podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #385

2014-11-05 09:05

Dobrý den všem...

Dívala jsem se na petici proti panu prezidentovi Zemanovi.

Děsí mně, opravdu mně děsí kolik nenávisti je v naší společnosti, jak je rozdělená a rozvrácená. Co se to tady sakra děje?

K vyjádření pana presidenta jak to vidím.

Pan prezident uvedl, že pod tlakem pana Kalouska byl zkurven služební zákon. S tím nesouhlasím, pod tlakem pana kalouska trvajícím cca 20 let bylo totiž v tomto státě zkurveno  úplně všechno.

S označením pornoskupiny tzv. disidentek lze souhlasit rovněž.

Namísto přiblblé petice by její zakladatelé a  vážení podepisující měli spíše přemýšlet, proč je skoro 800000 nezaměstnaných, proč umírají v zimě bezdomovci, proč jsou lidé zadlužení v exekucích, proč jsou na operace nemocných dětí pořádány sbírky, proč děti z chudých rodin ve školách hladoví a proč se už mnoho lidí začíná bát války v Evropě.

Pproč se v ČT masivně podporují fašistické názory a proč jsou zbraně místo v armádních v soukromých skladech a pro koho jsou tam uložené a proti komu připravené k použití...

Štvanice na hlavu státu zde probíhá od chvíle, kdy se většina občanů rozhodla že si nezvolí dementního představitele aristokratické tyranie, které jsme se zbavili, když jsme se separatisticky - jaká náhoda v souvislosti s UK - odtrhli od Rakouskouherské monarchie....

Lidé se bojí nezaměstnanosti, nemocí a války a ne tří pravdivých výrazů hlavy státu.....