Petice za podporu p. presidenta. M. Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #185

2014-11-20 12:09

Jistě víte, že situace se i u nás začíná pomalu hrotit. Vždy jsme během letošního roku upozorňovali na nebezpečnou politiku, kterou začala od jara 2014 provádět a stupňovat válečná mafie neokonzervativců z Washingtonu, která se, bohužel pro tento svět, dostala v USA k moci. Tito tzv. neokoni, jsou nalezlí jak u demokratů, tak i u republikánů a to je moc zlé, protože mohou nekontrolovaně šířit své zlo do světa. Jejich záměr je jasný : ovládat zbytek světa v rámci nastolení NWO - Nového světového řádu.

K tomu mají také připravený zrůdný scénář, který začíná destabilizací a rozvratem Evropy. Ten lze provést nejlépe dalším rozšířením jimi vyvolané války na Ukrajině, dál do střední Evropy.

K naplnění cílů USA se hodí cokoliv. Prvotním bodem je snaha o odvolání hlavy státu České republiky, a to pod jakoukoliv záminkou.
Je to velmi nebezpečná politika a kdo může, měl by se proti tomu zavčas postavit. Až se to rozjede, budeme tady mít občanskou válku a následně novou totalitu a pak bude vše obtížnější, protože pátá kolona, (různí pochybní Schwarzenberkové, Kalousci, Drábci, a další), už čeká na svou příležitost, chopit se moci, podobně, jako se všehoschopná neofašistická junta z Kyjeva chopila násilným převratem letos na jaře moci na Ukrajině.

Souhlasíte-li, podepište petice, které v tomto směru můžou deklarovat vůli obyvatel ČR.

Důležitý je každý hlas. Abychom se už třeba příští rok u nás nedočkali další spálené země a nové válečné zóny.......

Zahraniční politika USA je naprosto děsivá !!!!!!! Rozvraty, destabilizace a zlo !!!!!!! Kdekoliv a kdykoliv se jim to hodí........
Zcela jistě v ČR legrace končí!!!! USA připravují u nás,v České republice nový Kyjev a Majdan.
Zemanovi v minulých dnech sice mírně ujely nervy a toho využili pomatení příznivci zaprodaného, lživého a zrádného K.Schwarzenberga, aby rozpoutali v Praze společenské nepokoje, které chtějí stupňovat podobně, jako se to stalo na jaře 2014 v Kyjevě, za podpory velvyslanectví USA.

Miloš Zeman je sice neomalenec, ale to jeho připravované sejmutí, jako národem zvolené hlavy státu, není za jeho výroky, ale za postoje k Číně a Rusku, a neokonzervativní a neofašistická vládní klika z USA chce trestat !!!!! V cizí zemi, na cizím území !!!!!

Teď ho musíme podpořit !!!!!!!!!!!

Tady v České republice vše rozjíždí nový velvyslanec USA Andrew Schapiro. Stále stejný scénář USA na destabilizaci a rozvrat ve vybraných zemích a lidé jak hloupé mouchy na tu špinavou USmucholapku skáčou !!!!!!

POZOR NA ŠÍŘENÍ DESTABILIZAČNÍHO ZLA, KTERÉ K NÁM PŘICHÁZÍ Z USA !!!!!!