Jsme proti novele branného zákona


Nepřihlášený uživatel

/ #201 MIGRACE JAK TO JE

2015-06-20 19:55

Migrace jako poslední tečka „Světové marxistické revoluce“ a finále globalizace? Co také zaznělo v „Občane, máte slovo“. Stalinismus překazil marxismus! Nejlepší opozice je vlastní opozice?

Od doby, kdy se objevilo volání Karla Janečka k zopakování listopadu v roce 2012 a jeho slova „Když to správně zmanažujeme, tak ta vláda padne a budou nové  volby“,  jsem byla přesvědčená, že ODS a Nečas skončí, což se stalo, dokonce včetně těch nových voleb. Psala jsem o tom v článku, kde jsem nemohla nevložit i video z přátelského posezení u piva Zavadila s Kalouskem. Také jsem tam tehdy nemohla nevložit zdravici knížete Karla Schwarzenberga na kongresu ODS, ve které řekl to hlavní, o co novým listopadem mělo jít: o konec dělení politiků na levicové a pravicové. Přesněji tím řekl to, o čem je celá politika Evropské unie – že na pravici už se totiž nehraje, protože jde jen a jen o levici! V nových volbách zvítězila levicová ČSSD (což byl trend v celé Evropě) a s ní Hnutí ANO (slovy Janečka: „V nových volbách půjde o to, aby bylo do čela vyneseno co nejvíce schopných lidí“).

Že Nečas si nad sebou vynesl ortel i svým příklonem k Rusku, to nyní nehraje roli, protože to podstatné, o co pádem vlády a novými volbami mělo jít, byl 1) nástup levice a 2) nástup člověka oligarchického typu. Podobný proces je dlouho patrný ve všem zemích Evropy a výsledkem jsou levicové vlády s výraznou, ekonomicky úspěšnou dominantní osobností. Ty společným dílem naplňují základní směrování Evropské unie – nový socialismus, který bude mít centrum v Bruselu a bude veden těmi „nejschopnějšími“. Ne náhodou má EU na vlajce pěticípou hvězdu a znak srpu a kladiva jako dominantní.

ODKAZ-Migrace jako poslední tečka „Světové marxistické revoluce“ a finále globalizace? Co také zaznělo v „Občane, máte slovo“. Stalinismus překazil marxismus! Nejlepší opozice je vlastní opozice?