Výzva ke stažení ruských vojsk z Autonomní republiky Krym

John

/ #149 Všem rusofilům

2014-03-06 20:36

Jé, pořád to vaše USA, USA. Guantanámo. O něm se aspoń ví atakový veleduchové se po tom stále vozí.

Víte vy, kolik takových lágrů je v Rusku? Tušíte, jakou zemi obhajujete? Já mám pocit, že jste buď "v žoldu Kremlu", nebo nemáte všech pět pohromadě.

Píšu tu otázku všude. Pokud je Rusko země tak skvělá a USA tak zkažená, můžete mi říct, proč utíkají rodilí Rusové do USA a není to obráceně? Proč je průměrná doba dožití v Rusku u mužů 55 let? Proč polovinu příjmu té giga země tvoří vývoz plynu a ropy? Proč Rusko vymírá? Jak to, že tam už 15 let vládně jeden chlap? Jako to, že tam střílí a mlátí novináře/gaye/černochy/kavkazany/... to vše vás nechává klidným. Démon jsou USA.

Můj ty tondo kolenatej, tady národ by těm rusákům zase nejraději vlezl do zadku. A pak si zase bračel, jak jen ten Rus utlačuje, korumpuje, zakazuje, přikazuje a dělá z nich kolonii stejně chudou, jako jsou oni sami.

Děkuji, to raději USA se všemi svými chybami, než samoděržavý z nabídky agenta KGB, který táhá z moře amfory, lítá na roglu, střílí tygry, pilotuje vrtulníky a letadla.

CO války SSSR/ Ruska. Co invaze do Maďarska, ČSSR, Afganistánu, Gruzie, Ukrajiny? Co nevím proč nekomentovaná podpora severokorejců a severovietnamců? Co vývoz revoluce do Afriky a Jižní Ameriky? Co ruští agenti rozlezl po celém světě?

Co ekonomické vydírání?

Co ještě musí Rusové udělat, než uznáte, že je to parchantský národ, kterému nejde o ukrajince, čechy, jen o sebe a jejich komplex méňěcenosti?