Trest členům gangu týrající zvířata v Číně

Je nutné, aby byl vyvinut tlak na Čínu a její vytvoření zákonů na ochranu zvířat. Vyjma ohrožených druhů tam zvířata (divoká/toulavá zvěř i domácí mazlíčci) nemají absolutně žádná práva.

Existuje gang (mnoho členů je odhaleno, není však nikdo kdo by je potrestal), říkají si "Love cat community". Výraz láska/milování využívají namísto slova mučení. Cílí na odchyt koček a jejich týrání nemyslitelnými způsoby.

• "Hra na přetahovanou" s vlastními střevy
  • Ukřižování
  • Trhání částí těla
  • Polévání kyselinou
  • Pálení, grilování, vaření, ohřívání v mikrovlnce
  • Bití, drcení částí těla, propichování
  • Rozšlapávání (známý fetish), znásilňování
  • A mnoho dalších způsobů mučení, které by nás ani nenapadly

IMG_1158.jpeg
IMG_1170.jpeg

Vše sdílejí na sociálních sítích (Telegram, Cloudflare, Instagram, TikTok...). Lidé jim platí, aby se mohli na tyto zvěrstva dívat online, libují si v tom, odměňují se. Objednávají si konkrétní způsoby mučení. Mají vlastní webové stránky, kde se za určitých podmínek lidé mohou přidat. Jednou z podmínek je "vstupní" video mučení kočky.

IMG_1178.jpegIMG_1180.jpeg

IMG_1172.jpeg

Jejich cílem není zvířata zabíjet, ale mučit co nejdéle. Často zvířata následně ošetří (samozřejmě co nejbolestivěji) a pak buď pokračují, nebo zvíře putuje k jinému "milovníkovi". Sdílejí mezi sebou informace jak týrat, ale nezabít, jak udržet kočku co nejdéle na živu.

Za obnos peněz vyhlašují i lov určité kočky. Například známé kočky z memů, kočky které si lidé oblíbili ze streamu kamery krmné stanice (krmítka často nastrahují pro snadné odchycení další oběti) nebo za únos domácího mazlíčka. Ani v tomto případě nemá majitel kočky žádnou možnost, jak svého milovaného čtyřnohého přítele dostat zpět a může jen doufat, že jeho utrpení brzy skončí.

IMG_1155.gif

IMG_11731.jpeg

Aktuálně, v tento den co toto píšu, tato skupina již desítky dní mučí uneseného mazlíčka jako odvetu, za odhalení jednoho z členů. Byl to mladý muž, který vstoupil do komunity videem kde kopal, házel, bil kočku dokud nezemřela. Ucházel se o studium na univerzitě, ta ho však po zveřejnění jeho identity ve spojitosti s videem týrání vyloučila.

IMG_1159.jpegIMG_1160.jpegIMG_1161.jpegIMG_11651.jpeg
Všichni zůčastnění musí být potrestáni. Podepište prosím petici, kterou následně doručím Biao Fengovi (velvyslanec Čínské lidové republiky) a dalším organizacím. Zastavme tento obchod s utrpením. Zastavme lidi, kteří se tím baví.

Anna Marie Svobodová    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Anna Marie Svobodová svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.

Vaše telefonní číslo nebudeme veřejně zobrazovat online.

Zjistit více...