Petice pro Nechceme Česko Romskou vlajku

Miška

/ #528

2013-07-19 21:14

Mám dost!! Divím se, že nám nechtěj předělat i hymnu.. to by pak ten název "KDE DOMOV MŮJ" odpovídal!. Taková ostuda!! člověk dře od rána do rána aby měli cikáni co žrát a mít co na prdel, odvádíme daně jak největší kreténi a vesměs úplně za nesmysli.. Všechno je předražený, 90% lidí žije od výplaty k výplatě, všude jen dluhy, ze kterých se v dnešní době dostane příšerný minimum lidí.
Matka s dítětem jde požádat o příspěvek na bydlení a na prcka.. Dostane něco okolo 3 000Kč a to i pomalu s dvou měsíčním zpožděním.
Přijdou tam cikáni, kteří mají svůj vlastní formulář na vyplnění pro příspěvky. Dostanou 35 000kč, měsíčně a je jim to málo.
My kteří pracujem máme sotva co do huby a jsme rádi, že ještě vůbec žijem. Tohle je s prominutím vypíčenej stát!! Občas se stydím za to, že jsem Čech! .. Půlka vlády ve vězení, prezident má každej den "virózu", no možná tak kocovinu! Oni jestli se nevzpamatujou a nezačnou něco stimhle dělat tak věřím, že bude hůř! A mám i takový pocit, že to vláda schválí a budeme úplně v P****i! .