podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #182

2014-11-04 12:41

Děkuji panu prezidentovi za jeho objasnění a překlad co je to za skupinu P.R . Na tomto malém příkladu lze vidět, jaké hodnoty zastávají představitelé USA , EU , pan Schwarzenberg a spol .
Je neuvěřitelné , že p.Schwarzenberga podporovali v prezidentské volbě špičky církevních představitelů .
Při jeho postupu do druhého kola jsem dostala záchvat smíchu při jeho projevu , že se bude zastávat chudých . Co dělal tedy celou tu dobu ?
Hnutí pro život se na něj obracelo jako na člena vlády a katolíka co občas chodí do kostela s prosbami za záchranu životů a on jim nikdy ani slovem neodpověděl . Naprosto je ignoroval . Podle skutků poznáte je . Kalouskova vláda - jaká důstojnost života a hodnoty vyznávala ? Malý příklad : v Hrochově Týnci je srovnán se zemí cukrovar , nezaměstnaní hlaste se na poštách . sociální karty , práce v obcích zdarma - vzít lidem práci a pak je ještě ponižovat . Statisíce chudých a bezdomovců , ti kteří pracují např . v ošetřovatelské péči , jako zaměstnanci obchodů atd. na plný úvazek za 10 000 Kč musí žádat o příspěvek na bydlení . Je to vědomé a plánované ožebračování obyvatel . A odchody do důchodu snad nejlépe nikdy je už doopravdy genocida na vlastním
obyvatelstvu . A s touto vládou si notoval kardinál Duka , kterého nikdy nebylo slyšet aby se zastal lidí . Rozčilují ho pouze restituce , tam se ozve , ale to je tak všechno . K novinářům -
tato profese by měla být posláním - křičet proti válkám , masakrování dětí , žen a mužů , opravdu žijeme v kultuře smrti , ne se zabývat hloupostmi .