podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #1121 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-08 16:21

#1120: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

 No, ještě si nevysvětlil proč by jsi rád utrácel své spoluobčany, kteří s Tebou nesouhlasí. Pamatuju si na jednoho, který to realizoval v praxi, měl takový tmavý knírek pod nosem. Dokonce si na to zřídil zvláštní tábory, kam je nechal svážet. Donedávna bylo podobné uvažování dokonce trestné, teď už asi ne.

Je hezké, že  pokud ve volbách nezvítězí Tvůj favorit, tak je to z důvodu lživé, sprosté a nactiutrhačné kampaně. Co já si pamatuju, tak tak nějak lžou všichni. Dokonce si na to tuším VV nechali zpracovat soudní rozhodnutí, že ve volbách se lhát může. Tak co Ti vadí zrovna Zeman?

Mimochodem, pokud to nevadí jeho voličům, co s tím naděláš, prostě žiješ ve státě, kde máme lživé, sprosté a nactiutrhačné kampaně rádi. Smiř se s tím. Nic jiného Ti ostatně nezbývá. Vlastně ano, možná nějaký převrat ala majdan a pak zavedení fašizmu. Třeba by Ti to vyhovovalo. Možná Tě to vynese do výšin, necháš si mě pak zjistit a budeš si mě moci osobně utratit. :-D

Hele a když jsem ten blbeček, respektive už jsme se posunuli k blbcovi, promiň, tak blbec, můžu být i bezpáteřný a bezcharakterní grázl či dokonce drzý, sprostý a zbabělý lhář? Není to na blbce trochu moc? Grázl a lhář předpokládá přeci jen určitou inteligenci a kde ji má blbec vzít?

Co je a priori nebo apriori vím, učili nás to v pomocné škole pro blbečky (to jsem byl malý, tak tehdy ještě blbeček). Takže vidím, že Ty označíš lidi s jiným nežli s "jediným správným názorem - to je ten tvůj" apriori za blbce či použiješ jiné invektivum abys docílil té nálepky. Tohle se docela s úspěchem používá v propagandě, funguje to na překvapilé množství lidí. Nebo u internetových trolů. Jednoduché, snadno zapamatovatelné a účinné.

Jinak jsem rád, že jsem Tě nezklamal. Ale neměl by ses tak rozvášňovat, přeci jenom když tvrdíš že už Ti není dvacet. Nerad bych Tě měl na svědomí.