petice za potrestání zrádců národa

já občan České republiky

#1

2012-08-14 11:54

Autor zapoměl na Václava Klause. Všichni, kdo vládli od roku 1989 jsou vlastizrádci, a měli by být dle toho souzeni.

Nepřihlášený uživatel

#2

2013-11-20 06:36

Je to zrůdnost největšího kalibru a dalšího nelegálního přesunu majetku.který má být veřejný a neobchodovatelný.Kardinál Tomášek zavřel oči a chamtivost zvítězila
JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

#3 JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

2013-12-15 16:47

Pro mě naopak jste zrádcové národa vy kteří odmítáte církvím vrátit komunisty nakradený církevní majetek. Největšími zrádci národa jste totiž vy komunisté. Věřím že po své smrti shoříte v pekle.
A hrozné je číst ty demagogické fráze o tom jak Církev získala své majetky. Mám sto a více let staré darovací smlouvy Církvi, neboť zejména v minulosti bylo zvykem, že když někdo v zemědělské rodině na venkově zemřel, tak pozůstalí darovali obvykle při té příležitosti nějakou část svého zemědělského pozemku Církvi. A takto rostli církevní majetky – z darů věřících.
Pak přišli chamtiví a nenažraní komunisté a tyto církevní majetky si svévolně přivlastnili. Jakým právem? Kdyby lidé chtěli darovat své pozemky státu mohli to udělat, ale neudělal to nikdo. Darovali je Církvi. Katolíci katolické církvi, věřící jiných církví obdarovali zase tu svou jinou církev.
Jsou to naše církevní majetky. Útok proti církvím je útokem proti nám věřícím. A vyrovnání státu s církvemi je otázka lidskoprávní. Stát – zloděj svou zlodějinou církevních majetků porušuje lidská práva všech věřících tím, že okradl jejich církve.
Tudíž zrádce národa není ten kdo nám věřícím chce vrátit to co naše je, ale ten co by si chtěl uloupené církevní majetky ponechat.

JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola