boj proti romske mensine (vetsine)

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno boj proti romske mensine (vetsine)


Nepřihlášený uživatel

#1 Závistivče, neplýtvej časem

2012-04-17 15:47

Pokud si neumíš vydělat víc než tebou zmínění romáci, tak jsi sračka :-).
Pořád máš možnost se přihlásit i s "děckama" na sosiálku a sosat taky,
takže to opravdu není rasové. Jenže ty určitě ani děti neumíš dělat.
A podívejme kde je zakopaný pes. Pořád ale máš možnost vzít si pár dětí z děcáku.
To bys ale musel řádně žít a starat se o ně, posílat je do školy živit je, šatit, vychovávat,
celý den něco chtějí, potřebují, v noci jedno brečí, druhé stůně, třetí kaká, čtvrté chce pít, páté se bojí... to je teda med. Romům nezáviď. Oni se neštítí práce, oni jenom nechtějí dělat od nevidim do nevidim za peníze, které je neuživí ani v nuzných podmínkách v jakých žijí.
Ostatně takhle nechce pracovat nikdo normální, obzvlášť ne když není vyhlídka na zlepšení.
Rozdíl v přístupu k práci tady ale je. Řekněme 2/3 Čechů (nikoli SlovákůRakušanůItalůatd) nechtějí sice pracovat ale chtějí vydělat hodně peněz a jsou ochotni za to pracovat do úmoru a věnovat tomu všechen čas na úkor rodiny i přátel. Naopak 1/3 Čechů a 2/3 Romů pracovat chce, ale nechce tomu obětovat všechen čas, chce pracovat (závislá činnost) ale jenom tolik aby zaplatil nájem, jídlo, poplatky u lékaře, prostě aby nestrádal a tomu chce věnovat 30h týdně. Zbytek času věnuje dětem, rodině, přátelům či nějakému koníčku.

Taže např. při 30h týdně plat 15000 za měsíc, při 60h týdně 30000 měsíčně. Já bych bral těch 15000, protože nic cennějšího než čas v životě nemáme a že ho máme sakra málo.


Nepřihlášený uživatel

#2

2013-04-11 14:56

Myslím si,že je v České Republice RASIZMUS na ruby. Většina Čechů pracuje a má sotva na složenky. Většina cikánů nepracuje(takže státu nic nepřináší),napadaj slušný lidi,kradou a ještě si stěžujou na rasizmus. Když sejim tady nelíbí,tak ať jdou jinam. A vláda by s tím měla něco dělat.

Nepřihlášený uživatel

#3

2013-05-27 19:52

V Duchcově "pracují" cikáni i v noci

#4 Re: Závistivče, neplýtvej časem

2013-05-30 05:43

#1: - Závistivče, neplýtvej časem

magore ty jsi asi jeden z nich socialka a nemakačenko blbe


#5 RE

2013-05-30 05:44

#3: -

kradou i v noci


Nepřihlášený uživatel

#6

2013-05-31 12:27

Romové nejen zneužívájí sociální dávky ale jsou naprosto neschopní se chovat jako normální lidé, jen se podívejte na téměř celostátní nenávist vůči nim a lidem jako jsou oni, zloději co vyhrožují, napadají a dělají problémy kdekoliv jsou a kamkoliv se podívají, nepodepisuji tuto petici z rasistických důvodů, pokud je to v pohodě charakter, nemám sebemenší problém se s romem přátelit a bavit, pokud je to ale takové prase s jakými mám zkušenosti již od velice útlého věku, tak potom ven s ním a všemu jemu podobným.

Nepřihlášený uživatel

#7 Re: Závistivče, neplýtvej časem

2013-05-31 13:18


Nepřihlášený uživatel

#8

2013-06-06 10:37

Ostrava nyni bude zaclenovat Romy tim,ze jim za posilani deti do skoly,coz je narizeno zakonem a za hledani prace,kterou stejne ten,co pracovat nechce,nikdy nenajde,tak to je opravdu vysmech vsem,co se staraji o deti a jejich vzdelani a pracuji,Romove a dalsi neprizpusobivi jen cekaji s natazenou dlani co jim kdo da a pracovni navyky nemaji,nebot nevidi sve rodic pracovat,proc Ostrava nezacleni neprizpusobive bile obyvatele,proc je romske etnikum zvyhodnovano,je to proto,ze se na jejich problemech dobre uzivi romsky aktivista,pak je nase republika napadana ze strany EU,ze jsme rasisti

Nepřihlášený uživatel

#9 Re: Závistivče, neplýtvej časem

2013-06-25 13:05

#1: - Závistivče, neplýtvej časem

Tak tohle mohlo napsat jen zamidrákovaný hovádko trpící nějakým kompexem. Nebudu rači psát jakým. Primitívek kterej nikdy v životě ničeho nedosáhl, nic nemá, nic mu nepatří ... A tak kope kolem sebe. Všichni okolo jsou kreténi a hovada, všichni se maj líp. Jen já ubožáček se mám na hovno.

Zalez někam a nepiš sem takový kraviny, jsi všem jen pro smích, nebo pro pláč.

Je mi tě líto.


Nepřihlášený uživatel

#10 Re:

2013-06-25 19:00

#3: -

A nejen v Duchcově. Oni jsou přeci odpočinutí, tak mohou v noci dělat bordel a krást.

B. Vohnoutová

#11 R.

2013-06-27 12:56

jak má čech něco proti romovi, hned je rasista, ale když má rom něco proti čechovi, nadává mu do bílých kurev a třeba ho i zmlátí do bezvědomí, tak to samozřejmě není rasista... romky si válí tlustý pupky někde doma na gauči, ani na pracák už si nechodí pro dávky, jelikož na to má advokáta, který tý rodině vydupe dávky ještě větší... aut jak nasráno, barák i se zahradou a to všechno zadarmo, akorát my češi musíme makat jak barevný, abychom si vydělali na jednu splátku za byt. na slovensku se s romama neserou, ti tam bydlí v horách v koloniích bez vody a elektřiny a jsou spokojený, to jen naše vláda, která samozřejmě nedělá ústupky a rodíly mezi národstotmi a národnostními menšinami se asi bojí, že by jim romové něco udělali, vždycky stáhnou ocas a jsou posraný až za ušima. když například čunek vystěhoval romy kdysi do tzv. "holobytů", div ho neposlali ksoudu. rom samozřejmě nemusí platit nájem, čecha, když neplatí, tak vyhodí pod most a je jim úplně u prdele, jestli má tři děti, ale romům ti zkurvysini postaví třeba dvacet baráků, jen, aby nevypadali jako rasisti! například v českých budějovicích napadlo romské dítě 3-leté české dítě a jeho těhotná matka své dítě samozřejmě bránila. víte, co udělali rodiče toho romského fakana? zmlátili těhotnou ženu do bezvědomí, s velkou pravděpodobností potratí. pro jistotu zmlátili i jejího přítele. co jim za to kdo udělal? NIC! kdyby si tohle čech dovolil k romovi, tak ho zabásnou na doživotí!! nejlepší by bylo odvést všechny nefachčící romy mikrobusama na vzdálenej ostrov, nechat jim tam vodu, maltu, písek a cihly a ať se staraj. učitelé, kteří dostavájí pouze 400 kč za odučenou hodinu romským dětem nedávají pětky, protože jsou rasisti, ale protože v tý škole ti spratci hovno dělaj. dávají učitelé pětky vietnamcům, černochům, nebo rusům či ukrajincům a bulharům? NE, protože jsou pracovití a snaží se! vietnamské dítě přijde domů ze školy, hodí tašku do kouta a jde pomáhat rodině do kšeftu. "rom" si dřepne na prdel na gauč čumí do bedny. tenhle stát jde do prdele a vůbec se nedivím těm, kteří se rozhodli z něho odejít.


Nepřihlášený uživatel

#12

2013-07-01 11:26

Velmi špatné zkušenosti s tímto (etnikem)jak v osobním tak i profesním prostředí.Sám jsem ID nevlastní vinou.Nám co jsme celý život pracovali a platili na ně berou soc. dávky směrem k nim.Vláda nemá zájem o řešení těchto otázek,volební období,nahrabat si a nic neřešit.Jen odsuzují dělnickou stranu ale na koho jiného se dá spoléhat?
To si necháme líbit?Vláda má své kšefty a poplatnou policii a koho zajímají obyčejní občané nuceni žít v okolí toho (etnika) Asi to bude na nás obyčejných lidech jak si s (etnikem)poradíme.


Nepřihlášený uživatel

#13 slovo rom znamená jeden cikánský kmen

2013-07-01 19:27

slovo rom znamená jeden cikánský kmen, ale jak to člověk na těch cigánech pozná, že patří zrovna k tomu jednomu kmeni?
Je mi cigánů vážně líto. Jsou neuvěřitelně utlačovaní všude kam přijdou. Navrhuji tedy uspořádat celoevropskou sbírku a za získané peníze zakoupit odpovídající území v Rusku nebo Austrálii. Také stany, maringotky a vysokou zeď pro jejich bezpečí. Doprava do nového domova by měla být zdarma. Takhle by konečně dostali reálnou a čestnou možnost ukázat celému světu, jak dokáží žít bez nás, tyranů a rasistů. Nakonec doporučuji, aby si zavedli (hodně drahou) vízovou povinnost, abychom je tam nemohli jezdit obtěžovat.


Nepřihlášený uživatel

#14 Re: Závistivče, neplýtvej časem

2013-07-08 15:52

#1: - Závistivče, neplýtvej časem

ma pravdu docela ad je to rom nebo čech vsichni jsou stejny makat nekdo chce a nekdo ne  co je na tom kazdej zije jak umi si myslim ja teda

PS.... seru na to


Nepřihlášený uživatel

#15 Re: Závistivče, neplýtvej časem

2013-07-16 11:42

#1: - Závistivče, neplýtvej časem

Tak když chtějí pracovat, tak ať pracujou. Ono je pohodlnější si přeci jenom namr.... několik harantu, kteří kakaj, plačou, prděj, běhaj, blinkaj, a nehcat se přiživovat ze státních peněz. Tedy abych to upřesnil z NAŠICH peněz. Co vietmaci? Ty jsou pracovití, každá rodina má dítě, ale makaj, necháváme je žít mezi námi v poklidu. Ale Cikáni, kteří nic nedělají, jen vymlacují byty, které dostanou, chodí s mačetama do hospod a napadají kolemjdoucí, je do nebes volající. Takže tyhle tohle co jsi tady splodil, jak jsou vlastně cikáni "pracovití" je k zblití :) A to, že nejsi schopnej si svůj čas uspořádat tak, abys měl čas na rodinu a praci je k pláči :)


Nepřihlášený uživatel

#16

2013-07-23 19:55

Založení antikomunistické a antibyrokratické strany RAS

Budoucí příznivci strany RAS (sice nás předběhl otec Davida Ratha, který dostal krycí jméno RAS v StB, ale to nás nezastaví při sjednocování antikomunistů!) protikomunistického, proticigánského a protibyrokratického zaměření! Skončete se starými zkorumpovanými strukturami, které zbohatly na chudobě ostatních. Podepište, prosím, petici nutnou k založení této strany:
http://jednej.cz/petition.php?id=1805

http://www.petice24.com/zaloeni_antikomunisticke_a_antibyrokraticke_strany_ras

RAS - Revoluční Antikomunistická Strana – Dle Komunistů, Ale Proti Nim: Za Opravdovou Revoluci, Nové Znárodnění A Pak Privatizaci, Ale Bez Nich. Revoluční Antikomunistická Strana Ideově Svobodná a Totálně Antibyrokratická (Pro Evropu Bez Těchto a Černých Příživníků)
Hlavním úkolem strany je sjednotit pravicově zaměřené antikomunisty (tedy opak pseudopravicové ODS) a odstranit staré struktury, které přes dalších 20 let parazitovaly v naší zemi – po NENÁPADNÝCH LISTOPADOVÝCH ZMĚNÁCH (žádná revoluce, ani sametová, nebyla!)
Je důležité spojit všechny síly, které objevily spojitost mezi dnešním katastrofálním hospodářským, politickým a morálním stavem naší společnosti a tím, že díky Klausovi a spol. zůstaly zachovány staré komunistické pořádky - vč. zákonů (aby se staré struktury mohly dál obohacovat), komunistů na soudech a policii (aby staré mafiánské struktury nemohly být potrestány)!!!! Proto Klaus a jeho ESTÉBLIŠMENT nechtějí jednotnou Evropu - ztratili by moc! Okrádají nejen nás, ale i ostatní Evropany díky tunelování evropských fondů! Nenecháme se dále stahovat do bahna těmito živly! Jsme nezkorumpovaní lidé, nezkažení komunizmem a používáme zdravý selský rozum.
Kesselschmidt von Tannenwald

#17 STOP ČECHŮM!!

2013-07-24 21:04

Romové stejně jako jacíkoliv jiní slušní lidé v České republice nikomu nevadí. STOP ČECHŮM!! http://www.stopcechum.cz/
abyste nás nemohli jezdit obtěžovat.

#18 Re: slovo rom znamená jeden cikánský kmen

2013-07-25 10:11

#13: - slovo rom znamená jeden cikánský kmen

S tou sbírkou je to geniální nápad to musím uznat, představuji si však, že za vybrané peníze by se bílým Čechům neschopním přizpůsobit se západní části Evropy koupilo "bílé" uzemí v oblasti jižního a severního pólu


Nepřihlášený uživatel

#19 Vy jste rasista

2013-08-11 15:07

Pane organizatore teto stupidni petice, Vy v podstate vyjmenovavate socialni prispevky, ktere 8-clenna cesko-slovenska rodina pobira a na ktere ma i narok. Pokud zde dochazi k nejakemu zneuzivani socialniho systemu, pak Vam mohu rici, ze z meho okoli znam mnoho ceskych rodin neromskeho puvodu, ktere tak cini. Nadpis "Boj proti romske mensine (vetsine)" k rasismu pouze nezavadi, on velice rasisticky je. Vy chcete bojovat proti rodine, pobirajici socialni davky.... ale pouze proti te romske. Jste rasista.

Ekonomicka situace v Ceske republice skutecne neni nejlepsi, nicmene nekterym z nas se presto dari zit dobre bez potreby socialnich davek a hlavne bez potreby vinit ostatni za nasi vlastni neschopnost dostatecneho vydelku. Pravdepodobne jste mel vice studovat a na svou pracovni karieru se vice zamerit, coz by vedlo k vyssim vydelkum. Vinte prosim jen sam sebe.
Ladyintegra

#20 Re: Re: Závistivče, neplýtvej časem

2013-08-17 10:51

AlexFox

#21 Jak dlouho ?

2013-10-21 13:55

Divide et impera, nejstarší trik, bohužel hloupost lidí je nepoučitelná.

Nepřihlášený uživatel

#22

2014-03-26 11:27

Nikdo není dokonalí ale ten co nemá snahu může jít třeba k čertu a nevyžírat poctiví!!!!!!!! a jsem rád že se to ho už konečně někdo ujal, lidi pište a mailujte jinak se jich nezbavíme!!!!
spravedlnost

#23 Re: Vy jste rasista

2014-03-26 11:32

#19: - Vy jste rasista

Tím, že Romové nepracují a nic neprodukují, ztratilo loni Česko zhruba 9,7 miliardy korun.


Nepřihlášený uživatel

#24

2014-04-02 11:22

..nepotrestatelný cikan, nam svým trestným činem zničil život,odpovědné složky státu mlčí a nekonají.Tak se ze slušných lidí stávají ANARCHISTÉ!Libnar

Nepřihlášený uživatel

#25

2014-07-08 21:11

Na nikoho se nemuzem obratit a kdyz uz se obratime tak stim nikdo nic nedela takze se budeme se muset odstehovat protoze si romi mysli zejim to tady patri takze kdo je tady mensina??? A kdo moji rodine pomuze???