Za zákaz islámu v ČR

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Za zákaz islámu v ČR

Jiří Dvořák

#1

2014-10-14 02:39

Tento postup je správný i kdyby měl být dosažen vystoupením země z EU. Doufám, že to nebude nutné.


Nepřihlášený uživatel

#2

2014-10-14 05:28

Vira,ktera podporoje agresivitu,neni dobra.Je jich mnoho,co jsou LIDMI,ale bohuzel,extremita neni vira!

Nepřihlášený uživatel

#3

2014-10-14 07:01

Jsem zoufalá, když vidím, jak svět nečinně příhlíží masakrování nádherných rusovlasých kurdských žen. Jsem vystrašená tím, co se děje v Evropě. Pokud neuděláme nic, dávám naší civilizaci pět let.

Nepřihlášený uživatel

#4

2014-10-14 10:06

Podepisovat petici anonymnímu autorovi nebudu. Pokud si za svým názorem stojí,  neměl by se skrývat. 


Nepřihlášený uživatel

#5

2014-10-14 11:21

This is Europe. Show me at least one church in, let's say, Saudi Arabia, Iran, Afghanista, Oman etc. You'll not find it. Look at the attitude of muslims to the christians at such countries. They kill our people, and discriminate them. We won the nacism, why we should let the other nacist ideology to impact to our life here in Europe, in OUR home???
Nacism is an evil. It cannot be moderate. As well as Islam. It cannot be moderate. Read quran and you will know what is it in reality. Islam cannot be moderate. It is radikal itself. And we have to SAVE our home from that evil ideology!!!

Nepřihlášený uživatel

#6

2014-10-14 18:42

ve všem je brutální
kočička

#7 Re: Podepisovat petici anonymnímu autorovi nebudu. Pokud si za svým názorem stojí, neměl by se skrý

2014-10-14 19:52

#4: -  

 přesně, my máme vyplňovat jméno, příjmení, bydliště a emailovou adresu a autor se ani nepodepíše......   jak můžu vědět, že jen někdo nechce shromáždit naše osobní data?!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-10-14 20:15


Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2014-10-22 23:53



Nepřihlášený uživatel

#10

2015-01-06 11:20

Překvapuje mě jak církev dělá mrtvého brouka v otázce islámu, křesťané vraždění, mlčí. Islam neumožnuje jiný názor než jejich, což Evropa zažila za nacismu. Další věc je, my jsme tu doma, oni jsou hosty. Lidé otévřte oči, problem musíme řešit co nejrychleji, než bude pozdě.

Nepřihlášený uživatel

#11

2015-01-09 17:56

Kéž y to pomohlo k tomu, aby se ti trotli co se nazývají politiky probrali a přestali nás krmit nesmysly o prospěšnosti přistěhovalců pro naši kulturu.

Ihned !
Tomio Okamura

#12 Do zbroje!!

2015-01-09 19:54

VŠICHNI NÁSTUP DO ZBROJE ZAČÍNÁ VÁLKA PROTI ISLÁMU!!! MUSÍME JE KONEČNĚ VIHNAT NEŽ VIŽENOU ONI NÁS!!! KONEC VŠEM KEBABŮM!!! KONEC VEŠKERÉMU ZBOŽÍ, KTERÉ NÁM VOZÝ S ASIE A AFRYKY!!! KONEC VŠEM DOVOLENÝM V ISLÁMSKÝCH ZEMÍCH - TEDY V TURECKU, V EGYPTĚ, V TUNISKU, V MAROKU A PODOBNĚ!!! NEJDŘÍVE JE ZNÍČÍME EKONOMICKY A PAK JE DORAZÝME!!!

Petice

#13 Petice

2015-01-09 20:40

Islám je čiré zlo, a musí být vykořeněno do základů jako plevel z ČR, Evropy a  na konec z celého světa. Každá dobrá lidská bytost nebude a nemůže přihlížet jak je ubližováno druhé lidské bytosti natož tolerovat zrůdnou,násilnickou,patologickou ideologii. Pokud se my dobří lidé nespojíme a nevyženeme to z tohodle světa. Je po nás...


Nepřihlášený uživatel

#14 Re: Petice

2015-01-10 09:50

#13: Petice - Petice 

 Páni, vy určitě znáte osobně hodně muslimů, že? Hlavně těch co žijí v Česku. Vaše "znalost" je opravdu do očí bijící... Kladu si otázku... nemáte náhodou pod nosem takový malý knírek?

Sarrah

#15 Re: Do zbroje!!

2015-01-11 17:45

#12: Tomio Okamura - Do zbroje!! 

Dej si studený obklad a z hluboka dýchej. Chceš snad být jako oni? A než dáš nějakou výzvu na net, tak si aspoň zkontroluj pravovis, aby jsi neměl na čtyřech řádcích 4 hrubky. ;-)


Nepřihlášený uživatel

#16

2015-06-15 09:22

Islám je nebezpečná ideologie a jako taková musí být u nás zcela zakázána postavena na úroveň fašizmu

Nepřihlášený uživatel

#17

2015-06-27 09:15

V ČR nemůžeme dále tolerovat xenofobní ideologie jako je islám. Pokud chtějí muslimové dostat azyl v naší zemi, pak se musí zřeknout svých barbarských zvyků a přizpůsobit se naší kultuře, jinak mají smůlu a nechť si táhnou zpět, odkud přišli. Nikdo není povinný přijímat uprchlíky stůj co stůj, i když ti opovrhují jeho kulturou a na oplátku za jeho štědrost se mu budou mstít formou rabování, znásilňování a teroristických útoků!


Nepřihlášený uživatel

#18

2015-07-07 07:59

Islam do Evropy nepatri,tecka.To uz se vedelo v ranem stredoveku.A Kebabland mel zacinat az za Bosporem.Kdyby se mamelucti hnali tenkrat v 17. stoleti,tusim,dusledneji,tak by byl klid.Turiste ano,ale to je vse.Jaky je to problem,je uz v nekterych ,ne zrovna vzdalenych zemich, dost videt.Obecne plati,ze temer vsichni system jen zneuzivaji ve svuj prospech a proti tem,kdo jim paradoxne chteji ve sve naivite pomahat.Stejne jako jiste etnikum u nas.Az na to,ze zde v nasi zemi jde pro nektere politiky o vynosny etnobyznys. Je nacase volit ty,kdo s tim ucini konec.Abychom jeste nemuseli oprasovat ostnate draty a obnovovat PS na hranicich,tentokrat ne aby strileli ty co chteji utect!


Nepřihlášený uživatel

#19

2015-07-18 14:56

Je to jednoduché. Nabereme islámské uprchlíky a zavedeme právo šaría. potom jim budeme z našich daní vyplácet sociální podpory aby si ta tyto peníze mehli opatřit výbušniny které vhodně umístí na drahých stavbách v Čr které vyhodí do povětří. Český dělník tak bude mít zase sice špatně placenou ale přece jen práci a z jeho daní opět zaplatím další islámské teroristy i s rodinami. a tak to půjde dokola až do doby kdy se bude mít všichni dobře.

Nepřihlášený uživatel

#20 Re: Re: Do zbroje!!

2015-07-18 15:00

#15: Sarrah - Re: Do zbroje!! 

Hlupáčku. Co kdyby jsi si vzal několik tvých oblíbených islámistů domu a na vlastní náklady je živil. Takový kecy mají akorát lidi kteří nikdy nedělali a žijí jen z podpory.


Nepřihlášený uživatel

#21

2015-08-21 22:52

Islam do Evropy nepatri,tecka.To uz se vedelo v ranem stredoveku.A Kebabland mel zacinat az za Bosporem.Kdyby se mamelucti hnali tenkrat v 17. stoleti,tusim,dusledneji,tak by byl klid.Turiste ano,ale to je vse.Jaky je to problem,je uz v nekterych ,ne zrovna vzdalenych zemich, dost videt.Obecne plati,ze temer vsichni system jen zneuzivaji ve svuj prospech a proti tem,kdo jim paradoxne chteji ve sve naivite pomahat.Stejne jako jiste etnikum u nas.Az na to,ze zde v nasi zemi jde pro nektere politiky o vynosny etnobyznys. Je nacase volit ty,kdo s tim ucini konec.Abychom jeste nemuseli oprasovat ostnate draty a obnovovat PS na hranicich,tentokrat ne aby strileli ty co chteji utect.

Nekorektně

#22 Legislativa EU jde zatím zcela opačným směrem

2015-08-30 09:01

Kritizování islámu bude v EU již brzy trestným činem

Kritizování islámu a homosexuálního způsobu života se již brzy stane trestným činem v rámci Evropské unie. Ač se nám to nyní může zdát nepředstavitelné, bude tomu skutečně tak. Aktuálně už totiž chybí pouze formální krok švédského předsednictví. To bude o tomto anti-diskriminačním zákonu jednat v listopadu a dle všeho je už vše připraveno k tomu, aby byl návrh odsouhlasen. Počátky tohoto zákona sahají do Evropského parlamentu, kde byl 2. dubna tohoto roku odsouhlasen poměrem 363 ku 226 hlasů. Celé toto usnesení Evropské Unie, jež zcela zásadním zúůsobem zablokuje svobodu slova, se navíc těší i zcela mimořádnému nezájmu všech hlavních médií, což způsobuje, že se o něm většina občanů vůbec nedozví. Minimálně do té doby, než vstoupí v platnost.

Jediné organizace, jež se proti zákonu snaží bojovat, jsou evropské křesťanské církve, je však zřejmé, že jejich boj je předem prohraný. Občané všech zemí Evropské Unie se tak mohou těšit na drastické omezení svobody slova. Jakékoliv kritizování islámu, pouhé negativní vyjádření se o něm se stane protiprávním a libovolný muslim Vás za to bude moci zažalovat. Základní stavební kámen evropské civilizace, racionální kritická diskuse, se tak velmi pravděpodobně stane minulostí.

Zákon jde však ještě mnohem dál. Nejen že se o islámu nebudete moci negativně vyjadřovat písemně či ústně, zákon počítá i s jakýmsi vytvářením negativního prostředí. To v praxi znamená, že pokud bude mít nějaký muslim pocit, že vůči němu (respektive vůči islámu) vytváříte negativní atmosféru (ať už kdekoliv), má právo Vás zažalovat. Stejně tak v případě, že se někomu bude Vaše chování zdát urážlivé vůči islámu. Gól celé věci spočívá v tom, že onen muslim nebude nic z toho muset dokazovat. Naopak, budete to Vy, kdo bude muset dokázat, že jste nic takového neprovedli!

Záměrem tohoto článku není upozornit, do jak absurdních dimenzí se může tento zákon dostat například co se týče kritizování práva Šária apod., nýbrž upozornit na jeho souvislost s Lisabonskou smlouvou. Tento legislativní paskvil, schválený v Evropském parlamentu, začne platit napříč celou Evropskou unií v momentě, kdy začne platit Lisabonská smlouva. Respektive ještě jinak řečeno, v momentě, kdy Lisabon vstoupí v platnost, bude nám tento zákon prostě a jednoduše Bruselem vnucen a my jakožto Česká republika s tím nebudeme moci vůbec nic dělat.

20 let po pádu komunismu tak zcela aktuálně hrozí, že bude svoboda slova osekána o některé své části. Ostatně, nepřipadá Vám to povědomé? Nevidíte v tom něco společného? Kritizovat v nacistickém Německu vládnoucí ideologii se trestalo smrtí. Kritizovat před rokem 1989 komunismus se u nás trestalo různě, od trestu smrti, po zamezení studovat na školách, vyloučení ze společnosti atd. A jen někdo, kdo vůbec nesleduje dění v západní Evropě a nenosí brýle barvy multikulturně-naivní, může nevidět, jakým způsobem postupuje islamizace Evropy. Legislativa na ruku islamismu je vytvářena už dnes. Stejně jako u nacismu a komunismu, kritizování islámské ideologie bude postaveno mimo zákon taktéž, hned na úvod. A až bude za pár desítek let Evropa islámská, budou mít muslimové o něco méně práce s vytvářením nových zákonů.

Na závěr tohoto článku tu pak mám něco pro každého, kdo mě bude chtít obvinit ze všech možných "nehezkých vlastností". Podívejme se, co o islámu pravil velký demokrat a bojovník za svobodu, Sir Winston Churchill:

„Jak hrozné jsou kletby, které mohamedánství ukládá svým přívržencům! Kromě fanatické posedlosti, která je u člověka stejně nebezpečná jako vzteklina u psa, je zde strašná fatalistická pasivita. Účinky jsou zjevné v mnoha zemích. Neuvážené zvyky, zastaralé zemědělské systémy, liknavé způsoby obchodování a nejistota majetku existují všude tam, kde vládnou či žijí následovníci Proroka. Zkažený senzualizmus zbavuje tento život jeho slušnosti a kultivovanosti, vedle jeho důstojnosti a posvátnosti. Skutečnost, že podle Mohammedova zákona musí každá žena patřit nějakému muži jako jeho absolutní vlastnictví – jako dítě, žena nebo konkubína – brání konečnému zrušení otroctví, dokud islámská víra nepřestane mít takovou moc mezi lidmi.

Jednotliví muslimové mohou mít úžasné vlastnosti – ale vliv jejich náboženství ochromuje společenský rozvoj těch, kteří jej následují. Na světě neexistuje větší zpátečnická síla vedoucí k úpadku. Mohamedánství ani v nejmenším neskomírá, je militantní a obrací na svou víru další stoupence. Již se rozšířilo ve střední Africe, na každém kroku povstávají nebojácní bojovníci; a nebýt toho, že křesťanství je chráněno silnými pažemi vědy, vědy, proti níž marně bojovalo, civilizace moderní Evropy by mohla padnout, jako padla civilizace starověkého Říma."

Sir Winston Churchill. (The River War, first edition, Vol. II, str. 248-50, London: Longmans, Green & Co., 1899)


Nepřihlášený uživatel

#23

2015-11-15 08:21

v cele historii lidstva neexistovalo něco tak nebezpečneho jako ISLÁM ktere hlasa nadřazenost ke všem víram a kulturam každej muslim musi ctit korán ktery hlasy veřejně extremismus k celemu lidstvu a ctit pravo šária každej MUSLIM je nebezpečnej pro cele lidstvo a na světě je 1 620 000 000 muslimu a ted miři do evropy 3 SVĚTOVA VÁLKA s islámem se bliži tak jak to chtěla amerika jak vytvořit 3 SVĚTOVE VALKY a vznik NOVÉHO SVĚTOVÉHO ŘADU s udržovatelnou populaci 500000000 lidi na světě kteři budu myt RFID ČIP na kontrolu populace bude 1 SVĚTOVA VLADA s 1 SVĚTOVOU ELEKTRONICKOU MĚNOU a odpurci pujdou do KONCENTRAČNICH TABORU FEMA začne věčna chudoba a otroctvi BOHATA ELITA ziska apsolutni moc nad lidstvem a chudi budou zabijeni BOHATOU ELITOU bude to konec svobody demokracie lidskym pravum a konec rodin nebudou se rodit děti z mužu udělaji gaye už maji připravenou GAY AGENDU BOHATA ELITA SI VYTVOŘI SVUJ RAJ NA ZEMI A NAM VYTVOŘIJOU PEKLO NA ZEMI OTROCTVI SMRT A GENOCIDU NAKONEC ZNAS VYTVOŘIJOU ZRUDY PODOBNE REPTILIANUM BEZ SVYHO VLASTNIHO MYŠLENI A CITU NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD JE GENOCIDA CELEHO LIDSTVA

Nepřihlášený uživatel

#24

2015-12-05 21:28

Islam by sa mal zakázať ako nacizmus. Je to nenávistná, rasistická ideológia. Na školách by sa malo deťom vštepovať do hlavy že muži aj ženy majú rovnaké práva, nech sa tu takáto kultúra nikdy nepresadí- Islam by sa mal zakázať ako nacizmus. Je to nenávistná, rasistická ideológia. Na školách by sa malo deťom vštepovať do hlavy že muži aj ženy majú rovnaké práva, nech sa tu takáto kultúra nikdy nepresadí


Nepřihlášený uživatel

#25 Re:

2015-12-19 07:27

#1: Jiří Dvořák -  multikulti obohaceni

 aids jihad kamenovani žen právo šaria 5 denně mlatit hlavou o kobereček vice radikalnich mešit měně svobody a demokracie vice muslimu a afričanu kterym budem sloužit policie šária muslimské nasily na puvodnim obyvatelstvu ničeni našich kostelu a pamatek vice pedofilu vice lži masovych vrahu zahalovani žen zákaz našich svatku a tradic už brzy za uražku islámu nas budou zavirat do vězeni nebo nam budou řezat hlavy muslimaci budou znasilnovat naše ženy a sestry matky a holčičky a mnoho pohlavnich nemoci  nucene snatky žen  vyhrožovani smrti a vladnuti černeho mohameda