MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

/ #83 Re:

2014-12-09 10:24

#13: -  

Tak to je fakt hustý, už to nehul.

Koukám jak se dá v jednom příspěvku urazit všechny lidi v ČR, včetně mě.

Já jsem Klause ani Zemana nevolil, ale petici jsem podepsal, protože prostě žádný z těchto lidí na hrad nepatří, jeden zloděj a sobecký střed všehomíra, druhý hulvát a ožrala, co si myslí, že bysme se měli vrátit do područí Ruska, protže jedině ono nás ochrání před zlými američany.

Rusko fakt ne, já vím Alzheimer je v ČR hodně rozšířený, všichni zapoměli jak v područí Ruska nemohli vycestovat, jen s doložkou, na kterou museli 2 roky čekat, aby mohli jet do Bulharska, jak kdokoli ze sousedu mohl kohokoli udat a pak si pro něj přišli a sebrali mu všechno, včetně toho, že děti nemohli vystudovat, nemohl dostat lepší práci než kotelník, apod. Ale jasně když člověk mlčel a držel krok, tak si žil jakž tak, respektivě jak mu ty rovnější pánové nahoře dovolili. 

To že dnes člověk má svobodu slova, to vám nic neříká? NEbo si myslíte, že byste jen tak mohl vykřikovat a urážet prezidenta republiky? V rusku kam se všichni zemanovci chtěji dostat by stačilo, že by jste na to jen pomysleli a už by jste neexistovali, prostě by jste najendou nebili a zmizeli byste... Ve vašem bytě by bydlel někdo jiný.

Jako je to teď na Krymu, nepřihlásil jsi se do té správné strany "Jednotného Ruska" zmizneš do vězení.