Moravská televize - sídlo Brno

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Moravská televize - sídlo Brno

Jan

#101 Re: PRAHA -česká pijavice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-12-08 00:12

#1: Bernard - PRAHA -česká pijavice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Jedním z největších problémů dnešní Moravy je silný tlak na odnárodnění Moravanů české národnosti a moravistická arogance vůči Slezsku. Agresivní a protiústavní kampaň proti všemu českému na Moravě se vyrovná nejtvrdší germanizaci za Josefa II a německého Protektorátu Čechy a Morava. Vztah moravistů ke Slezsku je ukázkovým příkladem koloniální arogance a pošlapávání historických práv.

 

Brňák

#102

2012-12-19 19:59

Tak jako je pražská televize významná pro ČR a pro Čechy, je brněnská televize potřebná pro Moravu a Slezko.

Nepřihlášený uživatel

#103

2014-02-25 13:09

Dobrý den,již jsem pro Moravu podepisoval hodně peticí.Nemám však zprávu o jejich výsledcích,počtu lidí a zda to k něčemu bylo.Prosím informujte mně.S pozdravem doc.Strnad
Anonymek

#104 Re:

2015-10-16 15:22

#6: -  

Co to je Čechizace?
To znamená, že se Čechy snaží konvertují Moravu na Čechy? Promiň.. Vím, že žiješ ve světě plné fantazie, a zřejmě jsi ani nikdy v Čechách nebyl, ale tady v Čechách se tvým kokotinám fakt vysmějeme, a nikoho ani nenapadne, že chceme změnit Moravu na Čechy!
Tady v Čechách Vám říkáme Moravané, ve světě Vám říkají Češi, protože žijete v ČR. Tudíž jste obyvatel České republiky, aneb Čech.
Navíc rozhodně se nenaser, že v nějaké reprezentaci neříkají moravákům moravští tenisté. Ani nevíš, co by to ve světě způsobylo zmatků. 

Třeba v Německu také Bavoráci řvou, že to nejsou Němci, a světu je to u prdele.
+Podívej se na rozpočet, jak jsme na Vás zlý... Navíc v případě rozpadu, byste doopravdy dlouho nevydržely. Neumím si představit Moraváky, jak hospodaří s penězi. Stačí už jen to, jak hospodaříte právě teďka.