Nechceme povinné odvody

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Nechceme povinné odvody


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-04-10 19:49

Vezmi to z te jine stranky.....vojna nauci cloveka byt chlapem...no v pripade devcat to trosku kulha....take v dobe kdy mladez sotva ubehne 100 metru,je to castecne dobra fyzicka vyuka a pokud vim, tak branit vlast je moralni pravo i povinnost. Jiste ze muzes mit problem s tim, za koho a proc...ale tenhle problem tu je......drive jsme take se necitili byt spojeni se SSSR,ALE byli jsme s nim ve VS A to nebyli jen odvody,ale i povinna vojenska sluzba. Take pze byla dvouleta,udrzovala v CSSR ZAMESTNANOST...jinak by nekolik set tisic brancu bylo nejspise problem zamestnat....

Nemyslim ze tyhle odvody slouzi k tomu aby se zvysila obranyschopnost HRADU ci VLADY,ale jako stat NATO, bychom meli mit spolecnost pripravenejsi jak k obrane,tak k zasahum pri zivelnych pohromach atd. Kdo je pripraven,neni prekvapen.

Neber to jako me rozumovani,je to jen soukrommy nazor.


Nepřihlášený uživatel

#2 Re:

2015-04-11 07:07

#1: -  

 S tímto souhlasím, mířil jsem spíš k tomu aby chodili nezaměstnaní. Potom se potulují po ulicích a nic nedělají. Ano, disciplína musí být a když se koukneme na dnešní mládež, tak to sakra potřebuje. Půjdu na vojnu ale cigani musí jako občané taky!

-

#3 Re:

2015-04-11 13:04

#1: -  

 Vojna je omezování lidských práv a svobod. Také zbavení důstojnosti a cesta vedoucí k zbláznění se. Ty ani nevíš, jak je život vzácný a bez vojny úplně krásný.


Nepřihlášený uživatel

#4 Re: Re:

2015-04-16 06:14

#3: - - Re:  

 Ale vim...ale take vim ze pokud je nutne,tak holt nekdo musi zvednout zadek a branit takove jako jsi Ty...