CHCEME ZŮSTAT SOUČÁSTÍ DEMOKRATICKÉHO SVĚTA

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-03-29 17:36


Svarun

#27 Jste pokrytci

2016-03-29 18:36

A co je podle vás ten demokratický svět? Místo, kde se rozhání opoziční demonstrace slzným plynem a vodními děly? Kde se pro "blaho společnosti" cenzuruje internet a mažou nepohodlné příspěvky a účty na sociálních sítích? Místo, kde mají v médiích nařízeno, jak smí mluvit o imigrantech, jinak mají vyhazov? Kde z téhož důvodu přerušují živé vstupy? Kde policie vědoimě ohrožuje bezpečnost svých občanů přijímáním hord barbarů a pak zvesela nechá tyto delikventy osahávat a znásilňovat ženy, dělá že nic nevidí a pak se snaží vše ututlat? Místo, kde tajné služby celá léta ve jménu tolerance trpí srocování radikálů v Molenbeeku, i když jasně věděli, že mají vazby na předchozí teroristické útoky, což mělo za následek přes sto zbytečně vyhaslých životů? S tohle "demokracií" se jděte laskavě bodnout!  ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

 

O pokrytectví "knížete"
Nepřihlášený uživatel

#29

2016-03-29 18:40


Nepřihlášený uživatel

#30

2016-03-29 18:47

V Tibetu bylo zrušeno otrokářství v roce 1959 jako v posledním státě na světě.


Nepřihlášený uživatel

#31 Vladimír Votřel, Doudleby

2016-03-29 19:09

O které svobodě a demokracii tady mluvíte? O fašistické pseudo-demokracii, kterou nám v česko-moravském protektorátu organizuje říšský protektor Shapiro? O svobodě rozkladu národa organizovanou migrací nepřizpůsobivých hord? O svobodě podnikání některých vyvolených v oblasti lichvy a exekucí? Uvědomujete si, vy hlavy  zabedněné, že největším ohrožením bezpečnosti, svobody a demokracie je k podpisu připravovaná TTIP? Proč proti ní neorganizujete petici? Že se za svou omezenost, Kotas a spol., nestydíte...


Nepřihlášený uživatel

#32 Re:

2016-03-29 19:36

#7: -  

 Tohle je ukázková demagogie. Jinými slovy podle Vás pokud používám počítač vyrobený v Čině, musím souhlasit s politikou Čínské lidové republiky a hradního prostituta Milouška Zemana?


Nepřihlášený uživatel

#33 Re: Jste pokrytci

2016-03-29 19:39

#27: Svarun - Jste pokrytci 

 První polovina vašeho příspěvku popisuje politiku v Čínské lidové republice, v druhé části jste jaksi nepochopil význam slova demokracie.


Nepřihlášený uživatel

#34 Re: Re: Re:

2016-03-29 19:41

#21: - Re: Re:  

 Táhni do Arábie, buzno z kavárny!


Nepřihlášený uživatel

#35 Re: :-))

2016-03-29 19:42

#9: - :-)) 

 POZOR na pravopis: ...hloupí a ovladatelnÍ. Ale rozumím Vám. Ovládl Vás spravedlivý hněv nad naší hloupostí  :-D


Nepřihlášený uživatel

#36 CHCEME ZŮSTAT SOUČÁSTÍ DEMOKRATICKÉHO SVĚTA

2016-03-29 19:43

Myslite jako tohoto?

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#37 Re: STO HAVLOIDNÍCH HOVEN

2016-03-29 19:47

#17: JSTE V HAJZLU, HAVLOIDI! - STO HAVLOIDNÍCH HOVEN 

 A... Vy budete opravdu vzdělaný člověk na úrovni. S photoshopem už jste se jakžtakž naučil, ještě zapracovat na pointě.  Ale  nevzdávejte to. Co Vám  nebylo naděleno shůry, to zvládnete tvrdou prací. Tak do toho :-D

 


Nepřihlášený uživatel

#38

2016-03-29 20:26

Podepisuji se pod tuto petici s čistým svědomím. Je velmi dobře, že to někoho napadlo.

Nepřihlášený uživatel

#39

2016-03-29 20:27

I já chci zůstat součástí demokratického světa, z tohoto důvodu odmítám islamizaci Evropy a jsem za zákaz propagace totalitní ideologie islámu, neboť jde o krajně netolerantní náboženství, které je ve svém učení v přímém rozporu s Listinou základních práv a svobod. Muslimští předáci stále aktivněji prosazují šaríu, tedy islámské náboženské právo, které je symbolem omezování práv žen, tělesných trestů, trestů mrzačením, vražd ze cti, vražd za odpadlictví a takzvaných urážek víry a další podobně primitivní projevy, které nepatří do naší zeměpisné polohy ani do naší doby. Islámské představy o náboženských pravidlech nadřazených nad světská jsou v přímém rozporu se sekulárními státy Evropy, ohrožují nejen náš způsob života, ale i samotné principy demokracie, plurality, lidských práv a svobod pro všechny své obyvatele. Stejně tak označením bezvěrců za podřadné a nečisté obyvatelstvo se islám dopouští trestného činu Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod (§ 365). V extrémních případech islámu jde o trestný čin §400 Genocidium či § 401 Útok proti lidskosti. Tohle jsou dostatečné důvody pro postavení islámské ideologie na roveň nacismu, tedy zákaz jeho šíření, propagace a veřejného vyznávání. Na rozdíl od islámu, čínští komunisté do Evropy houfně nemigrují a nemění její kulturní prostředí, vztahy jsou na čistě ekonomické bázi, proto nevidím v tomhle pragmatickém svazku žádný problém.

Svarun

#40 Re: Re: Jste pokrytci

2016-03-29 20:33

#33: - Re: Jste pokrytci 

 Nee, první polovina je praxe v EU, především v sousední německé totalitě, s níž udržujeme vztahy nadstandardní. Tudíž nevidím jediný důvod, proč bychom nemohli udržovat ekonomické vazby s Čínou. Ale neočekával jsem, že to hloupé zaslepené sluníčko pozná.


Nepřihlášený uživatel

#41 Re:

2016-03-29 20:40

#7: -  

 Se vzrůstající obavou prej, to jsou debžoti, pěkně jim těm primitivům Kalousek vymlel hlavy :D


Nepřihlášený uživatel

#42 Re: Re:

2016-03-29 21:49

#32: - Re:  

 Pokud proti něčemu protestuji, tak si za tím stojím a ne že si na Číně vyberu, co se mi líbí a proti zbytku budu hrát hysterický divadlo. Každým koupeným čínským výrobkem podporujete ten hrozný nedemokratický režim, tudíž i vy na jeho existenci nesete svůj podíl viny. Pokud vím, Zeman s Čínou utužuje pouze ekonomické vazby, nevstupuje s ní do žádných politických struktur, takže celá tahle šaškovina je k ničemu. 


Nepřihlášený uživatel

#43

2016-03-29 21:58

            

Agela Mrtvolová

#44 To zíráte na tu demokracii, o vás bez vás

2016-03-29 22:29

        


Nepřihlášený uživatel

#45 Re: Re: :-))

2016-03-29 22:30

#35: - Re: :-)) 

 To je hovorově, to jsi jako "znalec pravopisu" nepoznal, hňupe?


Nepřihlášený uživatel

#46

2016-03-30 01:55

prosime pomozte kdo muzete proti navratu totalitniho rezimu do nasi zeme. Dekujeme!

Nepřihlášený uživatel

#47

2016-03-30 02:10

Dodejme pro úplnost, že... demokracií je více verzí.  Z hlediska funkcionality  existují dvě formy:

- takové, u nichž vláda zpravidla vydrží po celé volební období,

- a ty druhé.

Ty první zpravidla využívají většinový volební systém. Volební obvody jsou jednomandátové. A mandát získává jednoduše ten, kdo dostal ve volbách nejvíce hlasů. V nejhorším případě, jako v BRD, mají sice poměrné volby, ale vysoký dolní limit. Kdo nedostane aspoň ...hodně procent hlasů, neproleze do parlamentu. BRD má tuším dolní limit 8%, i tak to působí strašné škody. Česká Wikipedie o volbách v BRD mnoho neví. Tohle taky ne. Google snaživě vnucuje poměry v Brdech.

Ty ostatní... jsou ty ostatní. Itálie po válce měnila vlády jak v Praha ministry zemedělství.

U těch ostatních těžko hledat něco dobrého k učení. Ministři za dobu ministrování stěží stačí pochytit, o čem jejich funkce je. A jakmile se tak stane, vláda se rozpadne.

   Smyslem voleb není nalézt nejspravedlivější zastoupení, ale nejlepší způsob správy země pro všechny. To jsou dvě různé věci.

   I zde vychází lépe většinový volební systém. Je tomu tak proto, že vždy nalézá lepší řešení. A nejen to: správněji určuje i hlavní problémy, které mají být řešeny, případně přednostně. 

   Shrnuto a podtrženo, poměrný volební systém je nesmírně drahým papalášsko-mesiášským omylem, který platíme celý život všichni. Jak podezřelí z moru. Dočista všichni. Včetně dětí.

    Zlepšení z principu není možné. Řešení problému poměrného volebního systému neexistuje. Jediné, co se s tím dá dělat, je poměrný volební systém kompletně zahodit. Švejka z toho všudypřítomného kocourkova nezřízeně hulvátským křikem neobviňujte. On tady není ten blbý.

   

 

 

frk

#48 Re:

2016-03-30 02:20

#19: -  Bratře Slovane,musíš být příště rychlejší než TLAMAZOUN(alespoň jakPoláci,kteří vyrvali z pařátů zavčas media elitním satanovým parchantům z tlamy SSmaníků)-video bylo bleskově fuč-ničeho se ta ďábelská tlama nebojí tak,jako té prosté pravdy- Pravdy pro kterou byli mordováni stejnou Inkvizicí naši nejlepší velikáni,odhodlaní raději zemřít,než se kroutit s hady-ví teď vůbec ti čokli,kteří tady za šlupku od buřtu štěkají-kdo byl Hus nebo Komenský?Je naděje,že aspoň Prezident Zeman vydrží mluvit pravdu(než ho uštvou "pravdoláskaři"a kavárenští povaleči z "neziskovek",řízení AM´basadorem globusbakchšusů)Možná že nás vezme ještě BRICS na milost,když nenecháme prskat ty skutečné doprdelezisty,které za natištěné dolary dotuje vlastizrádné doupě,kterému také brzy dojde kyslík-věřme,že dřív,než stačí proměnit Evropu válkou na doutnající smetiště.Putin doufám bude chtít po SS vrátit BILIONOVÉ(!)dolarové dluhy hezky ve zlatě-ty jejich profláknuté"Svaté obrázky"si můžou vylepit na svých pozlacených jachtách po hajzlech a užívat si co kde ve světě národům demokradli.Na řadě bylo málem Rusko-ale ouha !Nestačili ukamenovat všechny proroky,ani jim vybrakovat národní bohatství -některé se jim přesto podařilo zavraždit-,kdo se dívá akorát na TV,nikdy mu to nedojde, proč musel zmizet Kaddáfí,Sadám,Sadat a další z půli Afriky,kde jsou nezbytné zdroje.Jen se jim postavil jejich znalec Bašár a nemůžou mu přijít na jméno-tak mu do kožichu nasadili pISečné vši a rozflákali kvetoucí zemi,jaká už nikdy nebude.A našeho Zemana,maďara Orbána,Fica ?Humanitárně bombardovanou Jugoslávii,puč na Ukrajině,Banderovce? Koho a co je třeba odstranit,dosadit proamerickými hajtrami,lidi zblbnout válečnou psychosou a zábavní průmysl Holly-Voodoo nacpat do národních médií,lidovou kulturu infikovat podprahovým vnímáním perverzního násilí-v zemích kde vládl relativně pokoj a kde je nesnadno rozpoutat vraždění.Nebo se mýlím,že se mám naučit americkou angličtinu ze všech kulturních zvratků co chrlí media denně do zblbnutí jedno za druhým,vedle sebe-vše nejlepší-protože americké!? Jenom hlupák nevnímá,čím se krmí do zblbnutí-vygumovaná "štrycla"s vytečenými endorfiny a vy se modlíte,abyste ty kreatury nepotkali za volantem v protisměru roztoužené vraždit,lačné dalších adrenalinů..Tank You,America!Asi nám to byl ďábel jeětě dlužen-asi jsme neuměli žít bez hamburgerů a Coca-Coly a anglosaské"kultůry"Strčte si ten blahobyt...

 

budo

#49 Velmi výstižný popis polistopadového vývoje

2016-03-30 08:08


Nepřihlášený uživatel

#50 :-))

2016-03-30 08:11

Ani ne 1500 ledí vy jste ubožáci:-))))) co se sebrat stím vašim mamlasem Havlem a táhnou z naší České Republiky a nesrat normální lidi co?? Alespň se zamyslete a pak táhněte!!