Petice prez. Zemanovi, aby rozpustil vládu, ohrožuje nás islám.


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-11-20 00:30

Tato vláda už nesmí pokračovat ve zločinech páchaných na občanech ...

Nepřihlášený uživatel

#2 islám není o moc násilnější než katolická církev

2015-11-20 09:29

jde jen o interpretaci a formu.. osobně jsem tedy pro omezení většiny náboženství, nelíbí se mi, že se teď pod tlakem událostí jde jen proti islámu, přitom česku zatím naše církve kradením veřejných peněz pod záminkou restitucí škodí více než islám, jak se dokáže pod vlivem fanatiků zneužít i katolictví jsme mohli a částečně stále můžeme vidět např. v Irsku, co za prasárny dělá dětem velké množství katolických představitelů jsme ve zprávách také zaznamenali a mnohé z toho je dosud nepotrestáno.

Jsou islámské země, kde problém s terorismem zatím není nijak přehnaný. Takovou zemí byla i Sýrie, podle amerického průzkumu ještě v roce 2009 5. nejbezpečnější země na světě. Islám tedy očividně není větší problém a zlo, než jiná náboženství, jen je aktuálně záminkou a prostředkem - někým organizovaným, vyprovokovaným, zafinancovaným. Podobně jako UČK začala útočit na Srby a těm se pak nadávalo, že útočí na islamisty z kosova, tak i tito CIA řízení teroristé začali útočit na asada. A to právě v době, kdy se Sýrii začalo dařit, otevírala se světu a demokratizovala. Možná i to někomu vadilo. Islám je jen záminkou pro probíhající američany očividně řízený rozklad severní afriky, neposlušných zemí na blízkém východě a evropy. Vše co konkuruje USA mocensky i ekonomicky má být očividně ničeno, poškozeno, abysme se vrátili o desítky let zpět a USA mohly dál dominovat světu. Proto Bush kooperoval s alkajdou, Clinton s islamisty z UČK a saudové, katar a američani nyní s islámským státem.  Proto loutkové vlády zemí EU i EU samotné lezou do sebepoškozujících akcí typu sankce proti Rusku a pomáhájí s rozvratem Ukrajiny a fašistům.

 

Zfanatizovaní mentálně zaostalí někteří islamisté jsou jen obětí, nástrojem, těch, kdo to vše řídí. A ten kdo to řídí jsou špičky celosvětového zločinu s armádou a tajnými službami USA po boku. Proto by bylo vhodné, vedle omezování aktivit a příchodu jejich islamistů, kteří bohužel jsou skutečně dnešním našim nebezpečím, také mířit tímto směrem. Vystoupit z NATO a hnát jejich loutkové politiky od Sobotky, Zaorálka, přes Babiše, Kalouska, Stropnického, a pro jistotu i věčného škůdce Klause a další... téměř jakékoliv známější jméno nebude vedle.


Nepřihlášený uživatel

#3

2015-11-20 10:04

DLUŽNO DODAT, ŽE NÁS NEOHROŽUJE JEN AGRESIVNÍ MILITARIZOVANÝ ISLÁM, ALE ZEJMÉNA PODLÉZAVÍ IDIOTI, KTEŘÍ NÁM VLÁDNOU !

Nepřihlášený uživatel

#4

2015-11-20 10:59

Kritika náboženství je v Evropě chráněna Úmluvou, nelze omezovat svobodu kvůli náboženským skupinám

S odkazem na zavedené case-law Evropského soudu pro lidská práva upozorňuje Parlamentní shromáždění Rady Evropy státy, že satira – včetně satiry neuctivé – a informace, které jsou útočící, šokující nebo zneklidňující, včetně kritiky náboženství, jsou chráněny jako součást svobody projevu článkem 10 Evropské úmluvy o lidských právech. Evropa by neměla vycházet vstříc vzrůstající citlivosti určitých náboženských skupin. Demokracie má právo a povinnost bránit se.

Rezoluci obsahující tuto výzvu a odsuzující politickou korektnost přijalo Parlamentní shromáždění Rady Evropy ve středu 28. ledna 2015 na svém nynějším zasedání ve Štrasburku.

Evropa musí pokračovat a ukazovat, že nemá strach používat svůj humor a satiru. Nečinit tak ve jménu politické korektnosti by znamenalo, že teroristé vyhráli. Sekularismus jako princip oddělení státu a náboženství musí také být chráněn, uvádí se doslova v rezoluci schválené tento týden v rámci zimního zasedání Shromáždění.

Svoboda je spojena s odpovědností a je na demokratických institucích včetně soudů, aby nastavily správné měřítko mezi svobodou projevu a jejími oprávněnými limity v souvislosti s nenávistným projevem nebo iniciováním násilí, které by měly být součástí legislativy všech evropských států – pod ultimativní kontrolou Evropského soudu pro lidská práva, uvádí se v rezoluci. „V této souvislost Shromáždění upozorňuje na Rezoluci 1510 z roku 2006, kde stojí, že svoboda projevu, jak je chráněna článkem 10 Evropské úmluvy o lidských právech, by neměla být dále omezována proto, aby se vyšlo vstříc narůstající citlivosti jistých náboženských skupin,“ cituje Parlamentní shromáždění Rady Evropy dnes už osm let platnou rezoluci.

Parlamentní shromáždění přijalo předmětnou rezoluci v rámci na program zařazené rozpravy o vraždění v Paříži. Podle rezoluce šlo o útok na svobodu projevu a akt antižidovského násilí a obecně o útok na typ společnosti, kterou se podařilo panevropské organizaci, jako je Rada Evropy, vybudovat od konce druhé světové války.

„Byly to teroristické útoky založené na nenávistí, kterou nemůže žádný argument ospravedlnit a každý pokus nalézt omluvu pro tuto akci vrahů musí být jasně odmítnut. Nesmí zde být žádné ale,“ uvádí se v rezoluci.

Shromáždění je přesvědčeno, že demokracie mají právo a závazek bránit se, pokud jsou napadeny. Proto shledává, že boj proti terorismu a džihádismu musí být s plnou silou obnoven a respekt k lidským právům, vládu práva a společným hodnotám Rady Evropy musí být zajištěny, uvádí se v rezoluci.

Rezoluce dále kromě výzvy k boji proti společenskému vyloučení, segregaci a násilí jako základu, na kterému vyrůstá terorismus a náboženský fanatismus, vyzývá také členské země Rady Evropy, aby upustily od masového sledování obyvatelstva, které se ukázalo v souvislosti s vražděním v Paříži jako neúčinné a pouhým plýtváním zdrojů. Naopak státy by měly investovat do výcviku bezpečnostních sil a tajných služeb v souvislosti s rostoucí hrozbou terorismu a jihádu. Státy by také měly věnovat pozornost cestám peněz a zbraní, které končí v rukou teroristů, a odhalovat tyto sítě. Velmi důležitá je pro členské státy Rady Evropy spolupráce se zeměmi Středního východu a arabského světa.


Nepřihlášený uživatel

#5

2015-11-20 10:59

Sobotka začíná být pomatený a tudiž nebezpečný celému českému národu. Poslušně plní rozkazy amerického velvyslance a amerických práskačů ve Vládě ČR! Tato Vláda ČR je nebezpečná svému lidu!

Nepřihlášený uživatel

#6

2015-11-20 12:07

podporuji tuto petici o rozpuštění vlády

Nepřihlášený uživatel

#7 Re: islám není o moc násilnější než katolická církev

2015-11-20 13:16

#2: - islám není o moc násilnější než katolická církev 

 Ale současní katolíci nepředstavují ani zdaleka takové nebezpečí, neodpalují se při sebevražedných atentátech, nebojují proti demokratickému řádu a sekulárnímu uspořádání státu, nesnaží se implementovat do našeho právního systému zrůdnosti podobné šarii apod.

SEVERKA

#8 PRAVOMOCE PRESIDENTA REPUBLIKY

2015-11-20 14:19

ABSOLUTNÍ PRAVOMOCE PRESIDENTA REPUBLIKY !!!

Tyto pravomoci vykonává prezident zcela nezávisle, rozhodnutí podle nich vydaná jsou bezprostředně platná. Prezident podle Ústavy České republiky:

jmenuje a odvolává předsedu a další členy vlády a přijímá jejich demisi, odvolává vládu a přijímá její demisi, svolává zasedání Poslanecké sněmovny, rozpouští Poslaneckou sněmovnu, pověřuje vládu, jejíž demisi přijal nebo kterou odvolal, vykonáváním jejích funkcí prozatímně až do jmenování nové vlády, jmenuje soudce Ústavního soudu, jeho předsedu a místopředsedy, jmenuje ze soudců předsedu a místopředsedy Nejvyššího soudu, odpouští a zmírňuje tresty uložené soudem (agraciace) a zahlazuje odsouzení (rehabilitace) (viz dále), má právo vrátit Parlamentu přijatý zákon s výjimkou zákona ústavního (viz dále), podepisuje zákony, jmenuje prezidenta a viceprezidenta Nejvyššího kontrolního úřadu, jmenuje členy Bankovní rady České národní banky. Ke jmenování soudců Ústavního soudu však potřebuje souhlas Senátu.    

https://cs.wikipedia.org/wiki/Prezident_%C4%8Cesk%C3%A9_republiky 


Nepřihlášený uživatel

#9

2015-11-20 14:53

Všichni vlastizrádci musí z vlády pryč a na jejich místa musí přijít lidi s roizumem.

Nepřihlášený uživatel

#10

2015-11-20 14:58

Souhlasím s rozpuštěnim vlády ,jde proti svým občanum.

Nepřihlášený uživatel

#11

2015-11-20 15:19

?l?????????????????????

Nepřihlášený uživatel

#12

2015-11-20 15:43

Debilní vláda bez hranic - ohrožuje doslov a existenci státu! Nezná základní poučku: čim tmavši barva kůze, tim vice problémů. Jsme bílí a bílí zůstaneme - a proto máme civilizačni navyky a tendenci budovat. Tmave rasy žiji jen z toho, co jim bylo vybudováno za kolonialismu a pak z toho, co jim posilaji dobrosrdečna samodestruktivni debilní slunička. Bezkonfliktni soužiti bile rasy s tmavými neni možné. Nemaji ani společenske návyky!


Nepřihlášený uživatel

#13

2015-11-20 15:46

Šílený Sobotka a jeho mafie musí pryč!

Nepřihlášený uživatel

#14

2015-11-20 18:20

Čeho je moc,toho je příliš.Měli být pryč už dávno

Nepřihlášený uživatel

#15

2015-11-20 18:54

Sobotko, chcípni už!!!


Nepřihlášený uživatel

#16

2015-11-20 19:04

Dientsbiere, ty taky!!!

Mirek Červenka

#17 Re: islám není o moc násilnější než katolická církev

2015-11-20 19:15

#2: - islám není o moc násilnější než katolická církev 

 kazdy pravoverny muslim je potencionalni terorista, bohuzel, nehlede na vek


Nepřihlášený uživatel

#18

2015-11-21 21:05

Podepíšu hovada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#19

2015-11-21 23:21

souhlasím panem presidentem...taky nechci islamisty...protože nevěřím že budou v klidu bojím se aby to nebylo jak v jejich zemi sekají svým lidem hlavy a těla je to hrozné zvěrstvo....většinou emigrovaly mladí chlapy proč utíkají at bojují u nich a né u nás...a prosím pana presidenta aby udělal taky pořádek ve vládě aby taky další vládní činitelé nedopustili další emigraci .....mám rodinu vnoučata opravdu se bojím co bude a věřím že nejsem sama kdo se bojí.....moc děkuji...a budu se snažit uvěřit , že vláda dostane rozum a pochopí co je to opravdu za národ...ještě jednou děkuji...Antošová

Nepřihlášený uživatel

#20

2015-11-22 08:23

Nechceme takovou vládu která jde proti svému lidu

Nepřihlášený uživatel

#21

2015-11-22 11:07

Plně souhlasím.

Nepřihlášený uživatel

#22

2015-11-22 11:56

at tahnou zradci..

Nepřihlášený uživatel

#23

2015-11-22 12:37

Tato vláda selhala.Jde proti přání občanů.

Nepřihlášený uživatel

#24

2015-11-22 15:38

proto dávám svůj hlas na odvolání Sobotky že je to neúpřimný člověk a škůdce lidu českého to samé platí o vládě sobě dávají peníze a lid ožebračují

Nepřihlášený uživatel

#25

2015-11-22 15:42

Musím to udělat protože situace je vážná a naše vláda je bohužel kolaborantská a jedná proti zájmu většiny obyvytel