Uvalení spotřební daně na petardy, dělobuchy a další pyrotechniku

antiudavac

/ #122 Re: Re: Coklari

2015-01-02 22:01

Nenavist jiz po letech citim k coklarum (ti nemaji s chovatelem a zodpovednou osobou nic spolecneho) - diky nim trpi ve finale okoli i ten pes. A tito rozhodne nemaji co kecat nekomu do toho co dela kdyz jim samotnym pes do rukou rozhodne nepatri.

Nikomu nic nenarizuju ani nezakazuju ani nikoho nepraskam.....priblblych radobyzakonu a dani je azaz ....Zadna specialni dan Vas od tech opilych petardovych kre.u neochrani. Bohuzel ani policie jak tak pozoruju... vsude akorat milion kamer a kdo teda hazi ty kulovky do davu? Kdo hazi petardy po lidech? Za to ta pyrotechnika nemuze ze sou nekteri lidi hovada.... Taky ted borec ubodal jineho .. zakazeme konecne alkohol a noze? Prece je nepotrebujem a muzeme se bavit i jinak(napriklad koukanim do zdi?).. maso nam nakraji odbornik reznik s zivnostakem ....podle omezencovi logiky ...

Holt to musí být o tom, že to budou opravdu prodávat jen odborníci a zase jen odborníkům, ne kdekoliv komukoliv a za pár šuntů, ne o zákazech, ale o dodržování nějakých pravidel.
Pravidla jsou. Jenom je potreba nevykrikovat zakazte zakazte omezte vic, ale je potreba cist co plati a zajimat se jak je to dodrzovano ... Nerekl bych ze hazet po nekom pyrotechniku je legalni ... odbornik je podle Vas kdo? Ten kdo to ma napsane na papire s razitkem? A tenhle papir neco zaruci?