Zabíjí nás exekuce – otevřený dopis vedení státu

Zabíjí nás exekuce – otevřený dopis vedení státu / Oznámení / Je tu Pochod Mlčící Většiny / Komentáře

Štefan Střelec!
Nepřihlášený uživatel

#1

2017-04-05 12:36

Mirku, těžko dostaneš (já ale chci věřit, že ano) lidi do ulic :(! ... myslím, že 95 % je na tom tak špatně, že nemá sílu (hlava i peníze) vycestovat a podpořit pochod v Praze!! ... já bych taky rád, ale nemám na to :(!
Rád bych přispěl myšlenkou, návrhem, (a psal jsem to i v dotčených skupinách na FB), že levnější a jednodušší bude forma nátlaku přes zahlcení e-mailovými osobními příběhy odeslanými přímo mlčící většinou na všechny důležitá místa jako ministerstva, ombudsman, úřady, televize, rozhlas... 


Nepřihlášený uživatel

#2

2017-04-06 06:45

Vážený pane Vojáčku,
vaše iniciativa je dobrá, ale pro občany, kteří jsou sužování exekucí, není možné, aby se do Prahy dostali, a to zejména z finančních důvodů. Já osobně se snažím kandidovat, přičemž jedním z bodů mého politického programu je zrušení soukromých exekutorů a zákaz lichvy. Prosím, pochopte, že pokud o zákonech nebudou rozhodovat lidé s normálním občanským přístupem k problémům občanům, je mi líto, protesty jsou dobré, ale zvolení na ně kašlou. Pokud budete potřebovat pomoci s organizací, jsem vám k dispozici.
Ing. Marie Paukejová, České Budějovice, tel. 602 148 876