Zachování chatu na lide.cz


Nepřihlášený uživatel

/ #64 Prostě já..

2013-09-28 18:17

Vidím za tím nějaké nové "koště" v manažerské pozici Seznamu.cz, které potřebuje mermomocí dokázat vedení, že investice do něho samotného byla přínosem a musí ukázat, že dobře "mete"... Klasika. Posrat, co ještě jakž takž funguje... Maily po předělávce taky opustilo mnoho nasraných uživatelů (mmj. i já přešla na gmail.com), to jim to nestačilo?
Vsadím botky, že zrušením chatu přejde tak 80% jinam (x-chat, amateri,chatujeme.cz) a zbytek se na to vysere.. A seznamka? k čemu? Už je jich i tak dost.
A nebo že by se tím seznam chtěl zbavit veškeré odpovědnosti za všechny ty kurvy co tu šlapou virtuální chodník za prachy, voly co tu shání okamžitý šuk, pedofily, co tu nahánějí dorostenky a dorostence...? Vzhledem k tomu, že vím, co je tu i za verbež, a jak admini laxně přistupovali a přistupují k řešení závažných problémů, ani bych se moc této skutečnosti nedivila. A pokud mi teď po tomhle smáznou i tenhle příspěvek a účet na lide.cz, tak ani tomu se nebudu divit. Bude to jen známka toho, že jsem šlápla na achillovu patu.