Jsme proti novele branného zákona


Nepřihlášený uživatel

/ #215 ŘIKAM VÁM LIDE JE ČAS SE ZBUDIT NENCHME SE PADLEHO PODNANEJMA V TAHNOUT DO NECEHO CO NEPREZIJEM

2015-06-24 12:31

Zachrání Rusko Evropu? Mnozí Poláci si (ne)uvědomují nebezpečí, do něhož je ženou jejich proamerické vlády. Nenechme se rozeštvat se sousedním blízkým národem

Amerika chce přežít. Ale nechce přežít jako rovný s ostatními, kdepak. USA chtějí přežít jako hegemon, jako největší vládce planety, jako nenahraditelný národ. Protože jen to zaručuje USA blahobyt a klid ve společnosti, když vyčerpali suroviny a zůstalo jim jen tištění dolarů.

Tiskárny jedou na plný výkon a množství zelených papírků s nápisem „In God We Trust“ zaplavuje planetu. Je nutné přinutit celý svět, aby obchodoval v amerických dolarech, aby kupoval americké obligace a jiné bezcenné papíry. Proč? Aby v Americe nebyla revoluce a aby se židoanglosasové nemuseli obávat úpadku.

ODKAZ-Zachrání Rusko Evropu? Mnozí Poláci si (ne)uvědomují nebezpečí, do něhož je ženou jejich proamerické vlády. Nenechme se rozeštvat se sousedním blízkým národem

Nenechme se rozeštvat!

Polsko je náš sousední národ, jazykově i historicky velmi blízký. Neměli bychom se i my nechávat rozeštvat vlastníky mainstreamových médií, managementem havlistické veřejnoprávní televize ani politiky, kteří nekopou a nikdy nekopali za nás. To nás jen oslabuje.

BRZY SE NAPLNÍ EVANGELIUM MATOUŠE S KAPITOLE 24!!!NOVÝ ZAKON!!!