Chceme volný pohyb psů v Kaizlových sadech


Nepřihlášený uživatel

#1

2014-05-05 10:37

at zacnete po psech uklizet ty jejich sracky, tak prosim

Nepřihlášený uživatel

#2

2014-05-05 14:44

#1: -

Re: Děkuji za milý komentář, ale nechápu souvislost mezi volným pohybem psů a neuklízením jejich výkalů. Pokud vím, tak psi vykonávají potřebu tak nebo tak. A většina pejskařů navíc výkaly uklízí, protože sami nehceme vodit psy ve znečištěném parku.


Nepřihlášený uživatel

#3 Re:

2014-05-07 14:34

#2: -

myslim ze to bylo mysleno tak, ze kdyz uz si chcete urcovat podminky, tak byste meli zacit u sebe, a tvrdit ze vetsina pejskaru si vykaly uklizi je v tyhle lokalite vic nez vtipny, v podstate je uklizej jen tam kde sou ty pytliky jinak na to dlabou


Nepřihlášený uživatel

#4

2014-05-09 10:40

Jedná se o dvě různé věci. Je to jako, kdyby někdo řekl: "Jo vy chcete všeobecné volební právo? Tak prosim, ale až se přestanete mezi sebou vraždit." Lidé, co budou porušovat pravidla (vraždit nebo neuklízet výkaly) tu vždycky budou, to neznamená, že ostatní mají být kvůli nim obíráni o svá práva nebo jak říkate, že si mají přestat určovat podmínky. Od toho ostatně máme demokracii, aby si mohli lidé určovat podmínky. Já nemohu ručit za všechny pejskaře, že si po svém psovi uklidí, ale mohu se pokusit prosazovat lepší podmínky pro svého psa. V parku, kde jsou koše, a o kterém je řeč, bývá čisto. Co se týče čistoty ulic v Karlíně, tak daleko větším problémem jsou pohozené odpadky než výkaly, alespoň z mé zkušenosti. Co z toho plyne? Potrestáme plošně lidi omezením práv všech nebo budeme pokutovat ty, co ulice znečišťují?