Petice za odvolání Zdeňka Kapitána z funkce ředitele ÚMPOD

Giggles

/ #120 Re: Re: Re: Plebs chce někoho odvolávat

2015-02-09 12:04

#116: Tom Hagen - Re: Re: Plebs chce někoho odvolávat 

 A jaká fakta poskytla norská strana? Policejní vyšetřování bylo zastaveno, což jasně vypovídá o tom, že policie žádná fakta proti rodině Michalákových nenalezla. Norský rozsudek tak stojí pouze na výpovědi jedné pracovnice školky, o rok později dodané výpovědi pěstounky a posudcích dvou nezávislých odborníků, kteří jen tak mimochodem spolu žijí.

Krvácení měl pouze mladší syn, což bylo způsobeno zdravotními obtížemi, o kterých se vědělo už před odebráním a malý měl kvůli tomu nařízenou dietu. Paní Michaláková si pak na školku stěžovala taky kvůli tomu, že měla podezření, že na synovu dietu ve školce neberou ohled.

Samotný závěr rozsudku pak neodůvodňuje své rozhodnutí o odebrání dětí jejich pohlavním zneužíváním, ale staví na závěrech dříve zmíněných odborníků, kteří došli k tomu, že děti ve své rodině obecně trpěly, a to bez toho, aby děti v jejich rodině vůbec viděli. Což je dost absurdní.

Celé je to prostě tvrzení proti tvrzení. A nevím jak Vy, ale jám dost velký problém věřit straně, které dokáže od sebe oddělit sourozence, zakazovat jim hovořit jejich rodným jazykem a stýkat se s rodiči. A když to ještě navíc není vůbec ojedinělý případ, ale děje se to tam ve velkém.