Petice – Výzva k abdikaci prezidenta České republiky

A.C.Dupin

/ #163 Petice proti čemu?

2013-11-08 06:49

Zemanův obraz v médiích je pokřivený až hrubě zmanipulovaný. Takže ve skutečnosti vystupujete pouze proti karikatuře Zemana, která vyhovuje primitivním pisálkům, kteří potřebují jasného nepřítele.

Důkazy o manipulaci:
www.blisty.cz/art/70905.html (JJ je spíše příznivcem Zemana)
www.blisty.cz/art/69730.html, http://www.blisty.cz/art/69492.html (JČ byl ovšem spíše příznivcem KS)
blisty.cz/art/69622.html (KB je spíše neutrální, Zemanovi nakloněn není)
blisty.cz/art/69096.html (V.S.-S. je Zemanovi spíše nakloněna)

A jedna perla ze začátku Zemanova prezidentování, kdy nás několik dní média zásobovala každý den textem o tom, jak v tom kterém médiu na západě Zemana sepsuli. Že se často jednalo o blog, lokální plátek, nebo dokonce o účelově zkreslený překlad (tedy normální lež), to se již tak nějak neví. blisty.cz/art/69098.html (zbytek jde dohledat, jen je třeba ovládat AJ a NJ)

Jen ke zdroji Britské listy - pokud si to někdo projde, tak zjistí, že většina komentářů není Zemanovi nakloněna a hodnotí jej značně kriticky (s výjimkou textů pánů Jírovce, který sleduje dění s odstupem a na mediální informace aplikuje stejně "hyperkritický" filtr, jaký se aplikoval na komunistické plátky, a Řezanky, který je zjevným Zemanovým příznivcem). Kmenoví autoři Britských listů se pouze snaží dělat (vesměs ve svém volném čase) to, co profesionální novináři nedokáží, totiž skutečnou žurnalistiku, do které co nejméně vstupuje autorovo přesvědčení a mnohem větší prostor dostává vesměs korektní argumentace a zdroje.