Petice proti přijetí stovek uprchlíků

Alex

#1

2015-06-24 11:49

To už je nejméně stá petice proti přijímání uprchíků :D Neonacisté se opět předvádí a dělají tu akorát bordel. 90% Čechů s nimi sympatizují a proto tu vládne nesnesitelná xenofobie a rasismus. Doufám, že až se sem dostanou všichni uprchlíci, dají Čechům pořádnou lekci!


Nepřihlášený uživatel

#2

2015-06-27 09:28

To co udělal Sobotka je jasný podraz na naši vlast! Napřed bojoval proti kvótám, aby si udělal dobrý oko a když kvóty neprošly, tak se vítězoslavně vrátil ze samitu, že uhájil naše národní zájmy, aby uklidnil občany, ale na druhé straně ten křivák tvrdí, že budeme uprchlíky přijímat dobrovolně, ten se totálně zbláznil


Nepřihlášený uživatel

#3 Re:

2015-06-28 20:23

#2: -  

 Typický český politik a vlezdobruselský přizdisráč. On od té brýlaté plešky někdo čekal něco jiného? Nebuďme naivní, ta sebranka nahoře nikdy nebude bojovat za naše zájmy, každej si hrabe jenom sám za sebe..

Ursula Moltke

#4 Re:

2015-07-16 14:44

#1: Alex - Když se Ti tu nelíbí , odejdi tam kam patříš.Asi se Ti tu blbě žije máš možnost volby taky někam uprchnout, ale na to jsi moc zbabělý Alexi nebo jak se jmenuješ.


Nepřihlášený uživatel

#5

2015-08-21 22:40

Evropa už dávno není Evropou, co bývala, dávno nám zvoní umíráček. Je prolezlá skrznaskrz Afričany, kteří zde šíří krom kriminality AIDS, ebolu, tyfus, malárii a kdo ví co všechno a další statisíce jich klepou na vrata, ale pseudohumanisté je budou dále vítat s otevřenou náručí a s neutuchajícím elánem bojovat za práva všemožných menšin a za pestrou multikulturní společnost plnou islamistů, mafiánů, drogových dealerů (a vším, co s tím neoddělitelně souvisí), kteří mají větší práva než my samotní. Zatímco my jim zde povolujeme burky, stavíme mešity a modlitebny, utrácíme za ně miliardy sociálních výdajů, oni ve svých domovinách za absolutního nezájmu našich médií provádí tichou genocidu všech nepohodlných menšin a jednou, až zde budou v převaze, naplno projeví svoji mentalitu. To se pak všemožní Dienstbierové, Šabatové, Kocábové, Peheové, Halíkové budou divit, co za hady si hřáli na prsou. Průměrný Čecháček si naivně myslí, že se ho to netýká, protože jich tu máme jen hrstku, ale v západní Evropě, Skandinávii, kde mají významné komunity, už naplno okusili jejich kulturní obohacení v podobě přepadávání cizoetnickými gangy, znásilnění, spálených aut, vyrabovaných obchodů, wahabistických demonstrací, teroristickýh útoků a jiných libůstek. A co nevidět to dorazí i sem. Všichni vědí, že stávající cesta vede do pekel, ale každý se bojí ozvat, být ten první, kdo řekne STOP, protože hysteričtí humanisté by ho rozsápali na kusy. Tak budou dál nad tímto problémem zavírat oči a raději poukazovat na Rusko, na tom nejlépe naberou politické body u strýčka Sama. Evergreen Putin vždycky zabere, tak co se stresovat.