Křesťané za přijetí syrských uprchlíků

Patriot

/ #13 Lidi vzpamatujte se!

2014-12-14 12:12

Na naše těžce nemocné děti nejsou peníze, pořádají se veřejné sbírky, doplácíme na nepřizpůsobivé a ještě si sem dobrovolně nastěhujeme tisíce lidí, za kterými příjdou další statisíce v podobě jejich rodin?? Lidí, kteří s námi historicky ani založením nemají společného zhola nic!!! Přemýšleli jste vůbec, kde je ubytovat nebo z čeho se to bude celé financovat? Iniciátoři petice si hodlají předpokládám uprchlíky i s jejich rodinami nastěhovat k sobě domů? Nebo máte nějaký jiný plán? Celkem by mě zajímal. Ale konkrétní příklady!!

Bohaté státy jako Kuvajt, Arábie nebo Emiráty, které k nim mají nejblíž se jich neujmou a my ve střední Evropě je máme spasit?? Podívali jste se někdy do zahraničí, jak to tam teď vypadá? Např. Anglie, Německo, Švédsko, Švýcarsko? Jak stoupla kriminalita, počet vražd, znásilnění... Tam také chtěli pomáhat. Nyní jim imigranti diktují, co mají dělat, zavádějí právo šaríja a doporučují místním - ano, těm co jim před několika lety podali pomocnou ruku- pokud se jim to nelíbí, ať se odstěhují.  

Pomáhat ano, ale v místě, kde tito lidé žijí. Proč je vozit sem. Oni se již nikam vracet nebudou!!! Zůstanou tady!! Uvědomujete si to vůbec?