Petice proti oficiálnímu Českému postoji vůči protiruským sankcím

Nemo

/ #11 Re: Re: Poděkování premiérovi

2014-09-01 14:48

#6: - Re: Poděkování premiérovi 

 I já se připojuji a doufám, že zdravý rozum zvítězí nad nesmyslným štvaním směřujícím k válce. Pokud má někdo potřebu okamžitě bojovat proti Rusku, může se ihned přihlásit jako dobrovolník do námezdních praporů financovaných oligarchy a osobně se podílet na vojenskému úsilí proti civilistům. Ti statečnější mohou nastoupit do první linie proti ukrajinskýcm povstalcům. Jen upozorňuji, že jde o motivované a válkou zocelené bojovníky, kteří na rozdíl od Kyjevské armády a námezdních dobrovolníků placených oligarchy vědí za co bojují - za svůj domov.

Dne 28.8. došlo již k sedmé nebo osmé invazi ruských vojsk na Ukrajinu. Zajímavé je, že satelitní snímky nejsou ani CIA, ani NATO, ale dodala je soukromá firma Global Digital. Neméně pozorurohodné je, že jde o vojenskou kolonu, která se pohybuje hluboko uvnitř území Ukrajiny. Může to tedy být (a asi také je) kolona Kyjevské armády, nebo některého oligarchy. No nevadí, hlavně když poslouží dobré věci - eskalaci válečného konfliktu.

Válečným nadšencům doporučuji článek v Parlamentních listech, kde americký komentátor volá po válce s Ruskem i za cenu, že se válčištěm stane celá Evropa.