Na podporu Ruské federace, proti fašismu na Ukrajině, a na právo sebeurčení Krymu referendem.


Nepřihlášený uživatel

/ #223

2014-04-25 10:44

Primárnym problémom je protiústavný, násilný puč, prostredníctvom ktorého sa k moci na Ukrajine dostali neonacistické kreatúry za podpory USA a EU. Victoria Nuland potvrdila, že do tohto procesu investovali USA 5 bil USD.
Rusko NÁSLEDNE reagovalo na túto situáciu tým, že:
1.) umožnilo občanom Autonómnej Republiky Krym opakovanie referenda z roku 1991, ktorého výsledky boli zmarené Ukrajinou v roku 1995, keď Ukrajina zrušila úrad prezidenta, ústavu Autonómnej republiky Krym a prinútila občanov Autonómnej republiky Krym aby naďalej rešpektovali vládu Kyjeva V ROZPORE s ich hlasovaním v referende. Na základe demokratického referenda (ako bolo potvrdené prítomnými medzinárodnými pozorovateľmi) v roku 2014 sa Autonómna republika Krym, pripojila k Ruskej Federácii.
2.) oznámilo, že bude brániť svojich občanov na východe Ukrajiny po tom, čo samozvaná Ukrajinská junta, bez demokratického mandátu občanov Ukrajiny, zrušila Ruštinu ako úradný jazyk, hlasovala v parlamente 1 za 10 a začala čistky nepohodlných.

Primárnym problémom však naďalej ostáva, opakujem: protiústavný, násilný puč, prostredníctvom ktorého sa k moci na Ukrajine dostali neonacistické kreatúry za podpory USA a EU.

To je základ, od ktorého sa odvíja všetko ostatné. To je príčina. RIEŠME PRÍČINY, NIE NÁSLEDKY!