Zákaz norování


Nepřihlášený uživatel

/ #320

2015-05-05 11:25

Ahoj,

petici jsem podepsal. S jejím principem souhlasím. Ale rozhodně nesouhlasím s podáním a prezentací tohoto problémů. Zase je řečeno jen A a možná záměrně opomíjeno B. My jako lidstvo jsme natolik ovlivnili přírodu kolem sebe, že ztratila schopnost samoregulace. Zrušili jsme remízky a udělali obrovské lány. Vykáceli jsme lesy a křoviny. Tam všude se mohla schovávat drobná zvěř před svými přirozenými predátory. Ale co má dělat teď. A co budou dělat ochránci přírody až se přemnoží predátoři! Už nic, to už nebude tak jednoduché  se zviditelnit. 
A hlavně nesouhlasím s obrazem myslivců tak jak jsou prezentováni. Na těch fotkách nejsou myslivci!!!  Jsou to barbaři, kteří nectí základní pravidla lovu, třebas nepsaná ale o to důležitější (kvůli těmto barbarům jsem to podepsal). Žádný opravdový myslivec by nelovil jakoukoliv zvěř v době kdy vyvádí svá mláďata. A to že se to děje je odraz úpadku celé společnosti. 
A co takový chov lišek a ostatních kožešinových zvířat v zajetí jen pro jejich kožešinu. Není to ještě víc zvrhlé a barbarské!? Týrání zvířat u soukromých chovatelů atd. Ale to jsou jen jednotlivci tak si vezmeme na mušku myslivce to jsou přece jen vrazi! 
Kolikrát některý s velkých ochranářů přírody šel do lesa přikrmit zvěř, postavit krmelec? Myslivci které znám já to dělají běžně.
Ještě podotýkám, že nejsem myslivec.
 
Miroslav Weisz