Zachraňte velrybu a BETACHAT! Několik Vět, Charta 69.

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2015-06-29 16:53



Nepřihlášený uživatel

#2

2015-06-29 18:17

Pridejte si mne prosim na Steamu a PSN
Nickie - Lawyer for jogging pants

#3 So easy to climb on Nusle Bridge, gangstaz!

2015-06-30 08:30

Hello my dear jogging pants! I´m very fat ugly lawyer but I swear on my snow-white ass I was able to do few pull-ups on Nusle Bridge protection walls! It´s so easy to climb up and commit suicide. I don´t see any reason why it shouldn´t be possible. I know Nusle Bridge very much even if I spend much more time in whore house called K5 on Korunni - most memorable point of my hometown Winecastles! But I can´t perform this easy excercise before your eyes right now because I live in New York City - and I´m a lawyer. Please use members in your English and if your members are big and black, don´t hesitate call my rear opening. I will pay for your cab and any travel expenses.

Your Nickie

Gejplusak

#4 Re:

2015-06-30 08:35

 

Naser si kokote

Růžová tepláčice

#5 Smrt chatu!

2015-06-30 12:08

Ať ten chat zdechne! Chtěla jsem pana Fuku za ženicha a má matka koučka zaplatila nemalý obnos za mou účast v Odvážných palcích, kde jsem se mohla seznámit s mistrem programovatelných kalkulaček osobně a nahodit udičku. Ale on nezabíral, dál žil s promiskuitním nezletilým houslistou i když jsem se mu válela v loži s tričkem Dragon Age 2 (pravda, výběr té mizerné hry mě pravděpodobně nepomohl) a masturbovala jeho psy. Nakonec mě úplně přeskočil v pořadí, aby randil s masivní BBW dominou Zdeničkou! Pravda, za laciné letenky do Japonska, ale materiální chtíč nás přece nesmí ovládnout, je třeba uchovat si duševní integritu. Na srazech jsem nalezla nakonec větší zalíbení v atraktivních teplácích, oplývajících mužnými gesty a méně hyenním humorem. Takže petici nepodporuji a přeji si, aby chat zanikl a mohla jsem trávit daleko více času s teď již uvolněnými tepláky!

Cosi

#6 Krásné chvíle s chatem

2015-06-30 12:15

Apeluju na všechny bezva tepláky: podpořte chat bez Telegramu! Jasně často se mi z Vás chtělo brečet, když jste se mi posmívali za homosexuální orientaci a lokalizaci her. Ale zažil jsem tam i hezké okamžiky poezie s Deathem a hlavně můj bouřlivý románek s Ondrou! Nakonec jsem pochopil, že mě chce jen sodomizovat na zadním sedadle jakéhokoliv závodního auta a pak se vrátit domů do zlaté klece s Američankou, která ho bude vozit na výlety do USA. Ale nelituju a byly to krásné momenty, sice ne lepší než lokalizovat Dragon Age 3. My v Příbrami nepotřebujem moc ke štěstí a slávě. Stačí nám chat bez Telegramu. Stejně z toho Telegramu nevydoluju nové telefonní číslo Ondry. Ani nevím kam se přestěhoval, abych už mu nemohl bušit na dveře v jednu v noci, když mi ujel vlak. Nevíte?

Chucky

#7 HAF!

2015-06-30 13:11

​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​

Kramny

#8 Sem nevinný!

2015-06-30 15:28

Tomu věřte nebo vas taky sejmu!!!!!

Jan Horák

#9 Ženskologie 3

2015-06-30 18:12

Ja nemam potrebu se chlubit svym sexualnim zivotem, i kdyz bude na 100 procent bohatsi nez ten vas. Chtel sem napsat dalsi dil zenskologie kdyz FF uz nepise nic ale Franta mi rek at ho napisu ale nemam blog. Zakladni rada je kdyz vas vsechny zensky poslou do prdele jako me, kdyz s vama nechce uz ani pichat Roman v motelu pro kamionaky a vyhodej vas z kazdyho gay klubu v Madridu s tim ze kdyby chteli sukat zpevaka z Coldplaye nebudou chtit nejakou plesatou nahrazku co neumi zpivat... hele tak kdyz uz vam nikdo nezbyl, dycky si muzete zaplatit shemale. Tady v Madridu sou dycky na predmesti kus vod dalnice, pro par eur jdou s kazdym. Nikdy jsem nepotkal shemale ktera by mela mensiho nez ja, ale mozna to neni tezky prekonat. Takze, prijdete k shemale a reknete "budeme mit dneska sex?" a kdyz si rekne o prachy, zaplatte. Neni to vubec tezky a brzo budete suknickari... i kdyz z tech minisukni plandaj chlupaty sourky. Mam fakt dobrej zivot, jen me sere to ajc, to mi dost kazi plany. At zije chat, kluci a ritte se podle mejch rad.

Death

#10 Středeční chvilka poezie

2015-07-01 07:03

CHATOVACÍ MÍSTNOST NA TELEGRAMU


Hlavu má zvrácenou,zmáčené vlasy,

za dveřmi slyší ty zmatené hlasy,

je pozdě spílat jí,prosit a křičet,

teď už vám zbyde jen nad hrobem brečet...

 

Vzala si poslední kapičku života,

nad jejím tělem se světýlko mihotá...

Nechala po sobě prázdný log, psaní,

je hrozně nešťastná pohleďte na ní...

 

Strašně se trápila nemohla dál,

Fuka jí naději na štěstí vzal.

Ten kdo to způsobil,vůbec nic netuší,

Sladce si usíná,spánek nic neruší...

 

Byla tak šťastná když prvně s tepláky tančila,

sprcha Telegramu všechno to skončila...

Když betachat odcházel, v slzách se topila,

když cítila samotu,tak vínem se opila...

 

Fuj islám! Fuj náboženství! Najtviš!

Macca

#11 HAF !

2015-07-02 07:31