okamžité přerušení financování vybraných neziskových organizací


Nepřihlášený uživatel

#26

2016-03-23 14:14

Důvodem podpisu této petice je snaha zamezit vlastizrádcům v rozkrádání peněz daňových poplatníků.

Nepřihlášený uživatel

#27

2016-03-23 14:22

Je trestuhodne, ze penize danovych polatniku jsou tamovymto zpusobem mrhany.A jako vzdy neni na veci potrebne.Jsem rada ze tuto petici pan Žák napsal.

Nepřihlášený uživatel

#28

2016-03-23 14:57

Neziskové organizace jsou pro nenažranost organizátorů tak nákladné že si to nemůžeme dovolit. Okrádání jsou ti nejchudší lidé, kteří ví co je to bída a jejich soucit krmí často jen ty nenažrance.

Nepřihlášený uživatel

#29

2016-03-23 15:46

podepisuju proto, protože je mi špatně z dnešní situace ve světě. bohužel se to ale týká nás všech :-(

Nepřihlášený uživatel

#30

2016-03-23 20:46

"Demokraté", kteří se tak sveřepě zastávají muslimských uprchlíků, podporují utlačování žen, vybíjení náboženských menšin a homosexuálů, krádeže, znásilňování žen, osahávání a zneužívání nezletilých, bití seniorů ... tohle je dostatečný výčet k naplnění skutkové podstaty § 403 Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka. Tak se táži, proč orgány činné v trestním řízení nekonají? Proč nedojde k okamžitému rozprášení syndikátu neziskovek a jejich podporovatelů z řad politiků, akademiků, celebrit, novinářů ad., strůjců organizovaného zločinu podporujícího nelegální imigraci a totalitní hnutí islámu? Žijeme vůbec ještě v demokratické zemi? Očividně nikoliv, když zůstává tahle nebezpečná trestná činnost zcela stranou zájmu.


Nepřihlášený uživatel

#31

2016-03-24 09:55

Tuhle petici bych rozšířila na celou ČR!
Olda666

#32

2016-03-24 11:04

Necpat stát miliardy na granty všemožných parazitických neziskovek, do imigrantů, kteří tady akorát dělají bordel a obtěžují naše ženy, do cikánů a rekonstrukcí jimi neustále vybydlovaných baráků, třeba by bylo na léčení nemocných a nemusely by se pořádat sbírky a sbírat víčka, na navýšení důchodů lidem, kteří na rozdíl od líných černých vší celý život pracovali a odváděli na sociálku nemalé peníze, na vědu, do školství, na dotace krachujícím zemědělcům, kteří nedokáží konkurovat zahraniční konkurenci, na budování infrastruktury, na kulturu a sport, ... ale ne, my budeme pořád hrnout všechno do těch nepotřebných vší, abychom se my patolízalové zavděčili kundám z Bruselu. Nasrat!


Nepřihlášený uživatel

#33

2016-03-24 15:05

"Lidskoprávní" neziskovky jsou paraziti, kteří svojí činností ohrožují většinovou společnost.

Nepřihlášený uživatel

#34

2016-03-24 20:36

Zatímco v Belgii zuří regulérní občanská válka (minulý týden po sobě stříleli ze samopalů, teď tam zase vybuchují bomby), tak u nás se najdou zaprodanci, kteří téhle islamistické havěti otevírají dveře, aby rozložila i naši společnost. Bohužel jsme nařadě. Tohle se rozšíří do celé Evropy díky neziskovým organizacím a zkorumpovaným politikům. Proto je třeba neziskové organizace zničit. A to všemi prostředky!!!


Nepřihlášený uživatel

#35

2016-03-24 23:39

Naprostý souhlas, "nezizkovky" jež škodí státu a občanům, jsou neefektivní, jen požírači peněz a více jsou politickými subjekty, ty je třeba bezodkladně přestat financovat z našich daní ! .

Nepřihlášený uživatel

#36 Re: Ukázková humanitární akce pravdoláskařů

2016-03-26 13:28

#19: Martin Pospíšil - Ukázková humanitární akce pravdoláskařů 

 Tady jde vidět ona skutečná práce těch takzvaných „neziskových“ organizací. Jen mizivý zlomek (jen pohé 4% z celkové částky) zbude na samotný dar, zbytek si tihle "humanisté" rozeberou mezi sebou, ale bylo mi jasné, že nepříliš duševně obdařeným havloidům unikne myšlenka celého článku. Ať z blbosti nebo zaslepenosti, to vyjde nastejno. Ostatně celá tahle petice je svědkem toho, že oni na tom s myšlením nejsou dvakrát nejlíp, je jim potřeba vše důkladně přežvýkat, aby se s jejich primitivním jednostranným myšlením vůbec dokázali v problematice orientovat. A toto si prosím říká elita národa, spíš jelita.

Dan Mach

#37 Neziskovky jednoznačně zachovat !

2016-03-28 13:22

Já nevím, jestli si lidé, co tzv. petici podepsali, uvědomují, kolik práce tady neziskovky udělali během povodní nebo v rámci péče o opuštěné nebo postižené děti. Neziskovky budu podporovat nadále. A tady ten seznam účelově směrovaný proti cikánům si mi zdá hodně ujetý. Ale zemanova lůza má prostě zase o čem bezmyšlenkovitě diskutovat.


Nepřihlášený uživatel

#38

2016-03-29 04:54

Je to zajímavé, ale neprobouzíme se trochu pozdě? To všechno se mělo dít ještě za Sládka. Tam přece vznikly veškeré organizace tehdy podporovaly |Romy, dnes jiné migranty, Romové se nepřízpůsobili ve většině do dnešních dnů, Nikdo nepřizná co to stojí peněz. . A nikdo se nepoučil. Proč by jedni ,měli pracovat za málo a druzí dost dostávat zadarmo?
Vlastenec

#39 Re:

2016-03-31 21:49

#38: -  

 Národ potřebuje pořádně kleknout na kolena, než si uvědomí, co může ztratit, odrazí se ode dna a začne něco konečně dělat. A v divokých devadesátých letech ještě všichni žili na růžovém obláčku sametu a vše jim bylo jedno, až dnes pozvolna procitají z letargie, aby zjistili, o co vše je to čtvrtstoletí divokého mejdanu připravilo a do jakých sraček jejich zem seslalo. Já byl třeba za Sládka student a o politiku jsem se nezajímal, měl jsem úplně jiné starosti.

Vlastenec

#40 Re: Neziskovky jednoznačně zachovat !

2016-03-31 21:52

#37: Dan Mach - Neziskovky jednoznačně zachovat ! 

 Kdybyste uměl pořádně číst a rozuměl textu, nemohlo by vám uniknout, že jde o ukončení pouze VYBRANÝCH neziskovek. Nikdo nestojí o zastavení financování našemu státu prospěšných organizací, ale pro vyžírky, kteří si dělají etnobyznys na úkor vlastní země, zde místo rozhodně není!

George Orwell

#41 Re: Re: Neziskovky jednoznačně zachovat !

2016-04-02 20:05

#40: Vlastenec - Re: Neziskovky jednoznačně zachovat ! 

 Takže jasně - všichni jsou si rovni, jen někteří jsou si rovnější. Vítejme v roce 1984.


Nepřihlášený uživatel

#42

2016-05-30 20:18

Jsem pro okamžité přerušení financování a kontrolu těchto organizací:
Alternativa 50+ (senioři)
Amnesty International Česká republika (lidská práva)
Asistence (lidé se zdravotním postižením)
Česká odborná společnost pro inkluzivní vzdělávání (inkluzivní vzdělávání)
Česká společnost AIDS pomoc (AIDS)
Česká ženská lobby (gender, ženská práva)
Český helsinský výbor (lidská práva)
Český svaz žen (ženská práva)
Fórum 50 % (ženská práva)
Fórum pro lidská práva (lidská práva)
Liga lidských práv (lidská práva)
Multikulturní centrum Praha (multikulturalismus)
Nadace Open Society Fund Praha (lidská práva)
Organizace pro pomoc uprchlíkům (uprchlíci)
Otevřená společnost (lidská práva, tolerance)
Poradna pro občanství, občanská a lidská práva (občanská a lidská práva)
Prague Pride (LGBT)
Profem (ženská práva)
PROUD (LGBT práva)
Rodiče za inkluzi (inkluzivní vzdělávání)
Rozkoš bez rizika (prevence pohlavních chorob)
Step by step (vzdělávání)
Trans*parent (práva trans* osob)


Nepřihlášený uživatel

#43

2016-05-31 09:02

ono nez rusit prisun penez temto prizivnikum, by bylo lepsi zrusit, aby kazdy rok "vzniklo" dalsich xset novych nemakacenku, kteri budou dal a dal vysavat


Nepřihlášený uživatel

#44

2016-09-20 18:52

Lidi, vy všichni, kteří pracujete a neválíte se doma na gauči, vy všichni ze svých platů, ale prostřednictvím DPH z takřka všeho, co si koupíte, odvádíte daně na TOTO, nebo toto TOTO či TOTO. Opravdu chcete, aby stát rozdával VAŠE peníze prostřednictvím nenažraných „neziskovek“ na „začleňování“ této zvěře, aby nás tady potom vraždili jako v Paříži, Bruselu apod.?