Petice pro Nechceme Česko Romskou vlajku

Čech

/ #289 !

2013-07-19 09:49

Přeji pěkný den všem NeRomským obyvatelům České republiky. Osobně nejsem až tak velkým vlastencem, že bych za naši zem položil život, avšak toto mě dokonale rozzuřilo. Nejen že je náš stát dokonalým příkladem zkorumpované "politiky", ale navíc se naši obyvatelé mnohokrát bojí vyjít ze svých bytů, obzvláště v místech nazv. Gheta. Děti se bojí procházet kolem těchto míst například při cestě do a ze škol, poukazuji především na Moravskoslezský kraj ( kde se, podle mého názoru, nahromadilo to nejhorší z celé republiky ), sám jsem byl tímto etnikem napaden a znám mnoho blízkých, kteří byli až v ohrožení života. A podotýkám, byli to Romové! Kolem škol se střídají hlídky policistů, ale až potom, co se objeví nový případ napadení. V oblasti Havířova byl zaznamenán fakt, že v nočních hodinách tajně přijížděly autobusy Romů a následně se zde tito jedinci "usazovali" jako jejich druzi, kteří tam už žili. To už je jako zamořování oblasti nějakým virem!
A mohl bych uvádět spoustu dalších příkladů toho, jako "rasisticky jsme založeni". Např: Vstupy na koupaliště zdarma; nové byty,plnně zařízeny, jako motivace, aby si Romové našli práci; nekonečné sociální dávky za x dětí; ... Dá někdo byt našim vystudovaným studentům, kteří nemají ani na to, aby si zaplatili výdaje spojené se studiem?
Jsme sice národ, který se, přiznejme si, trochu vyznačuje svou pohodlností a leností, ale určitě máme svůj charakter. Léta pro tento stát naši předchůdci bojovali a byly zde mnohem horší problémy než ROMOVÉ, byly zde války, režimy, nespravedlnost, tak se konečně vzchopme a udělejme tomu útrum. Pomalu se zde nedá dýchat.