podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #1145 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-12 12:36

#1144: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Mě stačí vidět co jsme udělali s Libyí, Irákem, a co chceme udělat se Sýrií. Komu dáváme zbraně, a u koho končí a co ten potom dělá lidem. Mám přátele, Syřany, co žijí roky tady. Nemají důvod mít rádi Asada, protože před ním kdysi z té země utekli.

Všichni z nich ale tvrdí, že až/jestli Asad padne (a my se o to snažíme) tak spousta neviných lidí v Sýrii zemře - třeba jejich příbuzní či rodiče. A že právě on je v současnosti to nejlepší co je pro Syřany možné. A vzhledem k tomu, kolik lidí ho tam podporuje, to asi bude pravda.

A tak se budeme snažit aby byl svržen a země uvržena do středověku, do chaosu a co nejvíce zničena. Tak jako Libye předtím - dnes jsme "znepokojeni" že tam jsou islamisté (ale když jsme těm samým dělali leteckou podporu, to jsme znepokojení nebyli, že). Co je nám do syřanů. Jejich zájmy v jejich vlastní zemi? Nepodstatné. Nezajímavé. Ať klidně chcípnou, že.

Mám takový pocit, že ani jedno z výše uvedeného neudělal Putin/Rusko ale někdo zcela jiný. Těžko to můžete popřít. Nemyslím, že by jsme si za to zasloužili označení "civilizovaná země".

Jinak píšete, že je to v režii jednotlivých ministerstev a podnikatelů. Co asi zmůžou podnikatelé, když jim export uplatněním sankcí znemožníme. A ministersterstvo, které se má starat o ten export. To  ho přeci zruší, tím že pomáhá zavést ty sankce.

Lidská práva Tibeťanů (jinak nic proti nim) jsou ale člověku, který nemá co do huby a je v zimě pod mostem v krabici asi skutečně ukradené. A on je náš občan, ne tibetský dalajláma. Ve volbách volíme své zastupitele proto abychom se my měli dobře. Nikdo z nich nemá mandát vyměnit naše blaho za podporu někoho na druhém konci světa.