Výzva Papeži Františkovi k zastavení stamiliardového okradení ČR


Nepřihlášený uživatel

/ #163

2013-06-11 07:08

Výborně obsahově i formálně koncipované ALE je otázka zda si to bude moci František ( a za to co dosud předvedl by už mohl být svatý ) VŮBEC PŘEČÍST - je jistě obklopen "filtrem" nikoli pokorných služebníků božích, ale tlustejma pupkama
opasanejma zlatými klandry, kteří si libují v mamonu a z něj plynoucí moci. Tento "typ služebníků božích" bohu žel v řím kat církvi převažuje jak ve Vatikánu, tak v ČR. Ti spolu se současnou politickou garniturou reprezentující nikoli lid této země, ale kamarilu zlodějů a tunelářů v čele s "katolíkem" Kalouskem ( mazanej, chytrej, schopnej - všeho schopnej!!! všech lumpů futrál, nej nebezpečnější ze všech který, pokud nějaké peklo existuje v něm na 100% skončí - cha, cha,.....) vygenerovali CÍRKEVNÍ - a teď pozor nikoli RESTITUCI ale ZLODĚJSKÝ TUNEL nikoli století ale tisíciletí především pro svůj zisk a bezpracné obohacení. On pan kardinál se bude revanšovat a šintne strůjcům této BIG LUMPÁRNY "dividendu" ,tak že starého čerta záleží na tom jestli budou znovu zvoleni (dej bůh nejvyšší že NE ) proto, že už budou napakovaní na do smrti. No na do smrti - ještě jsem neslyšel zbohatlého lumpa, že by řekl, že už stačí, že má dost. Takovej Kalousek vygeneruje třeba "spolek pro ochranu a podporu vdov a sirotků" - ó jak bohu milé - předstrčí před sebe nějakou méně pro fláklou figuru, voliči to sezobnou a jedem dál .....
Kolik má tato země v řadách církevních hodnostářů především v řím kat církvi takových Františků a Tomášků - asi by se dali spočítat na prstech jedné ruky. Většina je po moci a zlatě ornátů toužících pupků, jejichž slova o pokoře, lásce a pomoci bližním jsou v příkrém rozporu s činy. Hodně připomínají garnituru politruků komanč režimu, kteří také verbálně hlásali, že "voda" je nejzdravější a sami chlastali víno, mnohdy se stejnou bigotností a devótností jak činí t.z. současní služebníci boží - podtrhuji nikoli většina těch dole - prostých, skromných, skutečně věřících pastýřů.
Jsem ateista, ale modlím se za to, aby tato petice k Františkovi doputovala, přečetl si ji, porozuměl , měl dostatek síly přemoci ty kteří jej obklopují a zarazil, nebo aspoň zmírnil dopady CÍRKEVNÍ VELE ZLODĚJINY jak je momentálně realizovaná v ČR. Pokud by se mu to povedlo byl by to bez vších pochyb ZÁZRAK.
Vynechal bych BLAHOŘEČENÍ a rovnou bych navrhnul příslušné vatikánské komisi ZA ŽIVA, bez odkladu svatořečit, čili prohlásit SVATÝM.