,-Kč měsíčně. Pro účely sociálních dávek – životního minima, se tyto peníze nepočítají. To činí pro 2 dospělé a 6 dětí celkem 16.810,-Kč. Podle zákona 117/1995 o státní podpoře dostává většina romských rodin od naší společnosti příspěvek na bydlení až do výše 9.000,-Kč a využívají jej naplno! Mimo to rodina pobírá 2x ročně dle nároku na „dávky v hmotné nouzi“ peníze od státu, a to na vybavení dětí do školy, na zdravotní pomůcky, na doplatky elektřiny, na pohonné hmoty do auta, zkrátka na ´kde co´, což může činit klidně ročně 50.000,-Kč i více !

Tak určitě již jste měli vytvořený obrázek o této komunitě. Já jsem vám ještě určitě pomohl. Děkuji, že jste si to přečetli popřípadě podepsali.

Nenecháme se utlačovat. Bojujeme...

Tato petice není rasistického původu. Zavadí k tomu nadpis petice.

Pokud s tim chcete mit problemy udělejte si vlastní.