Petice pro okamžitý ZÁKAZ ISLÁMU, protože porušuje lidská práva


Nepřihlášený uživatel

#26

2015-11-16 15:01

Jsem rozhodnut že tato petice pomůže naší i pozdější generaci. Islamisté si v ČR i v Evropě nemůžou dělat co chcou a musí respektovat náš zákon

Nepřihlášený uživatel

#27 Re:

2015-11-16 20:05

#12: -  

 Máte v tom sakra zmatek. To právě netolerantní a xenofobní islám je ve svém učení v přímém rozporu s Listinou základních práv a svobod. Označením bezvěrců za podřadné a nečisté obyvatelstvo se islám dopouští trestného činu Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod (§ 365). V extremních případech islámu jde o trestný čin §400 Genocidium či § 401 Útok proti lidskosti. Otázka zní proč podobné učení na území ČR tolerujeme. Proč je muslimům udělována výjimka ze zákona v případech, kdy za stejný čin je český občan trestán. (mnohoženství, brutální zabíjeni domácího zvířectva, ponižování žen atd.) Všichni ti zblblí sluníčkáři, jež se zastávají islámu, by měli být v demokratické zemi souzeni za podporu hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka, ale bohužel tu vládne multikulti klika z Bruselu, proto se raději potírají zastánci svobody. To je hanebné! Základní chyba byla, že prašivý islámský kult, který je v příkrém rozporu s demokratickými hodnotami, vůbec dostal registraci. A tuto chybu se snažíme napravit. Když mohl být postaven mimo zákon nacismus, tak nevidím důvod, proč by nemohl být postaven i islám, který si s nacismem v ničem nezadá.

Realista

#28

2015-11-16 21:46

Fascinuje mě to pokrytectví evropských politiků. Tady zemře 150 lidí a oni položí pár svíček, vyvěsí francouzskou vlajku, odstojí si minutu ticha a pak zase spustí, že v jejich přístupu k imigrační politice to nic nezmění a dál budou do Evropy přijímat statisíce muslimů, i když dobře vědí, že mezi nimi jsou další atentátníci a podobné útoky se budou opakovat a budou stále častější. To je plivnutí do xichtu všem obětem a jejich truchlícím příbuzným. Jak mohou s takovým cynismem odsoudit nevinné občany své země, to vážně nechápu. A ty kecy, že zvýší ostrahu a začnou bojovat s extrémismem, to vedou vždycky, po každém útoku začne masová vlna zatýkání, ale stejně se nic nestane. Po čase přijde další útok a zase další. Ostraha až tady uvnitř EU je k ničemu, to úsilí má být vynaloženo na okrajích Šengenu. Místo trdlošení v Afghánu všechny naše vojenské jednotky zapojit do boje s pašeráky. To by v tom byl čert, aby nebylo Středozemní moře do půl roku čisté jak lilie. Ale to ne, my raději budeme pokrytecky mudrovat a nechat dál umírat naše občany. Ze současné Evropské unie je mi totálně na blití.


Nepřihlášený uživatel

#29

2015-11-16 23:25

Nevím, jestli je petice správně napsaná, ale s jejím obsahem se plně ztotožňuji.

Nepřihlášený uživatel

#30

2015-11-16 23:36

Můj podpis byl potvrzen??? Automaticky, pouhým rozkliknutím mailu???? Ještě před tím, než jsem se mohl seznámit s jeho obsahem? To je úžasné!!! Přesně v duchu "demokracie" made in CZ!!!

Nepřihlášený uživatel

#31 Re: Re:

2015-11-17 00:00

#25: - Re:  

 Takže máme raději sedět se založenýma rukama a nečinně sledovat, jak se nám zde množí muslimové, v mešitách se verbují radikálové a čekat, až se zde budou jednou odpalovat na ulici? Tohle je spíš pro mě hazard, vy pane srabe! Vy si třeba doma nakreslete karikaturu Mohameda a když tam budete sám, tak na ni po tmě se zataženými žaluziemi plivejte a myslete si, jak tím veledůležitě bojujete proti systému, ale už je za pět minut dvanáct a není čas na plané řeči a přešlapování kolem horké kaše, nyní jde o existenci celé naší civilizace a holé životy!!

Islamoklast

#32 Islám věru milovný, tolerantní a lidská práva neporušující jest

2015-11-17 10:19

Súra 2:187 (str.465) "Zabíjejte je všude, kde je dostihnete a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je hoší než zabití."

Súra 2:189 (str. 465) "A bojujte proti nim, dokud nebude konec svádění od víry a dokud nebude všechno náboženství patřit Bohu."

Súra 4: 59 (str.528) "Věru ty, kdož neuvěřili v Naše znamení, My v ohni sežehneme, a kdykoliv vyschnou kůže jejich , vyměníme je za jiné, aby tak trestu okusili. A Bůh zajisté je mocný a moudrý."

Súra 4: 91 (str.532) "Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete!"

Súra 4: 93 (str.532) "Kdykoliv se pokusí vás svést k odpadnutí, budou odraženi. A jestliže se nebudou držet stranou od vás a nevzdají se vám na milost a nesloží své ruce, tedy je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A nad těmito vám dáváme pravomoc zřetelnou.".

Súra 5:19 (str. 603) "Věru jsou nevěřící ti, kdož říkají: "Zajisté je Bohem Mesiáš, syn Mariin!"

Súra 5:37 (str.605) "A odměnou těch, kdož vedli válku proti Bohu a Jeho poslu a šířili na zemi pohoršení bude věru to, že budou zabiti nebo ukřižováni či budou jim useknuty jejich pravé ruce a levé nohy a nebo budou ze země vyhnáni."

Súra 5:51 (str.607) "Vy, kteří věříte! Neberte si židy ani křesťany jako přátele, neboť oni jsou si přáteli jedni druhým. Kdokoliv z vás se s nimi přátelí, ten stane se jedním z nich ..."

Súra 8:12 (str. 485) "Já vrhnu do srdcí těch, kdož nevěří, hrůzu a vy bijte je po šíjích a bijte je po všech prstech."

Súra 8:17 (str. 485) "Nejste to vy, kdo je zabili, ale Bůh je zabil a nevrhals ty, když jsi vrhal, nýbrž byl to Bůh, ..."

Súra 8:57 (str. 489) "Nejhoršími tvory před Bohem jsou ti, kdo byli zatvrzele nevěřící a stále ještě nevěří."

Súra 8:61 (str.489) "Nechť se nedomnívají ti, kdož nevěří, že Nás předhoní - nepodaří se jim uniknout našemu zásahu."

Súra 8:66 (str.490) " Proroku, povzbuzuj věřící k boji! Bude-li mezi vámi dvacet vytrvalých mužů, porazí dvě stě, bude-li jich mezi vámi sto, porazí tisíc nevěřících, neboť to jsou lidé nechápaví."

Súra 9:5 (str.585) "A až uplynou posvátné měsíce, pak zabíjejte modloslužebníky, kdekoliv je najdete, zajímejte je, obléhejte je a chystejte proti nim všemožné nástrahy!"

Súra 9:23 (str. 587) "Vy, kteří věříte! Neberte si za přátele otce své a bratry své, jestliže je jim nevěrectví milejší než víra."

Súra 9:29 (str.588) "Bojujte proti těm kdož nevěří v Boha a v den poslední a nezakazují to, co zakázal Bůh a jeho posel a kteří neuctívají náboženství pravdy, z těch, kterým se dostalo Písma - dokud nedají poplatek přímo vlastní rukou, jsouce poníženi."

Súra 9:39 (str.589) "Jestliže nevytáhnete do boje, Bůh vás potrestá trestem bolestným."

Súra 9:74 (str. 593) "Proroku, bojuj usilovně proti nevěřícím a pokrytcům a buď přísný na ně. Útočištěm jejich bude peklo a jak hnusný je to cíl konečný."

Súra 9:124 (str. 599) "Vy, kteří věříte! Bojujte proti těm z nevěřících, kteří jsou poblíže! Nechť ve vás naleznou tvrdost a vězte, že Bůh je na straně bohabojných!"

Súra 25:54 (str. 250) "Neposlouchej nevěřící, ale pusť se jím proti nim do boje úporného."

Súra 47:4 (str.492) "A když se střetnete s nevěřícími, udeřte je do šíjí, a až jim způsobíte úplnou porážku, pevně je spoutejte!"

Súra 48:13 (str.575) "A kdo nevěří v Boha a posla jeho ...pro nevěřící jsme připravili plamen šlehající."

Súra 48:29 (str.575) "Muhamed je posel Boží a ti, kdož jsou s ním strašní jsou proti nevěřícím, však laskaví mezi sebou"

Súra 4:76 (str.530) "A těm, kdož bojují na stezce Boží a budou zabiti či zvítězí, těm dáme odměnu nesmírnou."

Súra 2:228 (str.470) " ...A ony mají pro sebe stejné právo jako oni podle zvyklosti, nicméně muži jsou o stupeň výše - a Bůh je mocný, moudrý."

Súra 4:13 (str.523) "Proti těm z vašich žen, jež dopustí se hanebnosti, vezměte jako svědky čtyři z vás. A jestliže tito to dosvědčí, podržte ženy v domech, dokud je smrt nezavolá anebo Bůh pro ně nepřipraví nějaké východisko"

Súra 4:38 (str.526) "Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými."

Súra 4:38 (str.526) "A ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je!"

Posuďte sami, je tohle učení v souladu s demokracií evropského typu?


Nepřihlášený uživatel

#33 Re:

2015-11-17 12:55

#23: Irena -  

Podívejte se na seznam oficiálně schválených církví a náboženských organizací, v Č.R.. Islám tam je, takže je schválený ze zákona.  Tím je dané ústavou, že nesmíte proti žádné náboženské organizaci oficiálně shválené, útočit. Pokud to uděláte, můžete být obviněna, podle příslušných paragrafů. Bohužel nemám rád islám, ale musím vycházet z faktů, ne z idejí a pokud chci něco prosadit, musím vycházet opět z faktů.  Pokud udělám něco v čem nemám oporu ve faktech,  nebudu mít sebemenší šanci na prosazení takové ideje, i  když ta idea může být velmi hezká. A co se týče islámu, tak bohužel v listině lidských práv a svobod, není sebemenší zmínka o tom, že by islám neodpovídal. A žádná taková zminka není ani v nálezech Evropských soudů. 

 


Nepřihlášený uživatel

#34 Re: Re:

2015-11-17 13:00

#27: - Re:  

 V podstatě souhlasím, ale to se nedá řešit peticí. To by se muslela domluvit skupina lidí, najmout dobrého právníka, a podat podnět k ústavnímu soudu, nebo žalobu k soudu pro lidská práva. Vše by se muselo doložit a zargumetovat. To by na úspěch šanci mělo a možná dost velkou. Ale takovou možnost nevidím u petice, která vychází z idejí, i když hezkých,  ale ne z faktů. 


Nepřihlášený uživatel

#35

2015-11-17 15:12

Jsem nejen pro zákaz islámu, ale jeho vymýcení !!!

Nepřihlášený uživatel

#36

2015-11-17 19:21

Islám je stejně zrůdná ideologie jako nacismus. Když mohla být postavena mimo zákon propagace nacismu, tak proč ne islámonacismu???


Nepřihlášený uživatel

#37

2015-11-18 10:06

Tohle byla poslední kapka, at ty zpropadení zavšivení následovníci prasečí držky mohameda táhnou z EVROPY zpátky do pouště!


Nepřihlášený uživatel

#38

2015-11-18 11:39

Nesouhlasím s učením Islámu - porušuje lidská práva!

Nepřihlášený uživatel

#39

2015-11-19 09:11

Islám jako nelidská ideologie nemá v civilizované společnosti co pohledávat! Ihnd vzbourat všechn mešity, kde se rekrutují džihádisti pro islámskej stát, praktikování téhle zrůdnosti postavit mimo zákon, dokud je ještě čas!


Nepřihlášený uživatel

#40

2015-11-19 21:36

islám obsahuje mnoho prvků, které jsou neslučitelné s naším západním, řekl bych křesťanským myšlením. Je to především násilí, zabíjení a předpoklad získání moci nad veškerým světem.


Nepřihlášený uživatel

#41

2015-11-24 09:49

Ministr vnitra Chovanec prohlásil, že pro nás současní muslimové zatím nepředstavují žádné riziko. Nechápu, co to zase ten Nevychovanec plácá? To jako Alrawiho nenávistné kázání v brněnské mešitě, distribuce islámského "main kampfu" v islámské nadaci na Černém Mostě, Abbasovy nedávné výlevy v televizi jsou OK?  A ti Afghánbci, kteří nám vyhrožovali, že až jich bude víc, tak nám podřežou krky, i ti pro naši zem nepředstavují absolutně žádné riziko? Je pan Chovanec tak blbý, nebo tak drzý, že se neštítí lhát celému národu do očí? Co to ta vláda bruselských lokajů předvádí, to se vůnbec ani trošku nestydí? Jestli myslí, že jim to národ při příštích volbách nespočítá, tak to se vážně mýlí! Sobotka potopí celou ČSSD jako svého času Nečas ODS.


Nepřihlášený uživatel

#42

2015-11-26 10:37

Muslimské burky často zahalují modřiny v obličeji bitých žen. Burky mají za účel ženu ponížit, schovat její krásu sebrat jí její svobodu. V některých zemích je zahalování žen na ulici hlídáno a trestáno mravnostní policií.

V našem západním světě je žena naopak středem společnosti. Za kulturního považujeme muže, který se k ženě chová s úctou a respektem a pomáhá a ochraňuje ji. V našem světě má žena přednost, když si sedá, jde první po schodech, aby ji muž mohl chytit v případě nehody a první vchází takřka všude. Vlastně vyjma restaurace, kam jde první muž, aby "okouknul" možné nebezpečí. V islámském světě je to naopak. Přednost má vždy muž. Muži se modlí v mešitě vpředu, ženám je vyhrazeno místo vzadu. I při procházce městem jde žena za mužem. Muž jde vždy první. Tedy vyjma minového pole. Tam by dle islámské "etikety" měla žena přednost.


Nepřihlášený uživatel

#43

2015-12-15 13:11

Nechci v mé rodné zemi ČESKÉ REPUBLICE Islám.

Nepřihlášený uživatel

#44 islámští barbaři

2015-12-21 11:38

muslimové uči děti vraždit a lhát ve jménu alláha kdekoliv na světě korán je jako mein kampf  přeju smrt všem muslimakum bude 3 světová válká s islámem


Nepřihlášený uživatel

#45 Re:

2016-01-15 20:12

#22: -  

Islám je parazit, který se svého hostitele drží hrozbou smrtí.


Nepřihlášený uživatel

#46

2016-03-23 17:09

Petici jsem podepsala,protože islám není náboženství,ale fanatismus a to u nás nechci

Nepřihlášený uživatel

#47

2016-03-23 17:12

Nesouhlasím s ničím co se týče migrace a jejich náboženství v naší zemi

Nepřihlášený uživatel

#48

2016-03-23 17:13

Většina těch islamistů jsou jen vrazi, nadrženci a pedofilové.

Nepřihlášený uživatel

#49

2016-03-23 17:28

Kvůli tomu že Muslimové přišli do naší země jako hosti a mi jim zobeme s ruky? Co to sakra je ! Navíc žena mi s jedním utekla a už i do mého syna kterému jsou 4 roky perou islám. Kurvy !!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#50

2016-03-23 17:37

prostě tady nemají co dělat. V ničem nás to neobohatí jen to přinese zkázu.