Petice odsuzující Zemana s požadavkem jeho odstoupení z funkce!

part

/ #460 Re: NEVOLÍME ZEMANA ALE KARLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-12-02 07:28

#25: Dejv - NEVOLÍME ZEMANA ALE KARLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 Já taky volil Karla jako plno slušných lidí. Ale musím konstatovat jednu věc a sice, že rozumu jsi asi moc nepochytil. Stačí se podívat na tvou češtinu. Ty budeš jeden z těch harantů z rychle zbohatlých rodin (pojem kontroverzní podnikatel je, řekněme si na rovinu - zloděj) co dostanou vše zadarmo, práci ti dohodí fotr, auto ti koupí fotr, bydlení ti hradí fotr a jak je vidět z textu, tak i vzdělání ti rodiče zaplatili, protože jinak bys asi stále opakoval osmou třídu ZŠ, ty burane. Taky ctím pravicové hodnoty, jako jiní slušní lidé, ale ty tvoje žvásty a narážky na důchodce.. Co dodat, za 50 let se ti to vrátí, harante.

Stát by měl především razantně ostrouhat dávky těm, co nechtějí pracovat, dále podporovat mladé rodiny s dětmi, nastavit věci tak, aby se vyplatilo pracovat a ne sedět na dávkách!!

A jestli mají tvoji prarodiče důchod přes 20 tisíc, tak jedině, že před rokem 1989 kolaborovali s komunistama jako STbáci, donašeči-práskači a nebo dokonce byli na nejvyšších postech! Jo, takoví důchodci dnes berou přes dvacku důchod a za tyhlety důchodce se stydím, stejně jako za Zemana a za burany jako seš ty!