Nechceme, aby příštím ministrem školství byl komunista!


Nepřihlášený uživatel

#126

2012-12-17 20:31

Každý člověk, jež si alespoň trochu váží své svobody by měl vzít rozum do hrsti a přispěchat s podporou této petice proti návratu této strany zla do veřejného života. Cítím svou povinnost o to silnější, že já sám jsem student. Strana, která se i téměř čtvrt století po revoluci nedokáže distancovat od své totalitní historie, ale především strana, která má mezi svými předními členy bývalé estébáky a soudruhy z dob dávno minulých nemůže a nesmí rozhodovat o jediné naději tohoto národa, o svobodném a alespoň trochu fungujícím školství.
Petr Přerost

#127 Takhle NE!

2012-12-17 21:05

Česko by mělo vzkvétat, ale vzestup Komunismu ač mírný je velikým krokem zpět...
Modrý bolševik

#128

2012-12-17 23:14

Za okupace a za Háchovy republiky nebyl problém, komunisti byli zakázaný a zuřil antisemitismus. Dneska je problém. Antikomunisti a antisemiti neví, co si počít, aby zlikvidovali a odstavili od občanských práv židy a komunisty.

Nepřihlášený uživatel

#129

2012-12-17 23:48

Alespoň někteří mladí mají rozum. O zločinech komunismu a zločinných komunistech se na školách neučí. Bude fašista pravdivě informovat o zločinech fašistů? ČSSD zradila levicové voliče. HAMBA !!!
Karel39

#130 Podpora studentům

2012-12-18 23:20

Studenti v Čechách, nepřestaňte vyjadřovat svůj odpor proti komunistickým zastupitelům. Voliči, kteří je ve vašem kraji zvolili, jsou vyššího věku a zanechají vám zde po sobě katastrofální dědictví ve formě obsazených zastupitelských funkcí. Jakmile se tam kumunisté jednou uchytí, pak se i lež stane pravdou. A vy, dnešní mládež, to budete mít na krku. Držím vám palce.
Venca

#131 Re: Re: Vzkaz pro pana Sáblíka

2012-12-19 10:04

#57: - Re: Vzkaz pro pana Sáblíka 

 Budu jenom rád, navrhnou li tito pseudemokraté volební zákon tak,že volby budou pro občany povinné. Jinde to jde a našim to zas nebude vyhovovat. Většinou jsou to jen bla bla a bla.

Můžeš Karle vyrazit do demokracie-

#132 Karel39 #130 Podpora studentům 2012-12-18 23:20

2012-12-20 11:44

http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/amerika/v-usa-pribyva-detskych-bezdomovcu_220620.html
V USA přibývá dětských bezdomovců
Katrena Huntová, závislá na cracku, žije na ulici i se svou dcerou.

20.12.2011 10:58

Počet dětí žijících provizorně v parcích, autech nebo v opuštěných budovách se v USA za čtyři roky zvýšil o 38 procent, uvádí americké Národní středisko pro rodiny bez domova. Dětí bez domova je nyní v USA 1,6 milionu, což je asi jedno z 45. Analytici z tohoto trendu viní především ekonomickou krizi.

"Nebezpečí, že dítě přijde o střechu nad hlavou, je s ekonomickou krizí větší, i když kapacita ubytování se v posledních čtyřech letech zvýšila o patnáct tisíc míst," uvádí zpráva střediska. Podle zakladatelky organizace Ellen Bassukové je v zemi nyní více dětí bez domova než po řádění hurikánů Katrina a Rita v roce 2005. Nejhorší situaci analytici zjistili ve státech na jihovýchodě a západě USA včetně Kalifornie.

Téměř polovině dětí žijících v těchto podmínkách je šest let nebo méně. Třetina jich je závislá na matkách trpících chronickým onemocněním. Děti kromě hladu trpí nedostatečným vzděláním, stresem nebo nemocemi, uvádí středisko ve zprávě.
Karel presidentem - už se chystá.

#133 Náš Karel bude president !!!!

2012-12-21 00:38

Trošku se poscává a posrává , ale bude guter Präsident

http://vtipy.netroof.eu/item/6160/knize-pan-spici/

Nepřihlášený uživatel

#134

2013-01-04 15:36

Půjdu se studenty i na náměstí.

Nepřihlášený uživatel

#135 Re:

2013-01-05 07:41

#25: karci -  

 

TAK SE PROBER

Nepřihlášený uživatel

#136 Re:

2013-01-05 07:44

#126: -  

 

VON TI TO v. klaus na Nový rok ukázal - DOMOKRÁTE !

Nepřihlášený uživatel

#137 Re: Podpora studentům

2013-01-05 07:46

sparta

#138 Re: Re: Vzkaz pro pana Sáblíka

2013-01-06 15:40

#44: Pavel Zeman - Re: Vzkaz pro pana Sáblíka

zn.Pavel Zeman-- ty musíš být strašný šmejd,který patří na dno 20 metrové studny

cha cháááá

#139

2013-02-04 16:25

Zvykej tesi vítěz přištích voleb KSČM !!!!Pak mužete hladovět klidně i 100let!!!

Nepřihlášený uživatel

#140 Re:

2013-02-20 14:16

Komunista. když je slušňák je lump?  Odesák, když ukradne miliardy je slušňák? Není  spravedlivé počkat na svobodné volby? Může 10 tis. odpůrců nařizovat 1 mil. koho volit a koho ne?

 


Nepřihlášený uživatel

#141 Re: FUCK THE KSČM

2013-02-20 14:24

Mám 50 let, Vš, jsem ved. pracovník, mám peníze a volím je.  

 


Nepřihlášený uživatel

#143 náš vzor

2013-03-08 01:08

Odhalení: Pentagonu odkaz na iráckých mučení center

Exkluzivně: generál David Petraeus a "špinavé válek" veterán za komando jednotky podílející se mučení zatčených

Podíl 8000
inShare30
E-mail

Mona Mahmood, Maggie O'Kane, Chavala Madlena a Teresa Smith
Guardian, středa 06.3.2013 20.04 GMT
Přejít na komentáře (...)

Odkaz na video: James Steele: americká tajemný muž v Iráku

Pentagon poslal veterána USA o "špinavých válek" ve střední Americe dohlížejí sektářských jednotky policie výsadkových v Iráku, který zřídil tajnou věznění a mučení center získat informace od povstalců. Tyto jednotky provádí některé z nejhorších mučení během americké okupace a zrychlila země sestup do totální občanské války.

Plukovník James Steele byl 58-rok-starý vysloužilý veterán speciálních sil, když on byl nominován Donald Rumsfeld na pomoc organizovat polovojenských ve snaze potlačit povstání sunnitských, vyšetřování podle listu Guardian a BBC Arabic ukazuje.

Po Pentagon zvedl zákaz milicí šíitských spojují bezpečnostní síly, členství speciální policejní komando (SPC) byl stále více čerpány z násilných šíitských skupin, jako jsou brigád Badr.

Druhé zvláštní poradce, plukovníka ve výslužbě James H Coffman, pracoval po boku Steele ve vazebních zařízeních, které byly zřízeny s miliony dolarů amerických prostředků.

Coffman hlášeny přímo generál David Petraeus, poslán do Iráku v červnu 2004 organizovat a cvičit nové irácké bezpečnostní síly. Steele, který byl v Iráku 2003 - 2005, a vrátil se do země v roce 2006, reportoval přímo k Rumsfeld.

Obvinění, vyrobený USA a Iráku svědky v Guardian / BBC dokumentární, zaplést americké poradce poprvé v porušování lidských práv, kterého se dopustili komanda. Je to také poprvé, kdy Petraeus - kdo loni v listopadu byl nucený odstoupit jako ředitel CIA po sexuální skandál - byl spojen prostřednictvím poradce k tomuto zneužití.

Coffman hlášeny Petraeuse a popsal sám sebe v rozhovoru s americkým vojenským novin Stars and Stripes jako "oči a uši ven na zemi" Petraeus v Iráku.

"Oni pracovali ruku v ruce," řekl generál Muntadher al-Samari, který pracoval s Steele a Coffman za rok, zatímco komanda byli zřízena. "Nikdy jsem je viděl sebe v 40 nebo 50 krát jsem viděl je uvnitř zadržovacích středisek. Věděli vše, co se děje tam ... mučení, nejstrašnější druhy mučení."

Další Guardian hlášení potvrzuje další podrobnosti o tom, jak výslech systém fungoval. "Každý zadržovací středisko bude mít svůj vlastní výslech výbor," prohlásil Samari, mluví poprvé v informaci o roli USA ve vyšetřovací jednotky.

"Každý jeden byl tvořen zpravodajský důstojník a osmi vyšetřovatelé. Tento výbor bude využívat všechny prostředky mučení, aby zadržený přiznat, jako při použití elektřiny nebo pověsivše vzhůru nohama, vytáhl své nehty, a porazil je na citlivé části."

Neexistuje žádný důkaz, že Steele nebo Coffman mučil vězni sami, jen to, že byli někdy přítomni v zadržovacích střediscích, kde mučení se konaly a byly zapojeny do zpracování tisíců zadržených.

Guardian / BBC Arabic šetření byl zažehnut uvolnění utajovaných kulatiny amerických vojenských na WikiLeaks, že podrobná stovky případů, kdy američtí vojáci narazili mučených vězňů v síti zadržovacích středisek provozovaných v policejních komand přes Iráku. Soukromá Bradley Manning, 25, čelí trestu odnětí svobody až na 20 let poté, co se přiznal k úniku dokumentů.

Samari tvrdil, že mučení byla rutina ve SPC kontrolovaných zadržovacích středisek. "Vzpomínám si, 14-rok-starý, který byl svázán s jednou z knihovny sloupců. A on byl svázaný, s nohama nad hlavou. Tied up. Celé jeho tělo bylo modré z důvodu dopadu kabelů, se kterými se byl poražen. "

Gilles Peress, fotograf, narazil Steele, když byl na misi pro New York Times, navštívit jeden z komanda center ve stejném knihovně, v Samaře. "Byli jsme v místnosti v knihovně pohovory Steele a dívám kolem vidím krev všude."

Reportér Peter Maass byl také tam, pracovat na příběhu s Peress. "A i když to rozhovor se děje s Saúdské džihádistu s Jimem Steele také v místnosti, tam byly tyto hrozné výkřiky, někdo křičel:"! Allah, Allah, Allah " Ale nebylo to druh náboženské extáze, nebo něco takového, že se jednalo o výkřiky bolesti a hrůzy. "

Vzor v Iráku poskytuje děsivý paralelu k dobře zdokumentovaným porušování lidských práv spáchaných USA poučeni a financovány polovojenské družstva ve Střední Americe v roce 1980. Steele byl hlavou amerického týmu speciálních vojenských poradců, kteří vycvičených jednotek bezpečnostních sborů Salvadorská v protipovstaleckého boje. Petraeus navštívil El Salvador v roce 1986, zatímco Steele byl tam a stal se hlavním obhájcem protipovstaleckých metod.

Steele nereagoval na otázky z Guardian a BBC arabština o jeho roli v El Salvadoru a Iráku. On v minulosti popřel jakoukoli účast na mučení a veřejně prohlásil, že je "proti porušování lidských práv." Coffman odmítl komentovat.

Oficiální mluvící pro Petraeuse řekl: "V průběhu svých let v Iráku, generál Petraeus se dozvěděli o obvinění z iráckých sil mučení zadržených V každém incidentu, sdílel informace okamžitě s americkou vojenskou velení, velvyslanec USA v Bagdádu. ... a příslušné irácké vůdce. "

Guardian zjistil, že zapojení souhrnu údajů o přípravku jednotek "s mučením vstoupil do populární vědomí v Iráku, kdy byly některé z jejich obětí publicitu před televizním divákům na programu s názvem" Terorismus v rukou spravedlnosti. "

SPC zadržovacích středisek koupil video kamery, které jsou financovány americkou armádou, které slouží k filmu zadržených na show. Když přehlídka začala k pobouření iráckou veřejnost, Samari pamatuje je v domě generála Adnan Thabit - vedoucí zvláštních komand - když hovor přišel z kanceláře Petraeus je náročná, že se přestanou ukazovat umučili muže v televizi.

"Generál Petraeus je zvláštní tlumočník, Sadi Othman, zavolal předat zprávu od Petraeuse Všeobecných říkat nám nezobrazoval vězně v televizi poté, co byl mučen," řekl Samari. "Pak 20 minut později jsme dostali výzvu z iráckého ministerstva vnitra nám říká totéž, že generál Petraeus nechtěl, oběti mučení v televizi."

Othman, který nyní žije v New Yorku, potvrdil, že on dělal telefonní hovor jménem Petraeuse do čela Výboru pro sociální ochranu požádat ho, aby přestal ukazovat mučených vězňů. "Ale generál Petraeus nesouhlasí s mučením," dodal. "Chcete-li navrhnout, že on nemá podporu mučení horseshit."

Thabit je odmítali myšlenku, že Američané se zabýval nebyli vědomi toho, co dělají komanda. "Dokud jsem odešel, Američané věděli o všem, co jsem dělal, že věděl, co se děje ve výsleších a věděli, že zadržené osoby Dokonce i někteří z inteligence o zadržených přišel k nám z nich - že lžou.".

Těsně předtím, než Petraeus a Steele opustil Irák v září 2005, byl Jabr al-Solagh jmenován novým ministrem vnitra. Podle Solagh, který byl úzce spojený s násilným Badr milice Brigády, obvinění z mučení a brutality ze strany komanda stoupala. To bylo také široce věřil, že jednotky se vyvinulo do eskader smrti.

Guardian zjistil, že vysoce postavený Iráčané, kteří pracovali s USA po invazi varovala Petraeus o důsledcích jmenování Solagh ale jejich prosby byly ignorovány.

Dlouhodobý dopad financování a vyzbrojování to polovojenská síla byla, aby se uvolnil smrtící sektářský milici, která terorizovala sunnitské komunitě a pomohl klíčit občanskou válku, která tvrdila, desítky tisíc životů. Na vrcholu tohoto sektářského konfliktu, 3000 orgány měsíc sypané na ulicích Iráku.
CV: James Steele

Vietnam

Jim Steele první zkušenost války byl ve Vietnamu, kde 1965 - 1975 bojových amerických jednotek byl nasazen proti komunistickému severu vietnamské vlády a Viet Cong. 58.000 Američanů bylo zabito, zabývající ránu k národu sebevědomí a vede ke změně ve vojenské myšlení pro další konflikty.

El Salvador

1979 vojenský převrat uvrhl nejmenší země ve střední Americe do občanské války a kreslil v oblasti vzdělávání v USA a financování na straně pravicové vlády. Od 1984 do 1986 Steele - "protipovstalecké specialista" - byl šéfem amerického MilGroup z amerických speciálních sil poradců frontového praporů armády Salvadorského, která se vyvinula hrůzostrašnou mezinárodní reputaci pro své smrti družstva činností. Prof Terry Karl, expert na Stanford University v občanské válce salvadorskou, řekl, že Steele hlavním cílem bylo posunout boj od tzv. totální války, který pak znamenalo vraždu nevybíravé tisíců civilistů, na více "diskriminovat" přístupu . Jedním z jeho úkolů bylo klást větší důraz na "lidskou inteligenci" a výslech.

Nikaragua

On stal se zapojený do Íránu-Contra záležitost, která viděla výnosů z tajných zbraní prodeje od vysokými představiteli USA, aby Írán používá k financování Contras, pravice partyzány bojovali Daniel Ortega tyto levicové Sandinista vládu v Nikaragui. Steele běžel provozu na letišti Ilopango salvadorskou, odkud podplukovník Oliver North nelegálně běžel zbraně a zásoby k Contras.

Irák

Brzy po roce 2003 americké invaze do Iráku, nyní v důchodu Plukovník James Steele byl v Bagdádu jako jeden z nejdůležitějších činitelů Bílého domu, které vrací zprávy Donald Rumsfeld a působí jako osobní vyslanec ministrem obrany USA je na zvláštní irácká policie Commandos, jejichž inteligence-hromadící aktivity dohlížel. Čerpáno převážně z násilného milice šíitského, komanda vyvinul reputaci za mučení a později pro jejich eskader smrti aktivit namířených proti sunnitské komunity.

Vytisknout

Článek historie
Světové novinky

Irák ·
Americká vojenská ·
Blízký východ a severní Afrika ·
El Salvador ·
Nikaragua ·
David Petraeus ·
Spojené státy ·
Globální terorismus ·
Americas ·
Americká zahraniční politika

Právo

Torture

Další novinky

Více o tomto příběhu

James Steele

Pentagon vyšetřuje spojení mezi americkou armádou a mučení center v Iráku

Ministerstvo obrany říká, že "to bude nějakou dobu trvat," reagovat na 15 měsíců vyšetřování BBC arabštiny a Guardian

Od El Salvador do Iráku: muž Washingtonu za brutálních policejních komand

Video Podívejte se na celovečerní dokumentární film o tom, jak byl generál David Petraeus, velitel mnohonárodních sil v Iráku, spojené s speciálních sil veterána James Steele

http://www.guardian.co.uk/world/2013/mar/06/pentagon-iraqi-torture-centres-link
Video US Special Forces veterán odkazy generál Petraeus mučení v Iráku - video

Richard Norton-Taylor: Donald Rumsfield musí být obžalován za milicí Iráku

Podíl
inShare
E-mail
Václav Lysák sympatizant KSČM

#144 Re:

2013-05-17 12:16

#4: -

Když jsou komunisté zločinci tak co je ODS TOP09 LIDEM atp.

A jak píšete s nacismem tak ho tady dávno máme, přece DSSS volební síla jí stále roste.

pravdomluvec

#145 můj názor

2013-06-26 14:40

1)Pokud se KSČM dostane do vlády, bude to díky tomu, že je zvolili sami lidé v demokratických volbách. To znamená, že petice proti tomu postrádají smysl, protože si je zvolí většina, a to je víc než pár haterů.
2)Když si lidé zvolí KSČM, nebude tu komunismus, protože už nemají podporu SSSR. A lidé si komunismus líbit znova nenechají.

Přestože jsem tu napsal 2 nevyvratitelné argumenty, 90% lidí tady bude stejně kopat do komunismů.
Kdo si nekopne do komunistů není IN, co ? :-))) Ono to chce se taky trochu zamyslet a vytvořit si vlastní názor, a né omývat tu, co Vám napovídali Vaši rodiče.

Nepřihlášený uživatel

#146 Re: můj názor

2013-06-26 18:30

#145: pravdomluvec - můj názor

Bohužel, si ty bibe, nenapsal ani jeden. Zkus to znova.

pravdomluvec

#147 Re: Re: můj názor

2013-06-27 20:35

#146: - Re: můj názor

1)Napsal jsem 2, a dokonce jsem je i pro Vás očísloval, měl byste zajít k očnímu. :-)))

2)Nelíbí se Vám pravda a tak mě urážíte ? No, vlastně mě to ani nepřekvapuje :-))) Být Vámi, dal bych si facku za Vaši blbost a přestal se slát na internet.